Σοκαριστική καταγγελία για τον τραγουδιστή - δραπέτη: "Παρουσιάστηκε ως γιος εφοπλιστή και μου πρότεινε να..."

Αποκάλυψη - βόμβα!

Σοκαριστική καταγγελία για τον τραγουδιστή - δραπέτη:

Καταγγελία βόμβα έσκασε για τον δραπέτη - τραγουδιστή! "Παρουσιάστηκε ως γιος εφοπλιστή και μου πρότεινε να..."

Δραπέτευσε από τις φυλακές Αλικαρνασσού το 2002 και έκτοτε έκανε… ζώαρα... Διαβάστε παρακάτω...

Ούτε κρύφθηκε, ούτε καλύφθηκε. Άλλαξε το όνομά του από Κωνσταντίνος Γυαλούρης στο καλλιτεχνικό Κώστας Δαναός, το γύρισε στο τραγούδι και στη δημοσιογραφία, έγινε παρουσιαστής και για 17 χρόνια απολάμβανε τα λούσα. Αυτός είναι ο τραγουδιστής φίρμα που δραπέτευσε από τις φυλακές Αλικαρνασσού το 2002!
Στη φυλακή μπήκε για απάτη, απέδρασε και συνέχισε να… είναι απατεώνας τραγουδιστής, ενώ κατάφερε να δημοσιογραφεί σε μεγάλα μαγαζιά. Ο 45χρονος Γυαλούρης ήταν μάλιστα κουμπάρος του Ανδρέα Μπάρκουλη.

Η ΕΛ.ΑΣ., ύστερα από έναν συνήθη έλεγχο για την εξακρίβωση στοιχείων ενός 45χρονου στο κέντρο της Αθήνας ανακάλυψε ότι επρόκειτο για έναν σχετικά δημοφιλή τραγουδιστή, τηλεπαρουσιαστή και δημοσιογράφο που ήταν ωστόσο καταζητούμενος από την περίοδο 2002 – 2003 όταν κι είχε αποδράσει από τη συγκεκριμένη φυλακή της Κρήτης, όπου κατηγορείτο για υπόθεση απάτης.

Μάλιστα, ο εν λόγω καλλιτέχνης είχε τραγουδήσει στο πλευρό μεγάλων ονομάτων της νύχτας. Του αξίζουν συγχαρητήρια... Να σας θυμήσουμε οτι στην Κρήτη: Προφυλακίστηκε 35χρονος Βούλγαρος που εξέδιδε την αρραβωνιαστικιά του!

Φυσικά ο εν λόγω καλλιτέχνης όχι μόνο δήλωνε τραγουδιστης, ηθοποιός και παρουσιαστής αλλά και... γιος εφοπλιστή! Μια νέα καταγελλία ήρθε πριν από λίγο στο φως με έναν μάρτυρα να λέει χαρακτηριστικά: ''O δραπέτης μου παρουσιάστηκε ως γιος εφοπλιστή και μου πρότρεινε να συμμετέχω στην εκπομπή του!'' Aπ' ότι φαίνεται από την μαρτυρία αυτή ο ''Κώστας Δαναός'' είχε βλέψεις εκτός των άλλων να κάνει καινούργια εκπομπή και έψαχνε προσωπικό...

Δείτε αναλυτικά την καταγγελία στο παρακάτω βίντεο:

Φαίη Σκορδά: Πώς συνδέεται με τον δραπέτη τραγουδιστή; Ραγδαίες εξελίξεις....

Σε σοκ είναι η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, η οποία συνδέεται με τον Έλληνα τραγουδιστήπου ήταν δραπέτης!


Ο ίδιος αν και 17 χρόνια ήταν καταζητούμενος από τις Αρχές Ασφαλείας ως δραπέτης, έκανε καριέρα ως δεύτερη φωνή στης μεγάλες πίστες τις Αθήνας, γύριζε βίντεο κλιπ με δικές του επιτυχίες και συμμετείχε σε τηλεοπτικές εκπομπές, παριστάνοντας των ανταποκριτή διεθνούς ενημερωτικού τηλεοπτικού Δικτύου!

Ο ίδιος είχε καταδικαστεί για εκτεταμένες απάτες και εξέτιε πολυετή ποινή κάθειρξης στης φυλακές Αλικαρνασσού της Κρήτης μέχρι και το 2002, όταν έλαβε πενθήμερη άδεια και δεν γύρισε ποτέ!

Στο πρωινό της Τρίτης ανέφεραν την είδηση κι εκεί έγινε μια αποκάλυψη που άφησε άναυδη την Φαίη Σκορδά. Ο 45χρονος είχε πάει σε ένα σπα και είχε εμφανιστεί ως συνεργάτης της εκπομπής, χρησιμοποιώντας το όνομα της Φαίης. Μάλιστα, τους είχε πει πως θα πάει και η ίδια η παρουσιάστρια! Η Φαίη Σκορδά αναφώνησε έκπληκτη: «Παιδιά τι είναι αυτά που γίνονται; Μη με μπλέκετε σε τέτοιες ιστορίες! Αυτός ο κύριος χρησιμοποιούσε το όνομά μου»; Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα θέματα news στο Youweekly.gr