Γιώργος Αγγελόπουλος: Τον έκραξαν κανονικά! «Έρχεται στην Κύπρο και τον δέχεται ο Πρόεδρος της Βουλής;»

Απίστευτη ατάκα!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Τον έκραξαν κανονικά! «Έρχεται στην Κύπρο και τον δέχεται ο Πρόεδρος της Βουλής;»

«Έριξε» τα πυρά του εναντίον του Γιώργου Αγγελόπουλου και τον έκραξε κανονικά! Μάλιστα μεταξύ άλλων ανέφερε: «Έρχεται στην Κύπρο και τον δέχεται ο Πρόεδρος της Βουλής»;

Ο ηθοποιός βρέθηκε χθες καλεσμένος στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους στον Alpha Κύπρου και μιλώντας για την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής και την πολιτική πέταξε μπηχτές άνευ προηγουμένου! Διαβάστε παρακάτω....


Μάλιστα, ο ο Κώστας Βήχας, δεν δίστασε να πει την γνώμη του και για τον Γιώργο Αγγελόπουλο ο οποίος δεν είναι ηθοποιός, αλλά ένας παίχτης που βγήκε από ένα ριάλιτι και τον δέχτηκε ο Πρόεδρος της Βουλής για να τον τιμήσει αντί να δεχτεί για παράδειγμα κάποιο άλλο πρόσωπο!

Ο ηθοποιός Κώστας Βήχας

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο στο 8:20:

Πρώην παίκτης του Survivor κράζει τον Ντάνο: «Κάνει ό,τι προστάζει η τσέπη του...» (βίντεο)

Πρώην παίκτης του Survivor... κάρφωσε τον Γιώργο Αγγελόπουλο, λέγοντας πως κάνει ό,τι προστάζει η τσέπη του.

Γιατί το είπε;

Ο λόγος για τον Ηλία Βαλάση, ο οποίος άφησε την αιχμή του για τον Ντάνο αλλά παράλληλα έδειξε να καταλαβαίνει γιατί ο νικητής του Survivor έχει διαλέξει αυτό τον δρόμο.

Συγκεκριμένα είπε στην εκπομπή Happy Day του Αlpha Tv: «Αυτό το παιδί καλά κάνει και κάνει αυτό που του προστάζει η τσέπη του ή ψυχή του, ό,τι από τα δύο. Εγώ είμαι σύμφωνος και με τα δύο. Θα μου πεις κι εσύ έκανες το ίδιο. Το θέατρο είναι τελείως διαφορετικό πράγμα από την τηλεόραση. Εκ του αποτελέσματος κρίνεται κάποιος. Το έχω παρακολουθήσει στο Τατουάζ, δεν είναι κακός.

Ήμουν ο ηθικός νικητής του Survivor λόγω της κάκιστης συμπεριφοράς της δικής τους. Πήγα στο παιχνίδι και για την αναγνωρισιμότητα και για τα χρήματα. Μου έχουν κάνει πρόταση να μπω σε όλα τα Nomads και τα Survivor. Στο Nomads δεν με πήραν γιατί θεώρησαν ότι δεν έχω πολλούς ακόλουθους στο Instagram». Δείτε το σχετικό βίντεο: