Ντορέττα Παπαδημητρίου: Οι άθλιες συνθήκες επιβίωσης! «Δεν είχαμε ρεύμα, ούτε φαΐ να φάμε»! (Βίντεο)

Το άγνωστο περιστατικό της παρουσιάστριας!

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Οι άθλιες συνθήκες επιβίωσης! «Δεν είχαμε ρεύμα, ούτε φαΐ να φάμε»! (Βίντεο)

Ένα άγνωστο μέχρι σήμερα περιστατικό αποκάλυψε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στις άθλιες συνθήκες επιβίωσης που βίωσε στην Αράχοβα, όταν ξέσπασε χιονοθύελλα. Διαβάστε παρακάτω...

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, χθες το βράδυ βρέθηκε σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης και μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» στον Alpha για το περιστατικό.

«Σε μια εκδρομή που κάναμε στην Αράχοβα πολύ πρόσφατα και λόγω χιονοθύελλας και πολύ κακού καιρού, κόπηκε το ρεύμα και δεν είχαμε ούτε ρεύμα, ούτε θέρμανση, ούτε φαϊ να φάμε γιατί δεν μπορούσαμε να μαγειρέψουμε. Και γενικότερα την περάσαμε στα σκοτάδια, όλοι κοντά στα τζάκια να μην παγώσουμε», αποκάλυψε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ντορέττα Παπαδημητρίου - Γιώργος Αγγελόπουλος: Άγριος καυγάς! Του ούρλιαζε: "Αποφάσισε τι θα κάνεις!"

ύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και του Vanda's blog η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχαν έναν πολύ άγριο καυγά και η παρουσιάστρια του ούρλιαζε "Αποφάσισε τι θα κάνεις!".

Τρίτο πρόσωπο, τρίτη γυναίκα υπήρξε στην σχέση τους και ο Ντάνος έχει βρεθεί σε ανάμεσα σε ένα μεγάλο δίλημμα! Διαβάστε παρακάτω...

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές μου πληροφορίες ο Γιώργος Αγγελόπουλος τον τελευταίο καιρό έχει απομακρυνθεί από την Ντορέττα, χωρίς όμως να έχουν τελειώσει την σχέση τους, κι έχει έρθει κοντά λόγω του Τατουάζ με την Δανάη Παππά.

Τίποτα ερωτικό δεν συμβαίνει μεταξύ τους, και είναι επιβεβαιωμένο εδώ στο Vanda's! Η σχέση τους είναι καθαρά φιλική και ο Ντάνος απλά νιώθει πολύ οικία μαζί της, όμως η Ντορέττα με αυτά που βλέπει ζηλεύει και όπως μου ανέφερε η πηγή μου του έκανε μεγάλο καυγά...

Το ζευγάρι προσέχει πολύ τις δημόσιες εμφανίσεις του, οι οποίες είναι πολύ σπάνιες, αλλά σε μια πρόσφατη έξοδό τους όταν βρίσκονταν στο γκαράζ για να μπουν στο αυτοκίνητο δεν παρατήρησαν πως τριγύρω υπήρχαν αδιάκριτα βλέμματα και... άρχιζε και ούρλιαζε η παρουσιάστρια στον, πλέον, ηθοποιό και συγγραφέα, "Αποφάσισε τι θα κάνεις!".

Τι συνέβη πραγματικά μεταξύ τους;

Η Ντορέττα είδε στο κινητό του Αγγελόπουλου ένα μήνυμα από την Δανάη Παππά και...ζήλεψε υπερβολικά θέτοντάς του τελεσίγραφο!

Ο Ντάνος μετά από αρκετή ώρα, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές μου πληροφορίες, κατάφερε να της εξηγήσει ότι δεν τρέχει τίποτα και μπήκαν στο αμάξι κι έφυγαν...

Το ζευγάρι είναι μαζί και... ευτυχισμένο όσο μπορεί!