Φαίη Σκορδά: Σοκ στην εκπομπή της από την είδηση ότι παντρεύονται Μπαλατσινού - Κικίλιας! (Βίντεο)

Κάγκελο η Σκορδά με την είδηση!

Φαίη Σκορδά: Σοκ στην εκπομπή της από την είδηση ότι παντρεύονται Μπαλατσινού - Κικίλιας! (Βίντεο)

Κυριολεκτικά σε σοκ ήταν η Φαίη Σκορδά σήμερα, στο Πρωινό, μετά την είδηση ότι παντρεύονται η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας!


Η εκπομπή του ΑΝΤ1, έπαιξε πρώτη την αγγελία του γάμου και η Φαίη Σκορδά έδωσε όλο το παρασκήνιο! Διαβάστε παρακάτω...


«Μου κάνει εντύπωση ότι η αγγελία έπαιξε λίγο μετά τον πολύκροτο χωρισμό που είχαμε όλοι σχολιάσει! Δηλαδή, όλοι εμείς, νομίζαμε ότι ήταν χωριστά αλλά στην πραγματικότητα ετοίμαζαν τον γάμο τους! Λέτε όμως.... να είχαν όντως χωρίσει και τελικά ο Βασίλης να επέστρεψε στην Τζένη με ένα πολύ όμορφο μονόπετρο;» τόνισε η Φαίη Σκορδά! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μπαλατσινού - Κικίλιας: Ο πραγματικός λόγος που είχαν ακυρώσει στο παρελθόν τον γάμο τους! Αποκαλύψεις - φωτιά!

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού στο παρελθόν είχαν χωρίσει και μάλιστα είχαν ακυρώσει τον γάμο τους και το Youweekly.gr έχει όλες τις αποκαλύψεις φωτιά για το τι είχε συμβεί!

Σα βόμβα έσκασε η είδηση πριν από λίγα λεπτά πως η παρουσιάστρια και ο αγαπημένος της καρδιάς της ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας ενώ όλοι θεωρούσαν πως η σχέση τους είχε τελειώσει!

Την αγγελία μάλιστα για τον γάμο τους, δημοσίευσε η Καθημερινή! Μάλιστα, ο γάμος τους θα γίνει στην Αθήνα, χωρίς ωστόσο ακόμα να έχει γνωστοποιηθεί η ακριβής τοποθεσία! Για περισσότερες λεπτομέρειες, μείνετε συντονισμένοι στο Youweekly.gr! Μέχρι τότε, δείτε την αγγελία:

undefined

Ωστόσο, σα σωστή δημοσιογράφος έμαθα απευθείας και θα σας αποκαλύψω μέσα από το Vanda's ποιος ήταν ο λόγος που στο παρελθόν είχαν ακυρώσει τον γάμο τους... Έχω όλες τις λεπτομέρειες στο Youweekly.gr!

Όπως ανέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού, καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή, έπαιξε η οικογένεια του Βασίλη Κικίλια οι οποίοι ήταν πολύ δυσαρεστημένοι με την δημοσιότητα που είχε λάβει ο δεσμός τους, μιας και είναι σοβαροί άνθρωποι και δεν θέλουν η οικογένεια τους να μπλέκει σε "κουτσομπολιά".

Από την άλλη, ο ίδιος άνθρωπος αποκάλυψε στο Vanda's blog, πως τα "θέλω" τους στην σχέση αυτή ήταν διαφορετικά. Η Τζένη και ο Βασίλης ήθελαν κάτι διαφορετικό για την πορεία της σχέσης τους και η φάση της ζωής τους ήταν διαφορετική. Αυτό, σιγά σιγά έφερνε καθημερινές εντάσεις και απόσταση στο ζευγάρι! Κάτι που οδήγησε σε χωριστούς δρόμους!

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Ο πραγματικός λόγος που είχαν ακυρώσει στο παρελθόν τον γάμο τους! Αποκαλύψεις - φωτιά!

Οι ίδιες πληροφορίες του Youweekly.gr μου αποκάλυψαν πως η Τζένη Μπαλατσινού, τότε, ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και η ίδια δεν ήθελε να δώσει καμία επέκταση στο θέμα και για εκείνη αλλά και για την οικογένεια της. Ήταν πολύ αγχωμένη για το πόσο θα συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα, όπως ανέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον της, καθώς δεν ήθελε με τίποτα να πάρει έκταση. Ήταν μία περίοδος, όμως, που ήθελε να μείνει μόνη της. Η ίδια, ξέρει να διαχειρίζεται και τις κρίσεις αλλά και την εικόνα της χωρίς να χρειάζεται κανέναν στο πλευρό της!

Ωστόσο, μετά από λίγο διάστημα, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr το ζευγάρι τα βρήκε και ήταν μαζί! Απλά για να μην προκληθεί σάλος και να μην ασχοληθούν ξανά τα media μαζί τους θέλησαν να το κρατήσουν εντελώς κρυφό!