Κατερίνα Γιατζόγλου: Μάγεψε τον Αρναούτογλου και όχι μόνο! Σάρωσε στο γυναικείο κοινό!

Παρέδωσε μαθήματα! Δείτε τα απίστευτα νούμερα τηλεθέασης!

Κατερίνα Γιατζόγλου: Μάγεψε τον Αρναούτογλου και όχι μόνο! Σάρωσε στο γυναικείο κοινό!

Μάγεψε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο χτεσινό The 2night show του ΑΝΤ1, η Κατερίνα Γιατζόγου και όχι μόνο! Η αιώνια καλλονή, σάρωσε στο γυναικείο κοινό και τα νούμερα μιλούν από μόνα τους!


Η ίδια άλλωστε, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις! Η γλώσσα της τσακίζει κόκαλα και κάθε της εμφάνιση παραδίδει μαθήματα στιλ! Διαβάστε παρακάτω....


Η Κατερίνα, μίλησε για όλους και για όλα και χτύπησε 22,7 στο γυναικείο κοινό 25-44, κάνοντας έτσι νούμερα ρεκόρ για την Γρηγόρη! Ο παρουσιαστής δε, δήλωσε μαγεμένος από το άψογο Paris Valtadoros look της και πώς θα μπορούσε να μην είναι άλλωστε! Δείτε το σχετικό βίντεο με την εμφάνισή της:

Goldies: Ελληνίδες καλλονές που πέρασαν τα 50 έγραψαν ιστορία στην μόδα!

«Η ζωή ξεκινά μετά τα -ήντα». Αυτό είναι το μότο της πρώτης πανευρωπαϊκά παρουσίασης των Goldies, με μοντέλα άνω των 50 ετών.

Μαρία Αλιφέρη, Ελένη Φιλίνη, Δήμητρα Παπαδήμα, Κατερίνα Γιατζόγλου και πολλές άλλες γυναίκες άνω των 50 ετών περπάτησαν στην πασαρέλα φορώντας δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών σε μια ξεχωριστή βραδιά μόδας που έγινε στην επιβλητική αίθουσα του Μεγάρου «Υπατία» στην Αθήνα και έγραψαν ιστορία!

Η μόδα δεν έχει ηλικία ήταν το κεντρικό μήνυμα της πρωτότυπης βραδιάς μόδας.

Η Αθηνά Ματίς, τα PlanBtrends και ο Δημήτρης Καμπανάρος θέλησαν να επαναπροσδιορίσουν την αισθητική, με σκοπό να περάσουν το μήνυμα πως οι άνθρωποι μπορούν να έχουν στιλ, να είναι δημιουργικοί, όμορφοι και δραστήριοι σε κάθε ηλικία.


Στην βραδιά μόδας Goldies, για πρώτη φορά όλη η ομάδα των καταξιωμένων σχεδιαστών, νέων και παλαιότερων, μεταξύ των οποίων Vassilis Zoulias, Loukia, Lakis Gavalas, Mitakos, Epifanios, Nikolopoulou, Paris Valtadoros …20 συνολικά, παρουσίασαν τα νέα fashion icons.

Είναι το πρώτο event παγκόσμια, που χρησιμοποιεί στο σύνολό του μοντέλα 50+, ακόμη και μοντέλα 90 ετών.

Οπως λέει και η Αθηνά Ματίς: «Ποτέ δεν ήθελα να φαίνομαι νέα, όμως πάντα ήθελα να είμαι μοναδική», ενώ ο Δημήτρης Καμπανάρος προσθέτει: «Πώς άραγε θα καταφέρουμε να αγαπήσουμε τον άλλον άνθρωπο πλάι μας, όταν δεν μπορούμε να αγαπήσουμε τον άλλον άνθρωπο μέσα μας; Αυτόν που γινόμαστε όσο μεγαλώνουμε…». Αξιοσημείωτο είναι ότι οι Goldies, με την βραδιά μόδας τους, είναι το πρώτο θέμα μόδας που παίζει στα δελτία ειδήσεων της χώρας! Δείτε σχετικές φωτογραφίες και βίντεο: