Γιώργος Αλκαίος: Πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα ο γνωστός τραγουδιστής!

Δεν πάει το μυαλό σας!

Γιώργος Αλκαίος: Πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα ο γνωστός τραγουδιστής!

Πολλοί από εσάς σίγουρα απορείτε τι κάνει και πώς είναι ο Γιώργος Αλκαίος σήμερα, ο οποίος, μετά την συμμετοχή του στην Eurovision, χάθηκε από την ελληνική showbiz.


O πατέρας του, Γιάννης Βασιλείου, άνοιξε το σπίτι του στην κάμερα του Happy Day και μίλησε για όλους και για όλα. Διαβάστε παρακάτω...


Ο γνωστός τραγουδιστής μάλιστα αποκάλυψε μεταξύ άλλων, τον λόγο που ο γιος του αποφάσισε να αποσυρθεί από τον χώρο, μετά τη συμμετοχή του στη Eurovision το 2010.

“Δεν μου άρεσε καθόλου όταν είπε πως θα ασχοληθεί με το τραγούδι. Τυχαία άκουσα το “Τι τι” στο ραδιόφωνο. Δεν μου είχε πει τίποτα. Άλλαξε όνομα για να γίνει μόνος του τραγουδιστής. Μετά τη Eurovision εξαφανίστηκε γιατί δεν είχε υποστήριξη. Τσαντίστηκε, τα πήρε στο κρανίο και αποσύρθηκε», δήλωσε ο Γιάννης Βασιλείου και πρόσθεσε ότι είναι πολύ καλά, αλλά δεν ασχολείται πλέον με τον χώρο. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Τάμτα: Όλες οι εξελίξεις στην υγεία της! Πως θα την επηρεάσει στην Eurovision!

Ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα υγείας περνάει η Τάμτα, το οποίο δεν έχει ξεπεράσει ακόμη.

Ποιες είναι όμως οι εξελίξεις και πως θα την επηρεάσουν στη Eurovison;

Η Τάμτα βρέθηκε στην Κύπρο και μίλησε στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους «Με αγάπη Χριστίνα». Η τραγουδίστρια είπε πως δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην μέση της, ενώ κάνει μεγάλες προσπάθειες έτσι ώστε να δώσει τον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή της Eurovision.

Βέβαια εάν η κατάσταση της υγείας της δεν της το επιτρέψει ίσως βγει στην σκηνή χωρίς τακούνια, αλλά δεν θα ήθελε να συμβεί κάτι τέτοιο.

undefined

Τάμτα: Δημοσίευσε τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στο Instagram για το Replay και είναι... πολλά!

Η Τάμτα βρίσκεται σε πυρετώδης προετοιμασίες για την συμμετοχή της στο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, τον ερχόμενο Μάιο στο Τελ Αβίβ.

Το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο έχει εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφορήσει και τα σχόλια που δέχεται είναι πολλά.

Τα σχόλια ωστόσο, που έχει δεχθεί δεν είναι όλα θετικά. Πολλά είναι και τα αρνητικά που έχει λάβει και θέλησε να μοιραστεί ένα από αυτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Αν θέλεις να είσαι δίκαιη, δημοσίευε και τα όχι τόσο καλά σχόλια.. Άλλο ένα toy και fuego δεν αντέχω.», της έστειλε followers και εκείνη ανέβασε το μήνυμα στο Instastory της απατώντας «Όχι ότι δεν θα υπάρχουν. Προφανώς και υπάρχουν και είναι και πάρα πολλά. Απλά στο inbox μου μέχρι στιγμής τυχαίνει να είσαι η πρώτη ανάμεσα σε πολλά που έχω διαβάσει»

Το τραγούδι το οποίο θα ερμηνεύσει στον διαγωνισμό έχει τον τίτλο «Replay», σε στίχους και μουσική του Άλεξ Παπακωνσταντίνου, ενώ την σκηνοθεσία του video clip έχει υπογράψει ο Γιάννης Μιχελόπουλος.

Τάμτα αρνητικά σχόλια