Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η σ3ξι πόζα με μπικίνι! Γκρέμισε το instagram!

H παρουσιάστρια έφερε το καλοκαίρι!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η σ3ξι πόζα με μπικίνι! Γκρέμισε το instagram!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέβασε μία σέξι φωτογραφία με μαγιό στο instagram, φέρνοντας το καλοκαίρι!

Που βρίσκεται η παρουσιάστρια; Διαβάστε παρακάτω...

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συγκεκριμένα πόζαρε με μπικίνι και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα: «Καλώς το καλοκαίρι. Όλο μας την σκας και όλο εδώ είσαι!».

Η φωτογραφία έσπασε το κουμπί των likes!

Δείτε τη!

 Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η σ3ξι πόζα με μπικίνι! Γκρέμισε το instagram!

Έχετε δει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε αρετουσάριστες φωτογραφίες; Το youweekly σας τις θυμίζει, όταν η παρουσιάστρια βγήκε βόλτα με κολλητό ημιδιάφονο κολάν!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Κλείδωσε» στο Open η παρουσιάστρια! Το παρασκήνιο της μεταγραφής βόμβα...

«Κλείδωσε» και επίσημα στο Open η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Η «εφτάψυχη» παρουσιάστρια, είναι κυριολεκτικά με το ένα πόδι στο κανάλι και στο Vanda's blog σας έχω όλο το παρασκήνιο!

Το τελικό ραντεβού έγινε πριν λίγες μέρες και η Σπυροπούλου έσκασε με αέρα ντίβας στο κανάλι, όπως ήταν αναμενόμενο!

Η ίδια, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες έχει ένα από τα πιο ακριβά συμβόλαια στο κανάλι και ο Ιβάν Σαββίδης, της έχει τάξει κυριολεκτικά γη και ύδωρ! Άλλωστε, η προσφορά που είχε από το Open Tv ήταν από τις πιο συμφέρουσες, αφού μετά το άδειασμα από τον ΣΚΑΙ και τον Ατζούν Ιλιτζαλί σχεδόν κανένα κανάλι δεν την πλησίασε!

Ο Ιβάν, πιστεύει πολύ στην Κωνσταντίνα και μάλιστα σχεδιάζει η εκπομπή της να ξεκινήσει από το πρώτο μισό της επόμενης σεζόν! Ωστόσο, θεωρεί ότι ένα στημένο concept θα της πάει περισσότερο από ένα live πρόγραμμα, για αυτό και ψάχνει αδιάκοπα το format που θα της δώσει!

Η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου


Η ίδια, είναι ανοιχτή σε κάθε συζήτηση, μιας και ξέρει ότι άλλη μια αποτυχία θα ήταν «βατερλό» για εκείνη! Προσέξτε, όμως: Μπορεί η Κωνσταντίνα να είναι πολύ κοντά στην τελική υπογραφή, ωστόσο η επίσημη ανακοίνωση για τη μεταγραφή της θα αργήσει να έρθει!

Μέχρι τότε, φυσικά, αναμένεται να βρεθεί ξανά καλεσμένη σε εκπομπή του σταθμού και μάλιστα πολύ σύντομα....