Kατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε το bullying που δεχόταν όταν βρισκόταν στον Alpha!

Τι είπε η παρουσιάστρια;

Kατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε το bullying που δεχόταν όταν βρισκόταν στον Alpha!

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε την αποκάλυψε για το bullying που δεχόταν επί εποχής «Δέστε τους» στον Alpha!

Η παρουσιάστρια τα μίλησε ανοιχτά. Διαβάστε παρακάτω...

Αναλυτικά όσα είπε στο TV Έθνος

Έχεις δεχθεί σκληρό bullying σε εργασιακούς χώρους;

«Όχι με την έννοια όπως αυτή διατυπώνεται ευρέως. Υπάρχει μια γενίκευση. Υπήρξε όμως μια περίοδος που πέρασα πολύ άσχημα. Όταν ήμουν στον Alpha και στο “Δέστε τους”, από απέναντι κανάλι συνεχώς κορόιδευαν από την εμφάνισή μου και τον τρόπο εκφοράς του λόγου μου μέχρι και τη θέση μου στην εκπομπή. Επίσης στο παρελθόν σε κανάλι που εργαζόμουν είχα αντιληφθεί πως δεν με ήθελαν και έκαναν τα πάντα για να μην υπάρχω εκεί. Υπήρχε αρνητικό κλίμα. Δεν με πίστευαν».

Υπήρξαν φορές που εξαιτίας αυτής της κατάστασης γύρισες σπίτι και έκλαψες;

«Πολλές φορές. Με την επιμονή μου όμως και τον καλό μου χαρακτήρα πήγα παρακάτω. Πλέον και εισπράττω πολλή αγάπη στη δουλειά και δίνω πολλή αγάπη. Και θα σου ξαναπώ ότι αυτό έχει να κάνει και με τον Θέμη Μάλλη».

Κατερίνα Καινούργιου: Ποιο το μέλλον της παρουσιάστριας στο OPEN; Μένει ή φεύγει; Αποκλειστικό!

Ποιο το μέλλον της παρουσιάστριας, Κατερίνας Καινούργιου στο κανάλι του OPEN; Μένει ή φεύγει τελικά την επόμενη τηλεοπτική σεζόν; Έχω όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Vanda's blog!

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει αναλάβει την πρωινή ζώνη του OPEN και τα πάει αρκετά καλά! Μπορεί στο δυναμικό κοινό με βάση τα νούμερα να μην τερματίζει πρώτη καθώς έχει Σκορδά και Καραβάτου απέναντι, ωστόσο, κάνει αξιοπρεπέστατα ποσοστά!

Κατερίνα Καινούργιου: Ποιο το μέλλον της παρουσιάστριας στο OPEN; Μένει ή φεύγει; Αποκλειστικό!

Τώρα, λοιπόν, που η τηλεοπτική σεζόν σε λίγους μήνες φτάνει προς το τέλος της τα κανάλια κάνουν ένα ξεσκαρτάρισμα για το τι εκπομπές θα κρατήσουν και ποιοι παρουσιαστές θα μείνουν!

Ανήκει σε αυτούς άραγε η Κατερίνα Καινούργιου;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και του Vanda's blog, η παρουσιάστρια θα βρίσκεται και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο κανάλι του OPEN με κάποιες μικρό αλλαγές στην εκπομπή της που ήδη έχουν ξεκινήσει να συζητάνε!

Το συμβόλαιό της είναι διετές και αφορά μόνο την πρωινή ζώνη, όπως μου αποκαλύπτουν οι πηγές μου!

Άρα, κανείς δεν κουνάει την Κατερίνα τόσο από το OPEN όσο κι από την πρωινή ζώνη!