Αυτός είναι ο δραπέτης Έλληνας τραγουδιστής! Στην δημοσιότητα το πρόσωπό του!

Οι πρώτες φωτογραφίες!

Αυτός είναι ο δραπέτης Έλληνας τραγουδιστής! Στην δημοσιότητα το πρόσωπό του!

Δείτε για πρώτη φορά ποιος είναι ο δραπέτης Έλληνας τραγουδιστής! Στην δημοσιότητα οι φωτογραφίες και το πρόσωπό του....

Όταν ο Κωνσταντίνος Γιαλούρης πέρασε την πύλη των φυλακών της Αλικαρνασσού στην Ρόδο, καταδικασμένος σε έξι χρόνια φυλακή για απάτες κατ' εξακολούθηση, ένα πράγμα είχε στο μυαλό του. Διαβάστε παρακάτω....

Πώς να φύγει από εκεί και να ξορκίσει το παρελθόν του, υιοθετώντας μια νέα ζωή, που δεν θα είχε σχέση με τον πρότερο βίο του.

Αυτόν στον οποίο που υποδυόταν τον γιο γνωστού βουλευτή του ΠΑΣΟΚ για να αποσπά από τα θύματά του μεγάλα χρηματικά ποσά και να περνάει ζωή χαρισάμενη στα μέσα της δεκαετίας του '90.


Ισχυριζόταν μάλιστα ότι ήταν συνεργάτης τηλεοπτικής εκπομπής, έχοντας από τότε μέσα του το μικρόβιο του celebrity, το οποίο τον έτρωγε.

*Από τον Διονύση Θανάσουλα

Η σύλληψη και η καταδίκη του σε έξι χρόνια φυλάκιση, ήταν τελικά η αρχή μιας μνημειώδους trash καριέρας στην ελληνική showbiz, έστω και αν ο ρόλος του Κωνσταντίνου Γιαλούρη - που έγινε Δαναός - ήταν αυτός ενός κακού κομπάρσου!

Ο δραπέτης Έλληνας τραγουδιστής Κωνσταντίνος Δαναός

Το μόνο που χρειάστηκε ήταν να μην γυρίσει πίσω μετά από μια άδεια που έλαβε, έχοντας δείξει καλή διαγωγή στο σωφρονιστικό ίδρυμα που τον «έπνιγε».


Η απόδραση και η νέα ζωή

Νια ημέρα του 2002, ο Γιαλούρης βγήκε από την φυλακή νόμιμα, έχοντας πάρει την απόφαση να μην γυρίσει πίσω, αλλά να δραπετεύσει.


Μόνο που η απόδραση αυτή δεν ήταν συνηθισμένη, αφού ο Κωσταντίνος Γιαλούρης δεν κρύφτηκε, απλά άρχισε να κυκλοφορεί ως Κωνσταντίνος Δαναός, ένα καλλιτεχνικό ψευδώνυμο που υιοθέτησε για την νέα του ζωή.

Έχοντας μια άνεση στην επικοινωνία, άρχισε να αναζητά ευκαιρίες για να κάνει καριέρα και να βγάλει χρήματα, υιοθετώντας σταδιακά διάφορους ρόλους, ειδικά τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση μεγαλούργησε στο «Κρήτη TV» και στην εκπομπή «Χρώματα Ελλάδας» όπου έπαιρνε συνεντεύξεις ως δημοσιογράφος από ηθοποιούς και τραγουδιστές.

Τι κι αν δεν ήξερε να χειρίζεται το μικρόφωνο ή να κάνει μια σωστή εισαγωγή στο θέμα του; Αυτό ήταν το τελευταίο που απασχολούσε αυτό τον απίθανο τύπο, που κατάφερε κάτι απίστευτο.
Όχι μόνο παρέμεινε ασύλληπτος δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια, αλλά κατάφερε να στήσει μια υποτυπώδη καριέρα ως δημοσιογράφος, τραγουδιστής, μάνατζερ καλλιτεχνών, ακόμη και ως γιος της Κορίνας Τσοπέη!

Στο μικρόφωνό του μίλησαν κατά καιρούς ο Μέμος Μπεγνής, η Ρέα Τουτουνζή, ο Φώτης Σπύρου, η Ίνα-που με θυμηθήκατε εμένα;-Λαζοπούλου και κάποιοι άλλοι που δεν ήξεραν φυσικά την αληθινή ιστορία του ψεύτικου δημοσιογράφου.

Ο δραπέτης Έλληνας τραγουδιστής Κωνσταντίνος Δαναός

Ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα

Ο Κωσταντίνος Γιαλούρης είχε αφήσει πλέον πίσω του τα παλιά και απολάμβανε τις νεές του ιδιότητες στον μέγιστο βαθμό, έχοντας μεγάλο όνειρο να γίνει γνωστός τραγουδιστής.

Οι τηλεοπτικές του εμφανίσεις ήταν μόνο η αρχή για την καριέρα που ονειρευόταν μπροστά σε ένα μικρόφωνο, δυστυχώς όμως τα προσόντα του δεν αποδείχτηκαν αρκετά.

Ηχογράφησε λίγα τραγούδια, τα οποία η μέτρια φωνή του - όπως έλεγαν τότε όσοι τα άκουσαν - τα καταδίκασε στην αποτυχία, ενώ οι ζωντανές εμφανίσεις του περιορίστηκαν σε κάποια μεζεδοπωλεία στο Κερατσίνι και την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Ούτε ως μάνατζερ καλλιτεχνών φυσικά κατάφερε κάτι, παρόλο που υποσχόταν πράγματα και θάματα συνήθως σε νεαρές τραγουδίστριες, οι οποίες ευτυχώς καταλάβαιναν πολύ γρήγορα ότι ο Γιαλούρης ή Δαναός δεν μπορούσε να κάνει τίποτε.


Μπορούσε όμως να επιβιώνει, έστω και αν υποδύθηκε τον γιο της Κορίνας Τσοπέη, όταν χρειάστηκε χρήματα ή τον δημοσιογράφο από την συμπρωτεύουσα που έπεισε άνθρωπο σε γραφείο τελετών, ότι τον είχαν ληστέψει. Κατάφερε να του πάρει 100 ευρώ και να εξαφανιστεί ενθυμούμενος την παλιά του ζωή, όταν η καινούργια του έδειξε το σκληρό της πρόσωπο ενώ παραμένει άγνωστο πώς έγινε κουμπάρος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη.

Μίλησε μάλιστα για τις τελευταίες στιγμές του αείμνηστου ηθοποιού στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, κερδίζοντας άλλα δέκα λεπτά διασημότητας.

Τα τραγούδια που είχε ανεβάσει στο you tube το 2014 και το 2016 πέρασαν και δεν ακούμπησαν κανέναν, έχουν ελάχιστα views και αποδεικνύουν ότι δεν φτάνει να δηλώνεις τραγουδιστής, πρέπει και να τα λες. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα το σχόλιο κάποιου που μπήκε χθες στο you tube και αφού αφιέρωσε λίγα λεπτά για να δει το βίντεο του τραγουδιού «Όνειρο Ζωής» έγραψε: «Καλή θητεία στη φυλακή ψώνιο».

Τα κορυφαία όμως είναι αυτά που αναρτήθηκαν χθες κάτω από το βίντεο του τραγουδιού «Χριστούγεννα» μετά την σύλληψή του στην Ομόνοια και την επιστροφή του οσονούπω στην φυλακή, την οποία είχε ξεχάσει εδώ και δεκαεπτά χρόνια.

protothema.gr

Το ιστορικό της υπόθεσης που τάραξε την ελληνική showbiz

Κι όμως δεν είναι ψέμα; Έσκασε είδηση σοκ! Έλληνας τραγουδιστής είναι δραπέτης από τις φυλακές εδώ και 17 χρόνια!

Ένας 45χρονος τραγουδιστής και παρουσιαστής ήταν τελικά δραπέτης των φυλακών Αλικαρνασσού.

Πένθος στην showbiz! Πέθανε πασίγνωστος τραγουδιστής!

Σύμφωνα με «Το Βήμα», η ΕΛΑΣ μετά από ένα συνήθη έλεγχο για την εξακρίβωση στοιχείων ενός 45χρονου στο κέντρο της Αθήνας ανακάλυψε ότι επρόκειτο για έναν γνωστό τραγουδιστή, τηλεπαρουσιαστή και δημοσιογράφο που ήταν ωστόσο καταζητούμενος από την περίοδο 2002-2003 όταν κι είχε αποδράσει από την συγκεκριμένη φυλακή της Κρήτης όπου κατηγορείτο για άλλη υπόθεση απάτης.

Ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης μάλιστα είχε βρεθεί τα τελευταία χρόνια, στο πλευρό επιτυχημένων καλλιτεχνών. Χωρίς ουδείς αξιωματικός να αντιληφθεί ότι το πρόσωπο αυτό με τις εκατοντάδες τηλεοπτικές κι όχι μόνο εμφανίσεις ήταν ο δραπέτης πριν από 17 περίπου χρόνια που …ξεχάσθηκε στην συνέχεια. Ο 45χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς με μάλλον πολυετή καθυστέρηση και θα οδηγηθεί στις δικαστικές αρχές.

Όπως αναφέρεται, είχε συλληφθεί το 1996 στην Κρήτη όταν εμφανιζόταν σε ξενοδοχεία του Ηρακλείου και δήλωνε γιος γνωστού βουλευτή αλλά και συνεργάτης τηλεοπτικής εκπομπής που επεδίωκε την προβολή διαφόρων επιχειρήσεων και για να πείσει τους επιχειρηματίες είχε μεταβεί σε ανθοπωλείο της περιοχής κι έστειλε λουλούδια στον… εαυτό του και κατόρθωσε να αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά αλλά έγινε αντιληπτός και συνελήφθη.

Το 2002 παραβίασε άδεια που είχε λάβει από τις φυλακές Αλικαρνασσού, άλλαξε το όνομα του και έδινε από τότε διαρκές παρόν στα καλλιτεχνικά και τηλεοπτικά δρώμενα.

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr