Το μωράκι της φωτογραφίας είναι πασίγνωστος τραγουδιστής! Δεν θα το βρείτε!

Ποιος είναι;

Το μωράκι της φωτογραφίας είναι πασίγνωστος τραγουδιστής! Δεν θα το βρείτε!

Το μωράκι που βλέπετε στην φωτογραφία είναι πασίγνωστος τραγουδιστής! Μπορείτε να τον καταλάβετε;

Είναι από τους μεγαλύτερους σταρ! Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για τον Τζάστιν Μπίμπερ!

Αυτή τη φωτογραφία ανέβασε ο τραγουδιστής στο instagram θέλοντας να ευχηθεί στην μητέρα του για τα γενέθλιά της!

Το μωράκι της φωτογραφίας είναι πασίγνωστος τραγουδιστής!
Το μωράκι της φωτογραφίας είναι πασίγνωστος τραγουδιστής!

Έκπληξη στην ελληνική showbiz! Γνωστός τραγουδιστής κατεβαίνει στις εκλογές!

Κυριολεκτικά έκπληκτη έμεινε η ελληνική showbiz με την υποψηφιότητα του συγκεκριμένου τραγουδιστή στις δημοτικές εκλογές!

Ο ίδιος, αποκάλυψε τα πλάνα του για πρώτη φορά στην Espresso, και μάλιστα τόνισε ότι αποδέχτηκε την πρόταση του υποψήφιου δημάρχου Αθήνας Παύλου Γερουλάνου! Ο λόγος φυσικά, για τον ZeRaw των Vegas!

Ο ZeRaw γεννήθηκε στην Ζιμπάμπουε. Οι γονείς του, σπούδασαν στην Ελλάδα και έτσι ο ZeRaw μεγάλωσε στην Αθήνα. Πριν τους Vegas συμμετείχε στο συγκρότημα Tang Ram. Εμείς να του ευχηθούμε καλή επιτυχία!

Το συγκρότημα Vegas

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός κατεβαίνει υποψήφια στις δημοτικές εκλογές!

Υποψήφια στις δημοτικές εκλογές κατεβαίνει η ηθοποιός και έκανε την ανακοίνωση μέσω των social media.

Ο λόγος για την Σάρα Εσκενάζυ την οποία γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στοSurvivor.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, η οποία πλέον ασχολείται με την υποκριτική, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως κατεβαίνει υποψήφια δημοτικής σύμβουλος στο Μαρούσι, με τον συνδυασμό του Γιώργου Καραμέρου.

undefined

Δημοσιεύοντας μιας κοινή τους φωτογραφία, έγραψε «Σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι νέο…Θέλω να σας ανακοινώσω ότι αποφάσισα να συμμετέχω για πρώτη φορά στην ζωή μου, στις δημοτικές εκλογές ως δημοτικός σύμβουλος.Πιο συγκεκριμένα αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του κυρίου @karamerosg και να είμαι υποψήφια μαζί του στον ανεξάρτητο συνδυασμό @enomenomaroussi όπου συναντιούνται νέοι άνθρωποι που θέλουν μια αλλαγή στην πόλη που ζούμε ή εργαζόμαστε.Ο Γιώργος Καραμέρος, παρότι και ο ίδιος νέος, έχει εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και όραμα για το Μαρούσι. Με ενδιαφέρει να προσφέρω στον τομέα του πολιτισμού και της συμμετοχής των νέων ανθρώπων σε μια σειρά δράσεων και αυτοί είναι και οι βασικοί λόγοι της υποψηφιότητάς μου. Εύχομαι και ελπίζω να φανώ αξία της επιλογής του, αλλά και όλων όσων επιλέξουν να με στηρίξουν!! Σας στέλνω ένα μεγάλο φιλί και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη σας αλλά και για την βοήθειά σας στο να πάρω την απόφαση αυτή!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Σάρα Εσκενάζυ στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση της.

Η Σάρα Εσκενάζυ κατεβαίνει υποψήφια στις δημοτικές εκλογές