MasterChef: Η δύσκολη δοκιμασία για τους παίκτες και η μεγάλη ανατροπή! (βίντεο)

Τι συνέβη;

MasterChef: Η δύσκολη δοκιμασία για τους παίκτες και η μεγάλη ανατροπή! (βίντεο)

Δύσκολη θα είναι η αποψινή δοκιμασία του Master Chef αφού θα τους κρίνουν το προσωπικό του ξενοδοχείου που τους φιλοξενεί για την αποψινή τους δοκιμασία και το μενού θα είναι υψηλών προδιαγραφών!

Η μεγάλη ανατροπή έγινε όταν οι αρχηγοί των ομάδων, Μανώλης και Σταμάτης, κλήθηκαν να διαλέξουν τους παίκτες που πρέπει να έχουν οι αντίπαλες ομάδες και έτσι να διαμορφώσουν στρατηγικά τις ομάδες τους! Διαβάστε παρακάτω...

H αποχώρηση του Ντέιβιντ ξάφνιασε κάποιους αλλά ανακούφισε και μερικούς, που βρίσκονται ήδη καιρό μέσα στον διαγωνισμό και καλούνται να ξαναπεράσουν τις δύσκολες δοκιμασίες για να βρεθούν πάλι πιο κοντά στο όνειρο της τελικής δεκάδας.

MasterChef

Όλα αυτά όμως θα πρέπει να τα βάλουν στην άκρη και να δουλέψουν με τις ομάδες τους. Η μέρα της ομαδικής θα αρχίσει επεισοδιακά για τους δύο αρχηγούς των ομάδων αφού θα χρειαστεί να «παραδώσουν» ότι πιο ...οικείο και βολικό έχουν σχεδιάσει για τη σημερινή ομαδική δοκιμασία.

Το ιστορικής αρχιτεκτονικής ξενοδοχείο Hilton Αθηνών θα φιλοξενήσει την κουζίνα του MasterChef, σε μια αναμέτρηση όλο εκπλήξεις.

Αρχηγοί και υπαρχηγοί θα κληθούν να συντονιστούν για ένα μενού σε κοσμοπολίτικο ύφος και να παρουσιάσουν τα πιάτα τους σε κανονικούς ρυθμούς εστιατορίου!

Οι δύο ομάδες δεν φτάνει όμως να δημιουργήσουν νόστιμα και όμορφα πιάτα. Θα κριθούν και για τη συνολική τους στάση, τον επαγγελματισμό τους αλλά και τον τρόπο εργασίας τους.

MasterChef: Οι πρώτες δηλώσεις του Ντέιβιντ Τζίμερσον μετά την αποχώρηση του!

Μετά την αποχώρηση του από το MasterChef, ο Ντέιβιντ Τζίμερσον βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Φωλιά των κούκου» στο STAR.

Ο πρώην παίκτης μίλησε για την συμμετοχή του στο παιχνίδι και έκανε αποκαλύψεις.

«Κάποιοι παίκτες άλλαξαν συμπεριφορά όταν τους είπα τι λέει ο κόσμος έξω. Απλά μετέφερα κάτι που έγραφαν στο διαδίκτυο. Ήταν λίγο πιο μαζεμένοι. Όλα τα παιδιά ήταν πολύ φιλικά. Όταν γύρισα τη δεύτερη φορά ήταν όπως η πρώτη.

Δεν περίμενα πως θα ξαναφύγω τόσο γρήγορα. Περιμένω ακόμη προτάσεις από την Ελλάδα ή την Κύπρο. Αν μου έρθει κάποια πολύ καλή πρόταση θα παραμείνω, αλλιώς θα πάω πίσω στη Σουηδία. Νικητή θα ήθελα να δω τον Μανώλη. Πιστεύω πολύ στον Μανώλη στον Χρήστο και στον Πάνο. Και η Σπυριδούλα καλή είναι, αλλά πρέπει να σταματήσει λίγο να μιλάει πολύ», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Ντέιβιντ.

Οι πρώτες δηλώσεις του Ντέιβιντ Τζίμερσον μετά την αποχώρηση του από το MasterChef