Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η μάχη του παρουσιαστή με την κατάθλιψη! Μιλά για πρώτη φορά...

Η άγνωστη μάχη του...

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η μάχη του παρουσιαστή με την κατάθλιψη! Μιλά για πρώτη φορά...

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μίλησε ανοιχτά για την μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη όταν έφυγε από το Mega!

Όπως ανέφερε ήταν ιδιαίτερα μαύρες μέρες και για έξι μήνες δεν έβγαινε έξω από το σπίτι του. Ωστόσο, τελικά το όλο θέμα αντιμετωπίστηκε παραγωγικά και.... μια για πάντα!Αξιοσημείωτο είναι δε, το ότι ο Γρηγόρης δεν μας είχε αποκαλύψει ποτέ ξανά τι ήταν εκείνο που τον ώθησε να γράψει το βιβλίο του, το οποίο και σημείωσε μεγάλη επιτυχία! Διαβάστε παρακάτω....

«Οι φόβοι μου με έκαναν να γράψω το βιβλίο. Από τη μέρα που γεννιόμαστε ζούμε με φόβους. Ήμουν σε μια φάση που είχα φύγει από το Mega, είχα πέσει σε ένα τέλμα, ήμουν κλεισμένος στο σπίτι κανένα εξάμηνο, πάλευα με τις ερινύες μου και με τους δικούς μου φόβος, τις σκέψεις μου. Οπότε ήταν η κατάλληλη στιγμή για να το γράψω. Είχα πέσει σε κατάθλιψη και προσπαθούσα να φύγω από την κατάθλιψη γράφοντας αυτό που ένιωθα», δήλωσε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και άφησε τους πάντες κάγκελο με την δήλωση του! Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΑΝΤ1: «Ξέσπασε» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου! Τους πήρε και τους σήκωσε!

Ξέσπασμα για τον παρουσιαστή του Ant1, Γρηγόρη Αρναούτογλου στο κανάλι!

Και πως να μην γίνει χαμός, όταν έχει ακούσει τα εξ αμάξης ο παρουσιαστής για τα νούμερα τηλεθέασης;

Όμως εχθές με την εκπομπή του ξέσπασε και για πρώτη φορά έκανε νούμερα ρεκόρ! Ο Γρηγόρης, πραγματικά έδωσε ρέστα και τα νούμερα του μιλούν από μόνα τους, όπως θα δείτε και εσείς!

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής σημείωσε στα τέταρτα στο δυναμικό κοινό:

13,6
13,5
11,5
17,5
16,1
17,4
21,8
19,7

Ωστόσο, απέναντί του, είχε την εκπομπή του Alpha tv, "360 μοίρες" με την Σοφία Παπαϊωάννου. Δείτε αναλυτικά τα δικά της τέταρτα:

22
14
10,7
11,6

Πιο συγκεκριμένα τα νούμερα τηλεθέασης...

Μετά τα μεσάνυχτα:

ΑΝΤ1: The 2 night show, 16,4

Alpha:360 μοίρες, 14,6