Παντρεύεται ηθοποιός του «Τατουάζ»! Το ανακοίνωσε με κλάματα! Ο θάνατος που την πήγε πίσω! (βίντεο)

Με ποιον ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας;

Παντρεύεται ηθοποιός του «Τατουάζ»! Το ανακοίνωσε με κλάματα! Ο θάνατος που την πήγε πίσω! (βίντεο)

Ηθοποιός που την γνωρίσαμε στη σειρά του Alpha «Το Τατουάζ» ανακοίνωσε πως θα παντρευτεί, ενώ μίλησε για τον θάνατο που καθυστέρησε το γεγονός.

Η αποκάλυψη έγινε on air! Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για την Κύπρια ηθοποιό Έλια Ιωαννίδου, η οποία θα παντρευτεί τον Άλεξ Αλεξάνδρου τον επόμενο Ιούνιο!

«Ανυπομονώ και κάθε νύχτα που κλείνω τα μάτια μου φαντάζομαι το πως θα είναι. Θα μου λείπουν άτομα. Το να ζεις αυτή τη στιγμή και ένας από τους δύο σου γονείς να λείπει είναι λίγο σκληρό και ήταν και ο λόγος που πάντα είχα θέμα με το γάμο. Όχι γιατί δεν πίστευα, αλλά έλεγα πως είναι μια στιγμή που θα σε παραδώσει ο μπαμπάς και έλεγα εμένα ποιος. Αναπληρώνεται όμως. Το ότι ξέρω ότι μπορεί να μην είναι εκεί ο πατέρας μου, αλλά η μητέρα και μου και οι γονείς του Αλέξανδρου, οι οποίοι είναι άνθρωποι που με αγάπησαν και με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Η απουσία του πατέρα μου ήταν ένας παράγοντας που με κρατούσε πίσω στο γάμο. Φοβόμουν να κάνω το βήμα», είπε η Έλια Ιωαννίδου ξεσπώντας σε κλάματα.

Να θυμίσουμε πως η ηθοποιός ήταν στη σειρά η συγκρατούμενη της Κατερίνας Γερονικολού!

Τατουάζ - Σούπερ αποκλειστικό! Το άγρια βασανιστήρια του Ορφέα στον γιο του...

Ραγδαίες εξελίξεις στην σειρά Τατουάζ στον Alpha!

Δείτε αναλυτικά όλες τις εξελίξεις από το TV24 παρακάτω:

O Oρφέας σχεδιάζει να φύγει από την Ελλάδα, πριν όμως, έχει να κλείσει του δικούς του λογαριασμούς και δεν αργεί να ξεκαθαρίσει μια για πάντα με τον γιο του τον Σωκράτη, αλλά και με την Ελένη, για την οποία έχει δώσει όρκο να σκοτώσει.


Μετά από πολύ καιρό, ο Σωκράτης βγαίνει ραντεβού με μια κοπέλα στην ηλικία του και κατόπιν την πάει σπίτι του, ενώ την ίδια στιγμή ο Ορφέας αρχίζει να υλοποιεί το σχέδιο εκδίκησής του και για μια ακόμη φορά βάφει τα χέρια του με αίμα. Το πρώτο του θύμα δεν είναι άλλο από τον δικηγόρο του τον Μάνο, καθώς τον θεωρεί υπεύθυνο για τον εγκλεισμό του στο ψυχιατρείο.

*Από την Μαρία Μεταξητινού

Στο μεταξύ, ο Σωκράτης έχοντας κοντά του την κοπέλα που γνώρισε, προσπαθεί να ξεφύγει από τον άλλο του εαυτό, αλλά μια απρόσμενη επίσκεψη έρχεται να κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα γι’ αυτόν. «Νόμιζες ότι δεν θα σε βρω, ότι θα μου ξεφύγεις;», τον τρομοκρατεί ο Ορφέας, ενώ ο Σωκράτης δείχνει πολύ φοβισμένος.

Ο Ορφέας μπαίνει μέσα με άγριες διαθέσεις και δένει τον Σωκράτη με σκοπό να τον βασανίσει ώστε να του πει τι έκανε τα χρήματα. Ο αδίστακτος άντρας κρατάει δεμένο τον Σωκράτη και με σαδιστική μανία τον βασανίζει ανελέητα: «Λέγε, ρε κωλόπαιδο, πού έχεις κρύψει τα λεφτά μου, γιατί θα πεθάνεις αργά και βασανιστικά», τον απειλεί, αλλά ο Σωκράτης ξέρει πως αν μιλήσει θα πεθάνει.

Την ίδια στιγμή, ο Αλέξανδρος και η Αννα περιμένουν την Ελένη να επιστρέψει στην Αίγινα και όσο αυτή καθυστερεί, η αγωνία τους μεγαλώνει: «Γιατί δεν ήρθε ακόμα η Ελένη; Επρεπε να έχει έρθει εδώ και ώρα», προβληματίζεται ο Αλέξανδρος και η Αννα παραδέχεται: «Αλεξ, αρχίζω και ανησυχώ, κάτι πρέπει να κάνουμε, δεν μπορεί να εξαφανίστηκε».

Φυσικά, η ανησυχία τους δεν είναι αβάσιμη, αφού ο Σωκράτης λέει στον Ορφέα: «Δεν πρόκειται να μου κάνεις τίποτα, όπου να ’ναι έρχεται η Ελένη, της είχα πει να περάσει από εδώ να μιλήσουμε». Αντί όμως ο Ορφέας να κάνει πίσω, ο ερχομός της Ελένης του προκαλεί μεγάλη ικανοποίηση, καθώς ξέρει ότι η γυναίκα θα είναι έρμαιο στις δολοφονικές διαθέσεις του.

Η Μαργκώ από την σειρά του Alpha Τατουάζ

Ωστόσο, η εξαφάνιση της Ελένης ανησυχεί τους πάντες, κυρίως τον Αλέξανδρο που την είχε υπό την ευθύνη του: «Εγώ φταίω, δεν έπρεπε να την αφήσω στιγμή μόνη της», κατηγορεί τον εαυτό του.

Την ίδια ώρα, τα βασανιστήρια στον Σωκράτη συνεχίζονται και ο Ορφέας δεν εγκαταλείπει το σπίτι μέχρι να πάρει τα λεφτά του πίσω. Η ζωή του Σωκράτη απειλείται και αναγκάζεται να πει ψέματα στην Ελένη, προσκαλώντας τη στην παγίδα του Ορφέα. Ετσι, η Ελένη ετοιμάζεται να πάει να βρει τον Σωκράτη, χωρίς όμως να ξέρει ότι στο σπίτι βρίσκεται και ο Ορφέας!

Στο μεταξύ, ο Ορφέας ανακαλύπτει πού έχει κρύψει ο Σωκράτης τα χρήματα, άρα τώρα πια δεν τον χρειάζεται και ετοιμάζεται να τον σκοτώσει. Την τελευταία στιγμή όμως, τα σχέδιά του ματαιώνονται καθώς εκεί φτάνει η Αθηνά, η οποία προσωρινά διακόπτει τα δολοφονικά του σχέδια κι αυτή τη φορά βρίσκεται πολύ κοντά στο να πέσει στα χέρια της αστυνομίας.