Απασφάλισε ο Λάκης Λαζόπουλος! Η on air ατάκα για το κόψιμο της εκπομπής του!

Και όμως το είπε! Η ατάκα φωτιά....

Απασφάλισε ο Λάκης Λαζόπουλος! Η on air ατάκα για το κόψιμο της εκπομπής του!

Ο Λάκης Λαζόπουλος επέστρεψε χτες στην μικρή οθόνη με το Αλ Τσαντίρί Νιουζ και με το Αλ Σιχτίρι μέσα από την συχνότητα του Open και απάντησε για το κόψιμο της εκπομπής!

Πιο συγκεκριμένα, τις τελευταίες μέρες, υπήρχαν δημοσιεύματα πως από το κανάλι αποφάσισαν η εκπομπή του να μειωθεί κατά μία ώρα και να ολοκληρώνεται στις 23:00, και όχι στις 00. Διαβάστε παρακάτω....

Ο Λάκης Λαζόπουλος το βράδυ της Τρίτης θέλησε να δώσει μία απάντηση σε όλα και αυτά και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Για να λύσω και κάτι, κανονικά ήταν Αλ Σιχτίρι δεν θα είναι όμως Αλ Σιχτίρι γιατί εγώ είχα μία έμπνευση. Να οργανώσω μία συζήτηση και να ρίξω φως στην Ιστορία, αλλά το κανάλι θεώρησε αλλά καλά θεώρησε ότι αυτό πρέπει να γίνει σε μία άλλη εκπομπή. Να κάνουμε μια άλλη εκπομπή και να μην ακολουθεί μία ψυχαγωγική εκπομπή. Να φτιάξουμε μια εκπομπή που να λέγεται “Φως στην Ιστορία” και να είμαι από κάτω εκεί με εσάς και να ρωτάτε και να ρωτάμε όλοι και να έχουμε ανθρώπους καλεσμένους και εμείς να ρωτάμε να μαθαίνουμε. Είπαμε να το οργανώσουμε ανεξάρτητα, όποτε δεν πρόλαβα να οργανώσω όλο αυτό και άκουσα διάφορα. Ο Γιάννης Πλούταρχος θα είναι την επόμενη Τρίτη εδώ, στο Αλ Σιχτίρι.». Λέτε να πάει με την κούκλα Ελληνίδα που παίζει στο τελευταίο του βίντεο κλιπ, όπως σας είχαμε αποκαλύψει; Δείτε το σχετικό βίντεο:

Λάκης Λαζόπουλος - αποκλειστικό: Εξελίξεις με την θέση του στο OPEN!

Ραγδαίες είναι η εξελίξεις για την θέση του Λάκη Λαζόπουλου στο OPEN κι έχω όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για το τι συζητιέται στους διαδρόμους του καναλιού!

Μέσα από το Vanda's blog θα σας μεταφέρω όλο το παρασκήνιο για την εκπομπή "'Αλ Τσαντίρι" και "Αλ Σιχτίρ" αλλά και για το μέλλον του παρουσιαστή στον σταθμό. Τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά!

Δυστυχώς τα νούμερα τηλεθέασης συνεχίζουν και... πέφτουν με γοργούς ρυθμούς...και οι υπεύθυνοι του καναλιού αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, το κανάλι σκέφτεται έντονα να "τελειώσει" τα συγκεκριμένα project πιο νωρίς από το καθορισμένο μιας και θα μπουν έτσι κι αλλιώς σε ισχύ τα προγράμματα ενόψει των εκλογικών αναμετρήσεων!

Καμία απόφαση όμως μέχρι στιγμής δεν έχει παρθεί και όλα θα ξεκαθαριστούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες και φυσικά θα σας ενημερώσω πρώτη μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog.

Αν και... ένα πουλάκι μου ψιθύρισε πως το κλίμα για τον Λάκη δεν είναι τόσο "βελούδινο" πια...