Γιάνης Βαρουφάκης: Τραγικές ώρες! «Χτύπησε το τηλέφωνο μέσα στη νύχτα και απείλησαν τη ζωή του παιδιού μας»!

Τι συνέβη;

Γιάνης Βαρουφάκης: Τραγικές ώρες! «Χτύπησε το τηλέφωνο μέσα στη νύχτα και απείλησαν τη ζωή του παιδιού μας»!

Η Δανάη Στράτου, σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη και στο «Μετά τα μεσάνυχτα» ότι είχαν απειλήσει την ζωή του γιου παιδιού τους!


Η διεθνώς αναγνωρισμένη εικαστικός, μίλησε στην παρουσιάστρια για πολλά και μεταξύ άλλων, εξήγησε γιατί χρειάστηκε να περάσει έναν ολόκληρο χρόνο στην έρημο και αποκάλυψε πότε κατάλαβε πόσο σημαντική ήταν γι' αυτή η δουλειά της. Διαβάστε παρακάτω...


Λίγο αργότερα, δεν δίστασε να αποκαλύψει πώς ένα απειλητικό τηλεφώνημα οδήγησε την ίδια και τον σύζυγό της, Γιάνη Βαρουφάκη, στην απόφαση να μετακομίσουν στο εξωτερικό.

«Το 2011, χτύπησε το τηλέφωνο μέσα στη νύχτα και απείλησαν τη ζωή του παιδιού μας», είπε χαρακτηριστικά. Στην Ελεονώρα Μελέτη, μίλησε και ο Αργύρης Αγγέλου, ο οποίος αποκάλυψε τον θάνατο που τον τσάκισε! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Έτσι γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν ο Γιάνης Βαρουφάκης και η Δανάη Στράτου! «Δεν βαριόμαστε ποτέ ο ένας τον άλλον»

Μία μόνο ματιά και ένας κεραυνοβόλος έρωτας ήταν αρκετά για να “χτιστεί” μια σχέση που ξεκίνησε 10 χρόνια πριν, κατά τη διάρκεια μιας έρευνας που έκανε εκείνη με τίτλο “Cut 7 - διαχωριστικές γραμμές”... Από την πρώτη μέρα κατάλαβαν ότι βρήκαν, ο καθένας χωριστά, το έτερόν τους ήμισυ!


Έτσι περιγράφουν και οι δυο τους όταν τους ρωτήσεις το love story τους και τη συνάντησή τους... Ο Γιάνης Βαρουφάκης και η Δανάη Στράτου θαρρείς και είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον, αφού δείχνουν να ταιριάζουν σε όλα, στο στυλ, στη γοητεία, στο μυαλό ακόμα και στον τρόπο που σκέφτονται και εκφράζονται.

Ο νέος υπουργός Οικονομικών και η εικαστικός σύζυγός του κάθε άλλο παρά επιβεβαιώνουν τον κανόνα που θέλει τους ανθρώπους της πολιτικής και της Τέχνης αδιάφορους - αντίθετα τα media τούς λατρεύουν και τους κυνηγάνε παντού! Η όμορφη και πετυχημένη σύντροφος του υπουργού είναι δίπλα του στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα, ζει όλες τις εποχές του χρόνου σαν να είναι καλοκαίρι, λατρεύει να ταξιδεύει με τον άντρα της στην Αίγινα, όπου έχουν το εξοχικό τους, και ενώ προσέχει τη σιλουέτα της δεν αντιστέκεται εύκολα σε ένα κομμάτι σοκολάτα!


“Δεν βαριόμαστε ποτέ ο ένας τον άλλον”, λένε με μια φωνή και συμπληρώνουν: “Θα γεράσουμε μαζί!”... Έτσι κι αλλιώς ο δρόμος τους δεν ήταν από την αρχή στρωμένος με ροδοπέταλα, είχε τις δυσκολίες του και παρόλο που και οι δύο ήταν παντρεμένοι και λίγο διάστημα πριν γνωριστούν είχαν ήδη χωρίσει και είχαν αποκτήσει παιδιά, είπαν “ναι” στο δεύτερο στεφάνι. Τι κι αν ο θυμόσοφος λαός λέει “το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού”; Ο έρωτας της γοητευτικής κυρίας Στράτου και του υπουργού τα ανέτρεψε όλα...