Κατερίνα Καινούργιου: H on air απάντηση για την σχέση της με τον Φίλιππο Παναγόπουλο!

Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Κατερίνα Καινούργιου: H on air απάντηση για την σχέση της με τον Φίλιππο Παναγόπουλο!

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό που ήθελαν την Κατερίνα Καινούργιου να έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια του Φίλιππου Παναγόπουλου.

Η παρουσιάστρια στην σημερινή της εκπομπή, μίλησε για την σχέση τους και ξεκαθάρισε το τοπίο. Διαβάστε παρακάτω...

Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή ένα βίντεο που πρόβαλαν στην εκπομπή της στο Open και τις δηλώσεις της Ιωάννας Μπέλλα για τις φήμες που της καταλογίζουν κατά καιρού αποκάλυψε:

«Μπορώ να πω λίγο την άποψή μου, επειδή την γνωρίζω την κοπέλα την έχω φιλοξενήσει και στην εκπομπή… είναι πολύ παρεξηγημένο κορίτσι, είναι πολύ γλυκό κορίτσι και ευγενέστατο… άσχετα με όλα αυτά που της καταλογίζουν είναι πολύ ευγενικό πλάσμα. Εγώ καταλαβαίνω γιατί πολλές φορές και εμένα που είμαι ελεύθερη μου χρεώνουν σχέσεις και γράφουνε… Όταν μία κοπέλα είναι ελεύθερη μπορεί οποιοσδήποτε είναι κοντά της, να της τον χρεώσουν για σύντροφο».

Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Βαρβέρης: Όλη η αλήθεια για τη γνωριμία τους!

Κατερίνα Καινούργιου: Έδωσε στεγνά Σπυροπούλου - Βαρβέρη! Το παρασκήνιο του χωρισμού...

Η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε στεγνά τον Φίλιππο Βαρβέρη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αφού αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο για τον χωρισμό τους!


Αφορμή για την εν λόγω αποκάλυψη, στάθηκε η πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Φίλιππο Βαρβέρη η οποία έβγαλε λαβράκι! Διαβάστε παρακάτω....


Όπως είπε λοιπόν η παρουσιάστρια συναντήθηκε τυχαία με τον πρώην πλέον σύντροφο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του ζήτησε να μην τροφοδοτεί τις φήμες για την προσωπική του ζωή!

«Τον είδα τυχαία προχθές τον άνθρωπο. Ήταν με παρέα, ήμουν με παρέα και του λέω “Βαρβέρη, τι έγινε ρε Βαρβέρη;”. To θέμα είναι πως από το περιβάλλον του επιχειρηματία και από τη δική μου έρευνα γνωρίζω πως δεν είναι μαζί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Γνωρίζω επίσης πως το παιδί είναι ενοχλημένο από τα δημοσιεύματα. Απλά εγώ του το είπα και φιλικά, να μην το τροφοδοτεί. Και μου λέει “τι να κάνω, να παίρνω στις εκπομπές και να λέω να μην το παίζουν;”. Η αλήθεια είναι πως υπερτροφοδοτήθηκε και αυτό επειδή υπήρχε βίντεο», είπε, μεταξύ άλλων, και τόνισε ότι ήταν ένας από τους λόγους που χώρισαν με την παρουσιάστρια! Δείτε το σχετικό βίντεο: