Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτή είναι η γυναίκα που την έκανε "ρεζίλι" δημοσίως...

Τι συνέβη;

Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτή είναι η γυναίκα που την έκανε

Μια γυναίκα υπάρχει στην ζωή της παρουσιάστριας, Τατιάνας Στεφανίδου, που... την κάνει "ρεζίλι" δημοσίως, σχεδόν, καθημερινά!

Τι ακριβώς εννοούμε; Διαβάστε παρακάτω...

Η Τατιάνα Στεφανίδου βρίσκεται απέναντι από την Ζήνα Κουτσελίνη στην μεσημεριανή ζώνη κι εδώ και καιρό δεν έχει καταφέρει να την περάσει - τουλάχιστον όχι αρκετές φορές - στα ποσοστά τηλεθέασης αφού το STAR τερματίζει πρώτο με διαφορά με την εκπομπή "Αλήθειες με την Ζήνα".

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 8/4 η Τατιάνα έκανε μόνο 13,3 στο ΣΚΑΙ ενώ η Ζήνα της έριξε τρεις πόντους σχεδόν, αφού έπιασε το 16!

Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτή είναι η γυναίκα που την έκανε ρεζίλι δημοσίως...

Τατιάνα Στεφανίδου: "Τρελάθηκε" η παρουσιάστρια στο Σκάι!

Γιατί την έκανε ρεζίλι δημοσίως

Η Ζήνα Κουτσελίνη ήταν μια έκπληξη για το κανάλι του STAR καθώς μπήκε μπροστά από τις κάμερες από... σπόντα για να αντικαταστήσει κενή ώρα στο κανάλι! Δεν ήξερε τι συμβαίνει μπροστά από τις κάμερες γιατί χρόνια τώρα βρισκόταν μόνο από πίσω, αλλά αποδείχθηκε πολύ δυνατή αφού καταφέρνει πλέον να αφήνει πίσω την επί χρόνια δημοσιογράφο και έμπειρη στον συγκεκριμένο τομέα, Τατιάνα Στεφανίδου.

Η Ζήνα Κουτσελίνη έχει χτίσει βήμα βήμα το δικό της κοινό κι έχει μάθει τους τηλεθεατές στις σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο το οποίο δύσκολα όπως φαίνεται θα εγκαταλείψουν για τα "μάτια" ενός άλλου καναλιού!

Μένουν πιστοί στο ραντεβού τους με την Ζήνα κι αυτό... αφήνει πίσω την Στεφανίδου...

Τατιάνα Στεφανίδου: Εντυπωσιακή στην βράβευση της από τον Όμιλο Unesco!

Από τον Όμιλο Unesco βραβεύτηκε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, Τατιάνα Στεφανίδου.

Η παρουσιάστρια, ήταν ανάμεσα στις 9 γυναίκες που πήραν βραβείο για την προσφορά τους και την επίτευξη των στόχων τους.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα από τον όμιλο UNESCO Πειραιώς και Νήσων, στην Αίθουσα Ιφιγένεια του Κέντρου Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”. Ήταν η 5η συνεχή χρονιά που διοργανώθηκε η συγκεκριμένη γιορτή αφιερωμένη στις γυναίκες.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, είχε στο πλευρό της, τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο και έδειχνε εντυπωσιακή μέσα στο μαύρο chic κοστούμι της.

Τατιάνα Στεφανίδου βραβεύθηκε από την Unesco

Τατιάνα Στεφανίδου βραβεύθηκε από την Unesco

Τατιάνα Στεφανίδου βραβεύθηκε από την Unesco

Τατιάνα Στεφανίδου βραβεύθηκε από την Unesco

Διαβάστε περισσότερα θέματα news στο Youweekly.gr