Master Chef: Η μητέρα του Πάνου απαντά για το ειδύλλιο του γιου της με την παίκτρια Ασημίνα! (βίντεο)

Τι απάντησε η μητέρα του;

Master Chef: Η μητέρα του Πάνου απαντά για το ειδύλλιο του γιου της με την παίκτρια Ασημίνα! (βίντεο)

To πρωί της Τετάρτης μίλησε στο Happy Day η μητέρα του Πάνου Τόγια, ο οποίος είναι ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει με τις μαγειρικές του ικανότητες στο MasterChef.

H μητέρα του Πάνου ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων και για το φημολογούμενο ειδύλλιο του γιου της με την Ασημίνα στο ριάλιτι μαγειρικής. Διαβάστε παρακάτω...

"Δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι με την Ασημίνα, απλά μια δυνατή φιλία. Ο Πάνος βάζει τη δουλειά του πάνω από όλα. Τώρα δεν έχει σχέση, πριν είχε μια μακροχρόνια σχέση. Η Ασημίνα είναι ένα πολύ καλό παιδί, πολύ όμορφή κοπέλα, θα μπορούσε να γοητεύσει τον γιο μου. Γιατί όχι;», είπε, μεταξύ άλλων ,η κυρία Χρύσα, η μητέρα του Πάνου Τόγια.

Δείτε το video:

MasterChef: Αυτός ο παίκτης εντυπωσίασε με το πιάτο του τους κριτές! (βίντεο)

Με εκπλήξεις και... θανατηφόρες ατάκες ξεκίνησε και το σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής του Star, MasterChef, όπου Ζαχίρ, Θάνος και Ντέιβιντ μονομάχησαν για να παραμείνουν στο σπίτι!

Στο σημερινό επεισόδιο οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση κλήθηκαν να αντιγράψουν πιστά το πιάτο που τους έδειξαν οι κριτές με βασικό υλικό την πάπια!


Ο Σωτήρης Κοντιζάς, όπως και οι άλλοι δυο κριτές είναι αρκετά ευδιάθετοι στο σημερινό επεισόδιο και δεν δίστασαν να πειράξουν τους παίκτες όταν τους παρουσίασαν το πιάτο που έπρεπε να φτιάξουν!

Ποιος όμως από τους τρεις κατάφερε να κερδίσει τους κριτές και να τους εντυπωσιάσει με αυτό που έφτιαξε;

Ο παίκτης που πάλεψε και κατάφερε να μείνει στο σπίτι του MasterChef ήταν ο Ζαχίρ που έκανε και το καλύτερο πιάτο!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: