Σταματίνα Τσιμτσιλή: Απίστευτα γυμνάσια στην ομάδα της! Τους έβαλε να... (Βίντεο)

Όντως τώρα;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Απίστευτα γυμνάσια στην ομάδα της! Τους έβαλε να... (Βίντεο)

Απίστευτα γυμνάσια στην ομάδα της έκανε η παρουσιάστρια, Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τρίτης στον ALPHA! Δεν φαντάζεστε τι τους έβαλε να κάνουν...

Για την ακρίβεια έβαλε όλους της τους συνεργάτες στο Happy Day, live στο πλατό, να πιουν ενάμιση λίτρο νερό μέσα σε ταχύτητα ελάχιστων δευτερολέπτων. Διαβάστε παρακάτω...

Ποιος ήταν άραγε ο... νικητής της δοκιμασίας αυτής;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έπεσε κάτω από τα γέλια που η Άλκηστις μπέρδεψε την...

Δείτε στο παρακάτω, απίστευτο βίντεο, του Youweekly.gr:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ψώνια για το πρώτο πάρτι γενεθλίων του γιου της! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκίνησε τα ψώνια για το πρώτο πάρτι γενεθλίων του γιού της και το Youweekly.gr έχει αποκλειστικές φωτογραφίες!

Σε λίγες ημέρες, και συγκεκριμένα στις 27 Απριλίου, ο βενιαμίν της οικογένειας της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του συζύγου της Θέμη Σοφού θα γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια. Για την παρουσιάστρια αυτή θα είναι μια ξεχωριστή ημέρα, όπως και για τον γνωστό δικηγόρο, ο οποίος την ημέρα που γεννήθηκε ο μικρός συγκίνησε με το μήνυμά του στα social media. Είχε γράψει τότε: «Υπάρχουν στιγμές που ο λόγος δεν χωρά στον χρόνο. Καλώς όρισες αγόρι μου, να ζήσεις».

Οι ετοιμασίες για το πάρτι έχουν ήδη ξεκινήσει ώστε να είναι όλα πολύ ιδιαίτερα για αυτή την ημέρα, με την πολύτιμη πάντως συμμετοχή και βοήθεια από τις δύο μεγαλύτερες κόρες τους. Η γιορτή θα γίνει σε στενό φιλικό κύκλο, καθώς η συμπλήρωση του πρώτου έτους συμπίπτει με το Μεγάλο Σάββατο και σύσσωμη η οικογένεια θα βρίσκεται στο εξοχικό τους σπίτι και πατρική κατοικία του Θέμη στην Κορινθία για να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα. Η Σταματίνα μιλά για τον γιο της και... λιώνει, όπως είναι φυσικό, ενώ συχνά το τελευταίο διάστημα ανεβάζει στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες από τις κοινές τους στιγμές στο σπίτι. Με τον μικρό βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες και σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και ο Γιάννης-Εφραίμ έκλεψε τις εντυπώσεις. Οι τελευταίοι μήνες, λόγω της εκπομπής της στον ALPHA αλλά κυρίως λόγω των τριών παιδιών της, ήταν αρκετά ζόρικοι για την παρουσιάστρια. Συχνά χαμογελώντας ομολογεί πως δεν της φτάνει το 24ωρό της, αλλά εκείνη με έναν μαγικό τρόπο τα βάζει όλα στη σειρά και τα προλαβαίνει. Εσχάτως, μάλιστα, και εν όψει του καλοκαιριού, έβαλε ξανά στο εβδομαδιαίο της πρόγραμμα τη γυμναστική.

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Θέμης Σοφός: Ψώνια για το πρώτο πάρτι γενεθλίων του γιου της! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Η βάφτιση αργεί ακόμη...

Κανένας προγραμματισμός δεν έχει γίνει ακόμη για τη βάφτιση του μικρού. Η Σταματίνα θέλει να ολοκληρώσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στις 5 Ιουλίου, όταν και ρίχνει αυλαία για τη φετινή χρονιά το «Happy Day», για να έχει όλο τον ελεύθερο χρόνο να ρυθμίσει σωστά τις τελευταίες λεπτομέρειες. Υπάρχει η πιθανότητα το μυστήριο να γίνει και στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Θέμης Σοφός: Ψώνια για το πρώτο πάρτι γενεθλίων του γιου της! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Η ημέρα που δεν θα ξεχάσει ποτέ!

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε εκμυστηρευτεί πώς διαπίστωσε ότι περίμενε το τρίτο της παιδί. Εκείνη την ημέρα, μάλιστα, πριν από 21 μήνες, ετοιμαζόταν για την πρεμιέρα της εκπομπής της. «Ξύπνησα το πρωί, έκανα το τεστ και μόλις διαπίστωσα ότι ήταν θετικό πήγα αμέσως να ξυπνήσω τον Θέμη και να του πω στο αυτί πως είμαι έγκυος. Εκείνος μέσα στον ύπνο του μου είπε "μπράβο, αγάπη μου, με το καλό", του έδωσα ένα φιλί και έφυγα για τη δουλειά».

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Θέμης Σοφός: Ψώνια για το πρώτο πάρτι γενεθλίων του γιου της! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr