Αγγελική Ηλιάδη: «Θα μιλάω με τον δικηγόρο μου πλέον» - Η απάντηση "φωτιά" στην μητέρα του Γκέντσογλου! (Βίντεο)

Όσα δηλώνει μετά τις προσβλητικές δηλώσεις της πρώην πεθεράς της!

Αγγελική Ηλιάδη: «Θα μιλάω με τον δικηγόρο μου πλέον» - Η απάντηση

Μετά τις δηλώσεις της μητέρας του Σάββα Γκέντζογλου, η απάντηση της Αγγελικής Ηλιάδη δεν άργησε να έρθει. Ωστόσο, έγινε από το φιλικό της περιβάλλον, διότι όπως δηλώνει η ίδια πλέον θα μιλάει μόνο με το δικηγόρο της.

Την είδηση έκανε γνωστή η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της «Happy Day» στον Alpha. Διαβάστε παρακάτω...

«Η αλήθεια είναι πως μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Η μαμά του Σάββα Γκέντσογλου έχει πει πολλά και διάφορα, τα οποία θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως και προσβλητικά για την Αγγελική Ηλιάδη για αυτό και προσέξαμε πάρα πολύ τι θα αναπαράγουμε. Μείναμε λοιπόν στο ότι θεωρούσε δεδομένο ότι θα χωρίσει ο γιος της με την Αγγελική Ηλιάδη λόγω της διαφοράς ηλικίας, αλλά και στο ότι στηρίζει τη Βίκυ Κάβουρα.

Μιλήσαμε με το περιβάλλον της Αγγελικής Ηλιάδη για να έχουμε μια απάντηση. Η ίδια θέλει να μιλάει πια μέσω του δικηγόρου της, για αυτό δεν θα δείτε πουθενά δική της δήλωση. Ωστόσο πολύ κοντινός της άνθρωπος μας είπε ότι έχει στενοχωρηθεί πολύ και εκείνη και η οικογένειά της και ο πατέρας της που έχει ένα πρόβλημα υγείας. Θέλει να ξεμπερδεύει με όλο αυτό και να προχωρήσει και δεν θέλει συνέχεια να ανακυκλώνει. Σε σχέση με την πεθερά της, είπε ότι πέντε χρόνια που είναι το παιδί δεν πήγε ποτέ στο σπίτι της να το δει. Μόνο όταν το πήγαινε ο Σάββας στο χωριό. Αυτό λέει η πλευρά της Αγγελικής Ηλιάδη».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σάββας Γκέντσογλου: Η αιχμηρή απάντηση στην Αγγελική Ηλιάδη για τη Βίκυ Κάβουρα (βίντεο)

Ο Σάββας Γκέντσογλου έδωσε αιχμηρή απάντηση στην Αγγελική Ηλιάδη, μετά τη συνέντευξή της όπου αναφέρεται στη σχέση του ποδοσφαιριστή με τη Βίκυ Κάβουρα.

Η απάντηση του Γκέντσογλου ήρθε στο «Πρωιό» του ΑΝΤ1. Διαβάστε παρακάτω...

Η Αγγελική Ηλιάδη έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον Σάββα Γκέντσογλου και τη σχέση του με την Βίκυ Κάβουρα.

Η τραγουδίστρια ανέφερε πως ήξερε μήνες πριν για τη σχέση του πρώην συντρόφου του με την ηθοποιό, αφήνοντας να εννοηθεί πως υπήρξε παράλληλη σχέση.

Με αφορμή αυτή τη συνέντευξη ο Σάββας Γκέντσογλου έδωσε απάντηση μέσω του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1: «Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να πω κάτι. Όλα αυτά που γράφοντας και λέγονται έχουν δημιουργήσει προβλήματα στη δουλειά μου. Θα ήθελα απλά να το αφήσω να περάσει. Ας πει ό,τι θέλει η Αγγελική».