Αργύρης Αγγέλου: Ράγισε καρδιές στην Μελέτη! Ο θάνατος που τον τσάκισε....

Πολύ δύσκολες ώρες!

Αργύρης Αγγέλου: Ράγισε καρδιές στην Μελέτη! Ο θάνατος που τον τσάκισε....

Ο Αργύρης Αγγέλου, μίλησε χτες στην Ελεονώρα Μελέτη... «Μετά τα μεσάνυχτα» για τον θάνατο που τον τσάκισε!

Ο γνωστός και δημοφιλής ηθοποιός, που αυτή την περίοδο τον απολαμβάνουμε στο YFSF, αλλά και στη θεατρική παράσταση «Ζητείται ψεύτης», μίλησε μεταξύ άλλων στην παρουσιάστρια για την πρώτη του αποτυχημένη απόπειρα να εγκατασταθεί στην Αθήνα, προκειμένου να ασχοληθεί με την υποκριτική. Διαβάστε παρακάτω....


Λίγο αργότερα, μιλώντας με την Ελεονώρα συγκινήθηκε, περιγράφοντας τη στιγμή που ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή.

«Ο μπαμπάς ήταν άρρωστος, ξέραμε ότι είναι δύσκολα τα πράγματα, έμεινε μαζί μας πολύ περισσότερο από ότι μας είχαν πει οι γιατροί επειδή τον φρόντισαν πολύ η αδερφή και η μητέρα μου. Εμείς στο θέατρο παίζαμε Τετάρτη με Κυριακή και τα Σάββατα είχαμε διπλή παράσταση. Τυχαίνει να ακυρωθεί η παράστασή μας το Σάββατο, λόγω μιας εκδήλωσης και είχαμε ενημερωθεί γι΄αυτό. Ο μπαμπάς μου έφυγε εκείνο το Σάββατο το απόγευμα. Ήμουν στη Χαλκίδα, ήμουν εκεί και το έζησα όλο και είναι από τις πιο συγκλονιστικές εμπειρίες που θα με ακολουθεί σε όλη μου τη ζωή», είπε μεταξύ άλλων. Την ίδια ώρα, λίγο πριν την εκπομπή, ο συμπρωταγωνιστής του, Γιώργος Παρτσαλάκης, ανέβασε φωτογραφία με το πρόσωπο της βαφτιστήρας του που έχασε ξαφνικά. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αργύρης Αγγέλου: H αποκάλυψη για το "Παρά Πέντε", 12 χρόνια μετά το τέλος της σειράς!

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», παραχώρησε ο Αργύρης Αγγέλου, τον οποίο το τελευταίο διάστημα τον απολαμβάνουμε στο YFSF.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός μίλησε και για την αγαπημένη και επιτυχημένη σειρά «Παρά πέντε», η οποία έριξε τίτλους τέλους το 207.

αποκάλυψη για το

«Δεν συνέβη κάτι με την παρέα του “Παρά πέντε”. Νομίζω πως έγινε αυτό που συμβαίνει στην δουλειά μας γενικότερα, εμείς το ξέρουμε αλλά ο κόσμος ίσως καμιά φορά δεν το καταλαβαίνει. Περνάς πολύ χρόνο μαζί για ένα διάστημα μεγάλο, οι συνάδελφοί σου είναι η οικογένειά σου. Όταν τελειώνει η δουλειά κάποιοι άνθρωποι μένουν στην ζωή σου, κάποιοι άνθρωποι όμως δεν σημαίνει ότι επειδή σταματάς να τους βλέπεις κάθε μέρα, ότι δεν τους εκτιμάς… Ακόμη και κάποιοι που έκαναν παράπονα από την παρέα του “Παρά πέντε”, πίστεψέ με δεν ακυρώθηκε τίποτα από αυτό που είχαμε ζήσει. Δεν νομίζω ότι βγήκε κανείς και είπε ότι μετάνιωσε… αυτό που ζήσαμε ήταν μαγικό, δεν είμαι υπέρ του να γίνεται όλο αυτό δημόσια, αλλά δεν μπορώ να στερήσω σε κάποιο να πει αυτό που νιώθει» είπε χαρακτηριστικά ο Αργύρης Αγγέλου.