MasterChef: Το Happy Day ξεφτίλισε την Ασημίνα με ένα απίθανο βίντεο!

Επικό!

MasterChef: Το Happy Day ξεφτίλισε την Ασημίνα με ένα απίθανο βίντεο!

Σήμερα το πρωί, το Happy Day, ξεφτίλισε την Ασημίνα από το MasterChef στο Star.

Το βίντεο της εκπομπής του Alpha είναι απολαυστικό. Διαβάστε παρακάτω...

Στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής, η Ασημίνα δεν μπορούσε να πει την λέξη εσπεριδοειδή με τον chef και κριτή Λεωνίδα Κουτσόπουλο να προσπαθεί να της μάθει να λέει την λέξη, χωρίς ωστόσο κανένα αποτέλεσμα γιατί δεν μπόρεσε ποτέ.

Στην εκπομπή, πρόβαλλαν ένα βίντεο από τα χθεσινά αστεία στιγμιότυπα του ριάλιτι και ο αφηγητής του βίντεο έδωσε ρεσιταλ με τις ατάκες του για την Ασημίνα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Master Chef 3: Έξαλλος ο Μανώλης! Η κρέμα μανταρίνι τον έβγαλε νοκ άουτ!

Στο επεισόδιο του MasterChef το βράδυ της Τετάρτης, ο Μανώλης έγινε έξαλλος με την ομάδα του!


Όλα ξεκίνησαν όταν, στην εξωτερική δοκιμασία της ημέρας τους ζητήθηκε να παρασκευάσουν ένα ατομικό -καθιστό μενού για 30 άτομα με συνολικό χρόνο παρασκευής των πιάτων 1 ώρα και 45 λεπτά. Διαβάστε παρακάτω....

Στο τέλος της δοκιμασίας οι παίκτες και των δύο ομάδων ρωτήθηκαν από τους κριτές αν όλα πήγαν καλά και τότε όλοι απάντησαν ομόφωνα «ναι», εκτός από τον Μανώλη, ο οποίος ήταν φανερά εκνευρισμένος και απογοητευμένος με τα αποτελέσματα της ομάδας του.

Συγκεκριμένα, όταν η Ιωάννα είπε στους κριτές ότι όλα πήγαν μια χαρά, ο Μανώλης «αρπάχτηκε» και της είπε ότι τίποτα δεν πήγε καλά, αφού «κρέμα μανταρίνι δεν υπάρχει!» Δείτε το σχετικό βίντεο πατώντας εδώ

MasterChef: Οι πρώτες δηλώσεις του Ντέιβιντ Τζίμερσον μετά την αποχώρηση του!

Μετά την αποχώρηση του από το MasterChef, ο Ντέιβιντ Τζίμερσον βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Φωλιά των κούκου» στο STAR.

Ο πρώην παίκτης μίλησε για την συμμετοχή του στο παιχνίδι και έκανε αποκαλύψεις.

«Κάποιοι παίκτες άλλαξαν συμπεριφορά όταν τους είπα τι λέει ο κόσμος έξω. Απλά μετέφερα κάτι που έγραφαν στο διαδίκτυο. Ήταν λίγο πιο μαζεμένοι. Όλα τα παιδιά ήταν πολύ φιλικά. Όταν γύρισα τη δεύτερη φορά ήταν όπως η πρώτη.

Δεν περίμενα πως θα ξαναφύγω τόσο γρήγορα. Περιμένω ακόμη προτάσεις από την Ελλάδα ή την Κύπρο. Αν μου έρθει κάποια πολύ καλή πρόταση θα παραμείνω, αλλιώς θα πάω πίσω στη Σουηδία. Νικητή θα ήθελα να δω τον Μανώλη. Πιστεύω πολύ στον Μανώλη στον Χρήστο και στον Πάνο. Και η Σπυριδούλα καλή είναι, αλλά πρέπει να σταματήσει λίγο να μιλάει πολύ», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Ντέιβιντ.

Master Chef: Η μητέρα του Πάνου απαντά για το ειδύλλιο του γιου της με την παίκτρια Ασημίνα! (βίντεο)

To πρωί της Τετάρτης μίλησε στο Happy Day η μητέρα του Πάνου Τόγια, ο οποίος είναι ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει με τις μαγειρικές του ικανότητες στο MasterChef.

H μητέρα του Πάνου ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων και για το φημολογούμενο ειδύλλιο του γιου της με την Ασημίνα στο ριάλιτι μαγειρικής.

"Δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι με την Ασημίνα, απλά μια δυνατή φιλία. Ο Πάνος βάζει τη δουλειά του πάνω από όλα. Τώρα δεν έχει σχέση, πριν είχε μια μακροχρόνια σχέση. Η Ασημίνα είναι ένα πολύ καλό παιδί, πολύ όμορφή κοπέλα, θα μπορούσε να γοητεύσει τον γιο μου. Γιατί όχι;», είπε, μεταξύ άλλων ,η κυρία Χρύσα, η μητέρα του Πάνου Τόγια.

Δείτε το video: