Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Παντρεύονται! Η αγγελία του γάμου τους!

Σοκ στην showbiz!

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Παντρεύονται! Η αγγελία του γάμου τους!

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνουν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας! Πότε και πού θα γίνει ο γάμος;


Το ζευγάρι, μετά από αρκετό καιρό σχέσης, αποφάσισαν να κάνει το επόμενο βήμα! Διαβάστε παρακάτω....


Την αγγελία μάλιστα για τον γάμο τους, δημοσίευσε η Καθημερινή! O γάμος τους, θα γίνει στην Αθήνα, τον Ιούνιο του 2019, χωρίς ωστόσο ακόμα να έχει γνωστοποιηθεί η ακριβής τοποθεσία! Για περισσότερες λεπτομέρειες, μείνετε συντονισμένοι στο Youweekly.gr! Μέχρι τότε, δείτε την αγγελία:

undefined

Δείτε και σε βίντεο πώς σχολίασε το θέμα η Φαίη Σκορδά μέσα από το Πρωινό:

Ήμασταν μάλιστα οι πρώτοι.... που σας είχαμε αποκαλύψει ότι είναι ξανά μαζί! Ιδού και το σχετικό άρθρο:

Λίγες ημέρες πριν η Ελλάδα χτυπηθεί από την φονική τραγωδία στο Μάτι, στην άλλη άκρη του Αιγαίου "παίχτηκε", μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ένα άλλο έργο, πολύ ιδιωτικό, που αφορούσε δύο πολύ διάσημους ανθρώπους.

Όπως αναφέρεται στο περιοδικό "Ciao", το πρώην ζευγάρι διατηρεί ακόμα επαφές, όμως δεν έχουν λύσει κάποια θέματα που προέκυψαν ανάμεσα τους και έδωσα ένα τόσο βίαιο τέλος στη συγκατοίκηση τους..

Σύμφωνα με το ίδιος δημοσίευμα, προσπαθούν όμως, αλλά είναι αποφασισμένοι να μην αποκαλύψουν σε κανέναν το γεγονός ότι παλεύουν για τη σχέση τους πριν να είναι απόλυτα βέβαιοι ότι θα προχωρούν ξανά μαζί.

Έτσι ο Βασίλης Κικίλιας πήγε στην Πατμό για να συναντήσει την Τζένη στο σπίτι της, μακριά από τα τα αδιάκριτα βλέμματα και τους φωτογραφικούς φακούς. Ο Βασιλής Κικίλας έμεινε λίγες ημέρες στην Πάτμο και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από το περιβάλλον των δύο εμπλεκόμενων και αυτές τις λίγες ημέρες οι δυο τους δεν βγήκαν καθόλου από το σπίτι της παρουσιάστριας. Έμειναν μέσα, μιλώντας κυρίως, αλλά και προσπαθώντας να λύσουν τα θέματα τους και να έρθουν ακόμη πιο κοντά, ξεπερνώντας τα προβλήματα του παρελθόντος.

Όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες είχαν κανονίσει μάλιστα ακόμη και μια απόδραση, αλλά ο Βασίλης Κικίλιας επέστρεψε στην Αθηνά και εκεί όταν πέτυχαν οι μεγάλες φωτιές, γεγονός που τον κράτησε στην πρωτέυουσα και στο καθήκον του ως πολιτικός.

Δεν αποκλείεται όμως, όταν όλα αυτά τελειώσουν, οι δυο τους να πάνε και πάλι κάπου για λίγες μέρες μαζί, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν τον λίγο αλλά πολίτιμο χρόνο που περνάνε μαζί.

Πηγή: Από περιοδικό Ciao