Master Chef διαρροή: Ποιος κέρδισε την ασυλία; Τεράστια ανατροπή! (βίντεο)

Ανατρεπτικό το σημερινό επεισόδιο!

Master Chef διαρροή: Ποιος κέρδισε την ασυλία; Τεράστια ανατροπή! (βίντεο)

Συμβούλιο σήμερα στο Master Chefτου STAR και θα υπάρξει μία μεγάλη απόφαση η οποία θα φέρει την ανατροπή!

Ποιος θα είναι ο νικητής της δοκιμασίας; Διαβάστε παρακάτω...

Η μέρα συμβουλίου έρχεται για να ξεκαθαρίσει το τοπίο μεταξύ των ομάδων και να θέσει όλα τα θέματα, που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας στο τραπέζι.

Οι κριτές θα μιλήσουν ανοιχτά κάνοντας σκληρή κριτική στα μενού των μπλε και των κόκκινων αλλά το αποτέλεσμα είναι ακόμα πιο αμείλικτο. Για δεύτερη φορά το συντριπτικό αποτέλεσμα θα φέρει δυσφορία στους χαμένους.

Η μέρα γίνεται ακόμα πιο στενάχωρη όταν ο αρχηγός με μια του απόφαση ανατρέπει τα πάντα. Ο αγώνας, που ακολουθεί, για την ασυλία θυμίζει σενάριο ταινίας. Όλοι θέλουν να κερδίσουν αυτήν την ασυλία σε μια τόσο κομβική στιγμή.

Η νικήτρια ομάδα απολαμβάνει την πολυτέλεια του ξενοδοχείου Hilton Athens και δοκιμάζει το πιάτο, που εμπνεύστηκε ο executive chef του εστιατορίου Galaxy από το δικό τους μενού.

Στην κουζίνα του MasterChef όμως η ταχύτητα και η επιμονή στη λεπτομέρεια θα χαρίσει σε κάποιον την ασυλία.

Δείτε το trailer

Ο Πάνος άδειασε τους συμπαίκτες του! Διαβάστε τι συνέβη: Master Chef: Ο Πάνος αδειάζει τους συμπαίκτες του! «Ξενέρωσα όταν γύρισαν γιατί...» (Bίντεο)

MasterChef: Το Happy Day ξεφτίλισε την Ασημίνα με ένα απίθανο βίντεο!

Σήμερα το πρωί, το Happy Day, ξεφτίλισε την Ασημίνα από το MasterChef στο Star.

Το βίντεο της εκπομπής του Alpha είναι απολαυστικό.

Στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής, η Ασημίνα δεν μπορούσε να πει την λέξη εσπεριδοειδή με τον chef και κριτή Λεωνίδα Κουτσόπουλο να προσπαθεί να της μάθει να λέει την λέξη, χωρίς ωστόσο κανένα αποτέλεσμα γιατί δεν μπόρεσε ποτέ.

Στην εκπομπή, πρόβαλλαν ένα βίντεο από τα χθεσινά αστεία στιγμιότυπα του ριάλιτι και ο αφηγητής του βίντεο έδωσε ρεσιταλ με τις ατάκες του για την Ασημίνα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Master Chef 3: Έξαλλος ο Μανώλης! Η κρέμα μανταρίνι τον έβγαλε νοκ άουτ!

Στο επεισόδιο του MasterChef το βράδυ της Τετάρτης, ο Μανώλης έγινε έξαλλος με την ομάδα του!

Όλα ξεκίνησαν όταν, στην εξωτερική δοκιμασία της ημέρας τους ζητήθηκε να παρασκευάσουν ένα ατομικό -καθιστό μενού για 30 άτομα με συνολικό χρόνο παρασκευής των πιάτων 1 ώρα και 45 λεπτά.

Στο τέλος της δοκιμασίας οι παίκτες και των δύο ομάδων ρωτήθηκαν από τους κριτές αν όλα πήγαν καλά και τότε όλοι απάντησαν ομόφωνα «ναι», εκτός από τον Μανώλη, ο οποίος ήταν φανερά εκνευρισμένος και απογοητευμένος με τα αποτελέσματα της ομάδας του.

Συγκεκριμένα, όταν η Ιωάννα είπε στους κριτές ότι όλα πήγαν μια χαρά, ο Μανώλης «αρπάχτηκε» και της είπε ότι τίποτα δεν πήγε καλά, αφού «κρέμα μανταρίνι δεν υπάρχει!» Δείτε το σχετικό βίντεο πατώντας εδώ.