MasterChef: Βόμβα! Πάνος και Ασημίνα Ετοιμάζονται να παντρευτούν στη Μύκονο! (βίντεο)

Εκδηλώθηκαν!

MasterChef: Βόμβα! Πάνος και Ασημίνα Ετοιμάζονται να παντρευτούν στη Μύκονο! (βίντεο)

Βόμβα έσκασε στο Master Chef με την Ασημίνα και τον Πάνο να ετοιμάζονται να παντρευτούν στη Μύκονο!

Να ζήσουν τα παιδιά! Διαβάστε παρακάτω...

Την ώρα που οι τρεις παίκτες προετοιμαζόντουσαν για την αποψινή δοκιμασία και μάζευαν τα πράγματά τους, η Ασημίνα και ο Πάνος ήρθαν πιο κοντά με τους δυο παίκτες να μας αιφνιδιάζουν με τα όσα είπαν μπροστά στις κάμερες!

Η Ασημίνα από την πρώτη στιγμή κιόλας δεν δίστασε να κρύψει την αδυναμία της και την συμπάθειά της στον Πάνο!

Κάπου εκεί λοιπόν την ώρα που οι δυο παίκτες συνομιλούσαν ο Πάνος είπε χαρακτηριστικά: «Με λέει κότα γιατί δεν κάνω πρόταση γάμου... ».

Οι δύο τους μάλιστα τα έχουν προγραμματίσει όλα και μάλιστα ο γάμος τους θα γίνει στην Μύκονο!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Βόμβα στην ελληνική showbiz! Αναβάλλεται ο πιο πολυσυζητημένος γάμος!

Τι κι αν περιμένουμε να τους δούμε να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, μάλλον ο πιο πολυσυζητημένος γάμος της ελληνικής showbiz, αναβάλλεται!

Ο λόγος για την παίκτρια του Master Chef, Σπυριδούλα, η οποία όπως αποκάλυψε, πρόκειται να παντρευτεί στις 8 Ιουνίου με τον επί δέκα χρόνια σύντροφό της... υπό μια προϋπόθεση!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε στην παίκτρια πως δεν είναι σίγουρο πως θα γίνει ο γάμος, καθώς ενδέχεται μέχρι τότε να μην έχει τελειώσει το MasterChef! Τότε, η Σπυριδούλα ανέφερε ότι μπορεί ο γάμος να αναβληθεί αν δεν έχει τελειώσει το παιχνίδι!

Κάτι παρόμοιο έκανε και ο σύντροφός της, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου τόνισε πως ίσως τελικά ο γάμος αναβληθεί, καθώς δεν προλαβαίνουν τις ημερομηνίες.

«Ίσως πάμε λίγο παραπίσω γιατί δεν προλαβαίνουμε. Ήταν προγραμματισμός για τον Ιούνιο ο γάμος, αλλά μάλλον θα τον αναβάλλουμε για άλλη ημερομηνία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο σύντροφος της Σπυριδούλας. Δείτε το σχετικό βίντεο: