Αργύρης Αγγέλου: Δεν φαντάζεστε ποιο ρόλο θα έπαιζε αρχικά στο Παρά Πέντε!

Η μεγάλη αποκάλυψη που θα συζητηθεί!

Αργύρης Αγγέλου: Δεν φαντάζεστε ποιο ρόλο θα έπαιζε αρχικά στο Παρά Πέντε!

Και όμως, ο Αργύρης Αγγέλου αποκάλυψε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μετά τα μεσάνυχτα, ποιο ρόλο θα έπαιζε αρχικά στο Παρά Πέντε!


Ο ίδιος, έδωσε συνέντευξη και μίλησε χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος, για όλους και για όλα! Διαβάστε παρακάτω....


«Από εκείνη την περίοδο, πέρα από τα γέλια και το τι ωραία περάσαμε, θυμάμαι πολλή δουλειά, 12ωρα γυρίσματα και Σάββατο και επίσης οι περισσότεροι κάναμε και θέατρο παράλληλα. Που αυτό σημαίνει, όταν κάνεις πρόβες, συν ένα 5ωρο ακόμα στη ζωή σου από 11-12 ώρες που δουλεύεις, συν ένα τρίωρο αν έχεις παράσταση ή 6ωρο αν έχεις διπλή. Πάρα πολλή δουλειά, πάρα πολύ τρέξιμο, πάρα πολύ πανικό γιατί ήταν πρωτόγνωρο αυτό το πράγμα.

Είχαμε σκεφτεί με τον Γιώργο τότε να κάνουμε σκάντζα τους ρόλους μας, απλά επειδή εγώ είχα κάνει τον Λαζάρου τον αγαθούλη στις Σαββατογεννημένες και ο Γιώργος είχε κάνει τον Χοσέ τον τσαμπουκαλή, λέει ο Γιώργος να τα κάνουμε αντίστροφα. Και τελευταία στιγμή αλλάξαμε ρόλους. Πίστευα ότι θα πάει καλά η δουλειά, αλλά δεν φανταζόμουν αυτό που ήρθε. Δεν μπορούσα να το φανταστώ γιατί δεν είχα και την πείρα», είπε ο Αργύρης Αγγέλου.


Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το web tv του Αlpha στο 01.13.09

Αργύρης Αγγέλου: Ράγισε καρδιές στην Μελέτη! Ο θάνατος που τον τσάκισε....

Ο Αργύρης Αγγέλου, μίλησε χτες στην Ελεονώρα Μελέτη... «Μετά τα μεσάνυχτα» για τον θάνατο που τον τσάκισε!

Ο γνωστός και δημοφιλής ηθοποιός, που αυτή την περίοδο τον απολαμβάνουμε στο YFSF, αλλά και στη θεατρική παράσταση «Ζητείται ψεύτης», μίλησε μεταξύ άλλων στην παρουσιάστρια για την πρώτη του αποτυχημένη απόπειρα να εγκατασταθεί στην Αθήνα, προκειμένου να ασχοληθεί με την υποκριτική. Διαβάστε παρακάτω....


Λίγο αργότερα, μιλώντας με την Ελεονώρα συγκινήθηκε, περιγράφοντας τη στιγμή που ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή.

«Ο μπαμπάς ήταν άρρωστος, ξέραμε ότι είναι δύσκολα τα πράγματα, έμεινε μαζί μας πολύ περισσότερο από ότι μας είχαν πει οι γιατροί επειδή τον φρόντισαν πολύ η αδερφή και η μητέρα μου. Εμείς στο θέατρο παίζαμε Τετάρτη με Κυριακή και τα Σάββατα είχαμε διπλή παράσταση. Τυχαίνει να ακυρωθεί η παράστασή μας το Σάββατο, λόγω μιας εκδήλωσης και είχαμε ενημερωθεί γι΄αυτό. Ο μπαμπάς μου έφυγε εκείνο το Σάββατο το απόγευμα. Ήμουν στη Χαλκίδα, ήμουν εκεί και το έζησα όλο και είναι από τις πιο συγκλονιστικές εμπειρίες που θα με ακολουθεί σε όλη μου τη ζωή», είπε μεταξύ άλλων. Την ίδια ώρα, λίγο πριν την εκπομπή, ο συμπρωταγωνιστής του, Γιώργος Παρτσαλάκης, ανέβασε φωτογραφία με το πρόσωπο της βαφτιστήρας του που έχασε ξαφνικά. Δείτε το σχετικό βίντεο: