Δύο φορές μπαμπάς γνωστός Έλληνας ηθοποιός!

Ο λόγος για τον....

Δύο φορές μπαμπάς γνωστός Έλληνας ηθοποιός!

Δυο φορές μπαμπάς θα γίνει ένας αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός.

Ο ηθοποιός θα γίνει... πατέρας της κόρης του, ξανά. Διαβάστε παρακάτω...

Από αυτή την Πέμπτη, ο ηθοποιός Κώστας Αρζόγλου θα πρωταγωνιστήσει σε μια νέα ταινία, στην οποία θα υποδύεται τον μπαμπά της κόρης του, Aurora Marion και τη μητέρα της Εστέλ Μαριόν

Πρόκειται για κινηματογραφική επιστροφή του πολυσχιδή ηθοποιού, στη νέα ταινία του Νίκου Κορνήλιου «Η τέχνη καταστρέφει».

Ο Κώστας Αρζόγλου υποδύεται έναν διάσημο ηθοποιό του θεάτρου, ο οποίος ύστερα από ένα έμφραγμα καλεί κοντά του τις δύο κόρες του, από το Βέλγιο και τη Γαλλία. Προσπαθώντας να τις κρατήσει δίπλα του, τους προτείνει να ανεβάσουν μαζί έναν «Μάκβεθ για τρεις».

Στη διάρκεια των προβών έρχονται στην επιφάνεια σκληρές αλήθειες για το παρελθόν, πικρίες και θυμοί απέναντι σε έναν πατέρα απόντα, δοσμένο ολοκληρωτικά στην τέχνη του. Εκείνος προκαλεί τις ηθοποιούς-κόρες του να χρησιμοποιήσουν το τραυματικό αυτό παρελθόν στην ερμηνεία των ρόλων. Μέσα από την εγγύτητα των διαδοχικών προβών τα ψυχικά ρήγματα βαθαίνουν.

Ο Κώστας Αρζόγλου θα γίνει δυο φορές μπαμπάς


Κινηματογραφική κόρη του Κώστα Αρζόγλου, αλλά και κόρη του στην πραγματική ζωή, είναι η Aurora Marion, που μετράει σημαντικές συμμετοχές στο θεατρικό σανίδι και στον κινηματογράφο, όπως στην ταινία «A wedding», για την οποία κέρδισε το Β’ Βραβείο Γυναικείου Ρόλου στο φεστιβάλ «Les Magritte du Cinema», στις Βρυξέλλες. Στην ταινία παίζει, επίσης, και η μητέρα της Ωρόρα, η γοητευτική Εστέλ Μαριόν, με την οποία ο Κώστας Αρζόγλου δεν παντρεύτηκε ποτέ, ωστόσο ήταν μια γυναίκα που σημάδεψε τη ζωή του.

Η ταινία συμμετείχε στο 42ο Διεθνές Φεστιβάλ του Sao Paulo, στο 58ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και το 31ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου, όπου έλαβε ομόφωνα Βραβείο Κοινού της επιτροπής αναγνωστών του «Αθηνοράματος» για τις εξαιρετικές ερμηνείες και την ανατρεπτική ματιά.

Baby boom! Αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά!

Νέο baby boom στην ελληνική showbiz! Γνωστός ηθοποιός θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά!

Σε λίγους μήνες θα υποδεχτεί τον καρπό του έρωτά του με την ζωγράφο σύζυγό του, που θα ολοκληρώσει την οικογενειακή ευτυχία τους.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Λάγκο, ο οποίος έχει περάσει στη συνείδηση των τηλεθεατών ως ο καλοκάγαθος Σταύρος από τη σειρά του Mega «Κλεμμένα Όνειρα» και φυσικά έχει αποδείξει εδώ και αρκετά χρόνια πώς είναι ένας από του πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του.

Baby boom! Αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά!

Μιλώντας στην εφημερίδα Real Life, ο ίδιος δήλωσε: «Είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς. Πολύ!». Παρότι το ζευγάρι είναι μαζί πάνω από 13 χρόνια, δεν παντρεύτηκε ποτέ και, παρά τις ευχάριστες εξελίξεις στη ζωή του, δεν κάνει σχέδια γάμου. «Απλώς δεν είχε προκύψει. Δεν το αποφεύγουμε ή κάτι τέτοιο».

Πάντως, όνειρο του Κωνσταντίνου είναι μια πολυμελής οικογένεια με την αγαπημένη του,Χριστίνα. «Αν ήταν στο χέρι μας θα είχαμε μια μεγάλη οικογένεια. Αλλά, όπως όλοι ξέρουμε η ζωή έχει έναν τρόπο να αλλάζει διαρκώς τα όποια σχέδια», εξομολογήθηκε.