Αθηνά Οικονομάκου: Πόσα casting έκανε για να πάρει τον ρόλο της Ξένιας στην «Ζωή της άλλης»;

Η απίστευτη αποκάλυψη στην εκπομπή της Μελέτη;

Αθηνά Οικονομάκου: Πόσα casting έκανε για να πάρει τον ρόλο της Ξένιας στην «Ζωή της άλλης»;

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μετά τα μεσάνυχτα βρέθηκε η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε πόσα casting έκανε για να πάρει τον ρόλο της Ξένιας, στο σήριαλ η Ζωή της Άλλης στo Mega!


Ο αριθμός ήταν τόσο μεγάλος, που ούτε η ίδια η Ελεονώρα δεν το πίστευε! Διαβάστε παρακάτω....


«Έκανα 30 casting για τον ρόλο! Μάλιστα, αρχικά, με ήθελαν για τον ρόλο της Ελπίδας, της καλής! Δεν φανταζόντουσαν ότι κάνω για την Ξένια, γιατί ήμουν έτσι μικρούλα και ξανθούλα.... Μάλιστα, κάποια στιγμή επειδή με καλούσαν συνέχεια, τους είπα ότι αν δεν τους κάνω, να μην με ξαναφωνάξουν! Και εκείνη τη στιγμή, τόνισαν από την παραγωγή ότι δεν με ήθελαν στο κανάλι! Στο Mega δηλαδή πίστευαν ότι ήμουν πολύ άπειρη και μικρή για το βάρος του ρόλου....» Δείτε το σχετικό βίντεο:

Aθηνά Οικονομάκου: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της! «Ένιωσα τρόμο - Ξεκίνησα ψυχανάλυση» (βίντεο)

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για όλα στην Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» του Alpha Tv και συγκλόνισε με τις αποκαλύψεις της.

Η ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες ώρες που πέρασε, αλλά και τον τρόμο που ένιωσε μετά τη γέννα. Διαβάστε παρακάτω...

«Μόλις γέννησα, η αγωνία, το άγχος, η ευθύνη, η αλλαγή στη ζωή σου είναι τρόμος. Όλος αυτός ο πανικός μέχρι να συνειδητοποιήσεις τι έχει συμβεί, σε δυσκολεύει. Περνάει ο καιρός όμως και αλλάζουν όλα», ανέφερε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου.

Στη συνέχεια η ηθοποιός αποκάλυψε πως: «Ο ερχομός του παιδιού διατάραξε αρχικά τις ισορροπίες μας ως ζευγάρι με τον Φίλιππο, όμως αυτή τη στιγμή είμαστε καλύτερα από ποτέ. Είμαι όμως πολύ τυχερή γιατί ο άντρας μου είχε και ρόλο μαμάς».

Δείτε το βίντεο:

Παράλληλα η Οικονομάκου στάθηκε στην πίεση που δέχθηκε κατά τη διάρκεια του σίριαλ «Η ζωή της άλλης»: «Πιέστηκα πάρα πολύ, έπαθα φοβίες, νόμιζα ότι θα πάθω κρίση πανικού, ένιωθα πως το σώμα μου δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει. Τότε ξεκίνησα ψυχανάλυση και συνεχίζω μέχρι σήμερα. Πρώτα είχα πάει σε παθολόγο και μου είπε ότι κανονικά δεν έπρεπε να είμαι όρθια».

Αθηνά Οικονομάκου: Σε πανικό για το μωρό της! Οι φωνές στη μέση του δρόμου και η παράκληση!

Ο φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την Αθηνά Οικονομάκου στην Κηφισιά πραγματικά σε έξαλλη κατάσταση!

Η ίδια, έκανε αμέριμνη την βόλτα της με τον μικρό Μάξιμο όμως ένα περιστατικό την τάραξε τόσο, ώστε άρχισε να φωνάζει!

Η Αθηνά, είναι μια από τις ηθοποιούς της νέας γενιάς που έχει ξεχωρίσει αρκετά! Έχει ήθος, ταλέντο και κυρίως δουλεύει αρκετά! Φυσικά, οι κόποι της έχουν ανταμειφθεί αφού η ίδια απολαμβάνει την μεγάλη αγάπη του κοινού και το ενδιαφέρον των φωτογράφων.

Όμως, την ώρα που η Αθηνά βόλταρε με τον μικρό Μάξιμο ένας φωτογράφος την πλησίασε τόσο, ώστε η ίδια πανικοβλήθηκε αφού ο μικρός ξεκίνησε να κλαίει! Φυσικά, ένα μωράκι δεν έχει συνηθίσει τα φώτα της δημοσιότητας και δεν είναι εξοικειωμένος με τον φακό!

Έτσι λοιπόν, ο Μάξιμος είδε έναν άγνωστο κύριο πάνω του και δεν μπορούσε να ηρεμήσει! Η Αθηνά πάντα με ευγένεια προσπάθησε να προστατέψει τον μονάκριβο γιο της και ύψωσε τον τόνο της φωνής της! «Σε παρακαλώ, απομακρύνσου» τόνισε και η επιθυμία της έγινε αμέσως σεβαστή, όπως ανέφερε στο Youweekly.gr περαστικός, ο οποίος εκείνη την ώρα, κοντοστάθηκε να δει τι έχει συμβεί στην μέση της Κηφισιάς, καθώς αναγνώρισε την όμορφη ηθοποιό!

Τέλος καλό, όλα καλά, και το μόνο που έμεινε από το δυσάρεστο και απρόοπτο γεγονός είναι μια φωτογραφία που την δείχνει ξεκάθαρα ταραγμένη! Ιδού λοιπόν:

H Αθηνά Οικονομάκου με τον γιο της, Μάξιμο