Εβελίνα Παπούλια: Αποκάλυψε το μεγάλο φινάλε του Τατουάζ!

Τι θα δούμε μέχρι να ρίξει αυλαία;

Εβελίνα Παπούλια: Αποκάλυψε το μεγάλο φινάλε του Τατουάζ!

Η Εβελίνα Παπούλια αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της το μεγάλο φινάλε του Τατουάζ στον Alpha! Πώς τελειώνει η σειρά;

Η ηθοποιός αναφερόμενη στην «αυλαία» που ρίχνει σύντομα το σίριαλ και μάλιστα οριστικά, αποκαλύπτει στην Real Life. Διαβάστε παρακάτω...


«Ναι, πέφτει οριστικά και αμετάκλητα. Μέχρι τέλη Μαΐου, αρχές Ιουνίου, θα έχουμε γυρίσματα για ένα φινάλε γεμάτο ανατροπές, όπως, άλλωστε, ήταν και όλη αυτή η σειρά».

Θα είσαι και στη νέα σειρά που ετοιμάζουν οι Ανδρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου και Κούλλης Νικολάου, με τους οποίους δούλεψες στο «Μπρούσκο» και στο «Τατουάζ»;

Θα βάλω μια άνω τελεία και βλέπουμε. Σου λέω άνω τελεία, γιατί, όταν έχεις συνεργαστεί τόσο άψογα όπως εγώ μαζί τους, δεν μπορεί παρά να τους συναντήσεις ξανά στο μέλλον. Το ελπίζω και το εύχομαι, γιατί υπήρξα τυχερή που τους γνώρισα και φτιάξαμε όλοι μαζί τόσο ωραίες σειρές. Τους αγάπησα αληθινά και, ξέρεις, είναι όμορφο να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που εκτιμάς και αγαπάς αληθινά, όσο δύσκολες και αν είναι οι συνθήκες λόγω των απαιτητικών γυρισμάτων. Θα τους ξαναβρώ!


Άρα, θα σου μείνει καιρός και για το κοριτσάκι σου, που μεγάλωσε πια και είναι και καλλονή και πολύ ταλαντούχα, οφείλουμε να πούμε!

Να το πούμε, να το πούμε! Η Αφροδίτη μου προχωρά πολύ δυναμικά στο τραγούδι, στη μουσική, στη σύνθεση στο Λονδίνο όπου ζει πλέον και την καμαρώνω πολύ. Όσο κι αν «πετάγομαι» εγώ εκεί ή έρχεται εκείνη εδώ, ποτέ δεν μου φτάνει... Μας ξέρεις τις μαμάδες! Και εδώ πρέπει να σου ομολογήσω ότι τώρα καταλαβαίνω τη μαμά μου, όταν είχα φύγει για σπουδές στην Αμερική. Ευτυχώς το κοριτσάκι μου πήγε πιο κοντά και έτσι βρίσκουμε περισσότερες ευκαιρίες να είμαστε η μια κοντά στην άλλη Η Αφροδίτη είναι ό,τι πιο ακριβό έχω στη ζωή μου. Προσπαθώ να μην... πέφτω πάνω της, να μην την καπελώνω, να μην την ελέγχω και έχω να σου πω ότι τα καταφέρνω μια χαρά. Έχω την αγωνία της που δεν είναι πια κοντά μου, αλλά κατανοώ απόλυτα την ανάγκη της να ανοίξει τα φτερά της και να βάλει τα στοιχήματά της, όπως είχα κάνει κι εγώ.

Το τατουάζ: Η Όλγα ανακοινώνει στον Στέφανο πως είναι έγκυος!

Ραγδαίες εξελίξεις στην σειρά Τατουάζ στον Alpha και στο επεισόδιο σήμερα!

Δείτε αναλυτικά όλες τις εξελίξεις από το TV24!

Επεισόδια: 215+216

Την ώρα που ο Σωκράτης πίνει για να ξεχάσει τη διπλή του ταυτότητα, ο Ορφέας βρίσκεται κοντά στον κίνδυνο της αποκάλυψης από ένα γείτονα. Η Άννα διαλυμένη από την στάση του Αλέξανδρο, τον παρακαλάει καθημερινά να τα βρουν, αλλά εκείνος της ζητά να μην τον ξαναενοχλήσει. Η υγεία του Θεοχάρη καλυτερεύει, αλλά δεν παίρνει ακόμα εξιτήριο. Ο Ορφέας οργανώνει τις τελευταίες λεπτομέρειες για να βρεθεί στην Αίγινα χωρίς να τον ανακαλύψουν, ενώ η αστυνομία εξακολουθεί να παρακολουθεί την Χριστίνα και τον Αντώνη. Η Αμαλία συναντά τον Τόνυ κι έρχεται σε οριστική ρήξη μαζί του. Η Όλγα οργανώνει το νέο μαγαζί, αλλά μια ξαφνική αδιαθεσία της ανατρέπει τα σχέδια..

Η Όλγα ανακοινώνει στον Στέφανο πως είναι έγκυος κι εκείνος τρελαίνεται από τη χαρά του. Ενθουσιασμένη όμως είναι και η Λήδα, που ανυπομονεί να αποκτήσει αδερφάκι! Την ίδια ώρα στο Λονδίνο, το κλίμα είναι βαρύ για την Άννα, καθώς ο Αλέξανδρος επιμένει στον χωρισμό τους. Ο Χάρης, στην προσπάθειά του να απαλλαγεί από την Ειρήνη, επιστρέφει στην Αφροδίτη, αλλά δεν βρίσκει τα πράγματα όπως τα περίμενε. Η αστυνομία ερευνά το νέο έγκλημα του στραγγαλιστή, την ίδια ώρα που ο Σωκράτης δείχνει να συμβιβάζεται με τον άλλο του εαυτό.. Ο Σέκερης χάνει τον Μανταρίνη και καλεί την Αθηνά και την Ειρήνη να τον βοηθήσουν να τον βρει. Η Κασσάνδρα κάνει μια τελευταία συνάντηση - έκπληξη με τον Νικόλα. Ο Ορφέας πλησιάζει το επόμενό του θύμα…