Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός κατεβαίνει υποψήφια στις δημοτικές εκλογές!

Η φωτογραφία και η ανακοίνωση!

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός κατεβαίνει υποψήφια στις δημοτικές εκλογές!

Υποψήφια στις δημοτικές εκλογές κατεβαίνει η ηθοποιός και έκανε την ανακοίνωση μέσω των social media.

Ο λόγος για την Σάρα Εσκενάζυ την οποία γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor. Διαβάστε παρακάτω...

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, η οποία πλέον ασχολείται με την υποκριτική, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως κατεβαίνει υποψήφια δημοτικής σύμβουλος στο Μαρούσι, με τον συνδυασμό του Γιώργου Καραμέρου.

Η Σάρα Εσκενάζυ κατεβαίνει υποψήφια στις δημοτικές εκλογές

Έκπληξη στις δημοτικές εκλογές! Πρώην συνεργάτης της Μενεγάκη κατεβαίνει υποψήφιος!

Δημοσιεύοντας μιας κοινή τους φωτογραφία, έγραψε «Σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι νέο…Θέλω να σας ανακοινώσω ότι αποφάσισα να συμμετέχω για πρώτη φορά στην ζωή μου, στις δημοτικές εκλογές ως δημοτικός σύμβουλος.Πιο συγκεκριμένα αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του κυρίου @karamerosg και να είμαι υποψήφια μαζί του στον ανεξάρτητο συνδυασμό @enomenomaroussi όπου συναντιούνται νέοι άνθρωποι που θέλουν μια αλλαγή στην πόλη που ζούμε ή εργαζόμαστε.Ο Γιώργος Καραμέρος, παρότι και ο ίδιος νέος, έχει εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και όραμα για το Μαρούσι. Με ενδιαφέρει να προσφέρω στον τομέα του πολιτισμού και της συμμετοχής των νέων ανθρώπων σε μια σειρά δράσεων και αυτοί είναι και οι βασικοί λόγοι της υποψηφιότητάς μου. Εύχομαι και ελπίζω να φανώ αξία της επιλογής του, αλλά και όλων όσων επιλέξουν να με στηρίξουν!! Σας στέλνω ένα μεγάλο φιλί και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη σας αλλά και για την βοήθειά σας στο να πάρω την απόφαση αυτή!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Σάρα Εσκενάζυ στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση της.

Η Σάρα Εσκενάζυ κατεβαίνει υποψήφια στις δημοτικές εκλογές

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός! Την αναγνωρίζετε;

Το κοριτσάκι που βλέπετε στην φωτογραφία είναι γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός και πρώην παίκτρια σε ριάλιτι επιβίωσης.

Μπορείτε να καταλάβετε για ποια μιλάμε; Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για την Σάρα Εσκενάζυ, η οποία μετά το Survivor ασχολείται με την υποκριτική.

undefined

Με αφορμή την 25η Μαρτίου, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την συγκεκριμένη φωτογραφία την ημέρα ημέρα της παρέλασης. Το σχόλιο που την συνόδευε ήταν «Αν κάποια παρέλαση μου έχει μείνει στην καρδιά μου και όχι απλά στη μνήμη μου, ήταν σίγουρα μια από αυτές με τους προσκόπους… Ναι, εντάξει. Μπορώ να πω ότι από τότε είχα μέσα μου το ‘εσο έτοιμη’, αλλά και το προσκοπικό πνεύμα της κατασκήνωσης στην ύπαιθρο, κτλ…(Μαμά, μπαμπά, λυπάμαι… Αλλά όπως βλέπετε… Δεν μπορούσατε να αποφύγετε τη ‘λαχτάρα’ του survivor… χαχαχα)».

Σάρα Εσκενάζυ: Στο θεατρικό σανίδι μετά το Survivor! Στο πλευρό της οι συμπαίκτες της!

Survivor: Η Σάρα Εσκενάζυ μιλάει για το άγνωστο πρόβλημα υγείας στο παιχνίδι! ««Σηκωνόμουν, ζαλιζόμουν και ξαφνικά...»

Η Σάρα Εσκενάζυ είναι ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισε στο Survivor !

Γιατί όμως αποφάσισε να μπει στο παιχνίδι και ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της; Διαβάστε παρακάτω...

«Έκανα πρωταθλητισμό από 3,5 χρονών, ήμουν μέσα στα μπαλέτα, στο στίβο, στη ρυθμική, στο βόλεϊ... Είμαι κοντά με τον αθλητισμό, μου αρέσει, όπως μου αρέσει και να παίζω, γι αυτό έγινα ηθοποιός. Έκανα το «Survivor», γιατί ήθελα να δω τα όρια μου ως μια γυναίκα από την Αθήνα και όχι από την επαρχία, που ζουν πιο φυσικά. Το «Survivor» το πήρα σαν εξοχή. Από πολύ μικρή ήμουν στις κατασκηνώσει και μου άρεσε πολύ, ήθελα να ζήσω την εμπειρία. Δεν περίμενα ότι θα μείνω 4,5 μήνες μέσα στο παιχνίδι. Φεύγοντας είπα στους γονείς μου: «Σέ μία εβδομάδα θα γυρίσω, μην αγχώνεστε». (Γέλια.) Ήταν ένα πολύ ωραίο ταξίδι, όπου έμαθα πολλά πράγματα για τον εαυτό μου» τόνισε στο Λοιπόν.

- Τι έμαθες για σένα, που δεν είχες συνειδητοποιήσει;

«Τη δύναμη που έκρυβα μέσα μου. Σηκωνόμουν, ζαλιζόμουν, δεν είχα δυνάμεις πήγαινα στα παιχνίδια και ήμουν... τσίτα. Ως αθλητή μαθαίνεις την οργάνωση και να ζεις με τον πόνο, γιατί πάντα πονάς, μόνιμα.»

-Έχεις σκεφτεί τι θα γίνει αν σταματήσει αυτή η έντονη αναγνωρισιμότητα στο μέλλον;

«Αυτό που ζούμε τώρα είναι ένα όμορφο ταξίδι που κάποια στιγμή θα τελειώσει, δεν γίνεται να είσαι μόνιμα έτσι. Είμαι συνειδητοποιημένη γι’ αυτό. Λόγω του μπαμπά μου, που έχω μεγαλώσει μέσα στο θέατρο είναι λογικό. Σε μια παράσταση παίζεις, σε βλέπει ι κόσμο και μετά σβήνουν τα φώτα και ζεις τη ζωή σου. Το θέμα είναι να ζεις την κάθε στιγμή και να τη γεύεσαι. Δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή.»

- Ποια στιγμή στη ζωή σου ήταν η δυσκολότερη;

«Ο θάνατος είναι η πιο δύσκολη στιγμή, δεν μπορεί το διαχειριστείς, γερό χαστούκι. Έχω «χάσει» του παππούδες μου, που αγαπούσα πάρα πολύ. Στο «Survivor», όταν κοιτούσα ψηλά, έλεγα πάντα για τη γιαγιά μου, την οποία λάτρευα. Στις 16 Δεκεμβρίου «έχασα» τον παππού μου και την ίδια μέρα είχα πρεμιέρα στο θέατρο, στο παιδικό έργο, που μάλιστα αναφέρεται σ' έναν παππού.»

Δείτε περισσότερα θέματα news στο Youweekly.gr