Baby on board! Ηθοποιός από το «Kara Sevda» θα γίνει πατέρας!

Περιμένει αγοράκι σε λιγότερο από έναν μήνα!

Baby on board! Ηθοποιός από το «Kara Sevda» θα γίνει πατέρας!

Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός στη χώρα μας μέσα από την προβολή της τουρκικής τηλεοπτικής σειράς «Kara Sevda« περιμένει το πρώτο του παιδάκι και είναι πανευτυχής!

Ο Burak Ozcivit, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του αρκετές επιτυχημένες δουλειές στη μικρή οθόνη, διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του και είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Διαβάστε παρακάτω....

Και πώς θα μπορούσε να μην είναι άλλωστε, αφού σε περίπου ένα μήνα η σύζυγός του, Fahriye Evcen, θα φέρει στον κόσμο τον γιο τους! Μάλιστα, η μητέρα της Fahriye, θα μετακομίσει για τρεις μήνες από τη Γερμανία στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να προσφέρει τη βοήθειά της.

Ο Burak Ozcivit από το Kara Sevda θα γίνει μπαμπάς

Πρόσφατα, ο Burak και η Fahriye έκαναν μια κοινή βραδινή εμφάνιση, με τα φλας των paparazzi να αστράφτουν πάνω στην πολύ φουσκωμένη κοιλίτσα της μέλλουσας μανούλας. Δείτε το βίντεο που έγινε viral στην Τουρκία:

Πασίγνωστη εγκυμονούσα ηθοποιός μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Baby boom! Αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά!

Νέο baby boom στην ελληνική showbiz! Γνωστός ηθοποιός θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά!

Σε λίγους μήνες θα υποδεχτεί τον καρπό του έρωτά του με την ζωγράφο σύζυγό του, που θα ολοκληρώσει την οικογενειακή ευτυχία τους.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Λάγκο, ο οποίος έχει περάσει στη συνείδηση των τηλεθεατών ως ο καλοκάγαθος Σταύρος από τη σειρά του Mega «Κλεμμένα Όνειρα» και φυσικά έχει αποδείξει εδώ και αρκετά χρόνια πώς είναι ένας από του πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του.

Baby boom! Αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά!

Μιλώντας στην εφημερίδα Real Life, ο ίδιος δήλωσε: «Είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς. Πολύ!». Παρότι το ζευγάρι είναι μαζί πάνω από 13 χρόνια, δεν παντρεύτηκε ποτέ και, παρά τις ευχάριστες εξελίξεις στη ζωή του, δεν κάνει σχέδια γάμου. «Απλώς δεν είχε προκύψει. Δεν το αποφεύγουμε ή κάτι τέτοιο».

Baby boom! Πασίγνωστος κούκλος ηθοποιός έγινε ξανά μπαμπάς!

Πάντως, όνειρο του Κωνσταντίνου είναι μια πολυμελής οικογένεια με την αγαπημένη του,Χριστίνα. «Αν ήταν στο χέρι μας θα είχαμε μια μεγάλη οικογένεια. Αλλά, όπως όλοι ξέρουμε η ζωή έχει έναν τρόπο να αλλάζει διαρκώς τα όποια σχέδια», εξομολογήθηκε.

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr