Υβόννη Μπόσνιακ: Μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε μια νόστιμη λιχουδιά για τον Ρέμο και την κόρη τους!

Είναι μια κούκλα νοικοκυρά!

Υβόννη Μπόσνιακ: Μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε μια νόστιμη λιχουδιά για τον Ρέμο και την κόρη τους!

Μπορεί διάφορα δημοσιεύματα να θέλουν την Υβόννη Μπόσνιακ για δεύτερη φορά έγκυο, ωστόσο, η ίδια δεν θέλει να μιλήσει περί αυτού, αφιερώνοντας στιγμές στον Αντώνη Ρέμο και την κόρη τους, φτιάχνοντας τους νόστιμες λιχουδιές.

Μπορεί να θέλει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως δημοσιεύει αρκετές τρυφερές στιγμές τους στα social media. Διαβάστε παρακάτω...

Σε μια από αυτές τις στιγμές, η Υβόννη, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καρέ καρέ την λιχουδιά που έφτιαξε στην οικογένεια της. Μάλιστα, κατά την διάρκεια της μαγειρικής της, έφτιαξε μια μεγάλη καρδιά για να δείξει πόσο ευτυχισμένη είναι.

Ευχάριστα νέα για την Υβόννη Μπόσνιακ! Η ανακοίνωση και οι πρώτες της δηλώσεις

Υπέροχα νέα για την Υβόννη Μπόσνιακ, με τον Αντώνη Ρέμο να χαίρεται διπλά!

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά τα νέα που έμαθε. Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με το Designers Profile της αγγλικής Vogue, η εταιρεία Yvonne Bosnjak Athens, συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα ανερχόμενα Fashion brands στην Ευρώπη. Η εν λόγω ενότητα του περιοδικού, στόχο έχει να συστήσει στο κοινό, που αγαπά τη Μόδα και ακολουθεί τις τάσεις, τους νέους, fashion-forward σχεδιαστές prêt a porter.

Με σταθερή online παρουσία, εδώ και σχεδόν τέσσερα χρόνια, και πάνω από 45 σημεία πώλησης σε Ελλάδα και Κύπρο, η Yvonne Bosnjak Athens έχει καθιερωθεί στο χώρο της ελληνική μόδας, ενώ ταυτόχρονα, ολοένα αναπτύσσεται σε νέες αγορές.

«Ήταν πραγματικά μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή, όταν μου έγινε η πρόταση να συμμετέχω στο αφιέρωμα και ειλικρινά νιώθω περήφανη για την ομάδα μου και όσα έχουμε καταφέρει μαζί» δήλωσε η Yvonne Bosnjak.

Το τεύχος της Αγγλικής vogue κυκλοφορεί στις 8 Μαρτίου 2019.

Ευχάριστα νέα για την Υβόννη Μπόσνιακ! Η ανακοίνωση και οι πρώτες της δηλώσειςΕυχάριστα νέα για την Υβόννη Μπόσνιακ! Η ανακοίνωση και οι πρώτες της δηλώσειςΕυχάριστα νέα για την Υβόννη Μπόσνιακ! Η ανακοίνωση και οι πρώτες της δηλώσεις