Ελένη Χατζίδου: Οι πρώτες της δηλώσεις για την εγκυμοσύνη και τον πατέρα Ετεοκλή Παύλου!

Εμείς σας το είχαμε αποκαλύψει!

Ελένη Χατζίδου: Οι πρώτες της δηλώσεις για την εγκυμοσύνη και τον πατέρα Ετεοκλή Παύλου!

Η Ελένη Χατζίδου με δύο βίντεο έκανε τις πρώτες δηλώσεις της για την εγκυμοσύνη της και αναφέρθηκε και στο πατέρα του παιδιού της, Ετεοκλή Παύλου!

Η τραγουδίστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Διαβάστε παρακάτω...

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει η Ελένη Χατζίδου είναι έγκυος, με την τραγουδίστρια να το επιβεβαιώνει σήμερα και επίσημα.

Μάλιστα ανέβασε και δύο βίντεο στο instagram όπου ευχαριστεί για τις ευχές και «δείχνει» τον ευτυχισμένο πατέρα, Ετεοκλή Παύλου!

Τι είχε δηλώσει επίσης η Χατζίδου για τον σύντροφό της; "Είναι ο τέλειος άντρας..."

Αποκλειστικό: Έγκυος η Ελένη Χατζίδου!

Ακόμα μια αποκλειστική είδηση φωτιά έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr και θα σας αποκαλύψω τα πάντα μέσα από το Vanda's blog!

Ναι, πολύ καλά διαβάσατε η Ελένη Χατζίδου είναι έγκυος!

Έγκυος η Ελένη Χατζίδου! Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Η τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο της παιδί, τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Ετεοκλή Παύλου!

Πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως είναι κιόλας στον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της και τα πρώτα σημάδια μάλιστα έχουν αρχίσει να γίνονται αντιληπτά!

Επειδή, όμως, η τραγουδίστρια και ο σύντροφός της δεν είναι έτοιμοι ακόμα για να προβούν σε μια τέτοια ανακοίνωση προσπαθούν να το κρύψουν όσο περισσότερο κι όσο καλύτερα μπορούν!

Χαρακτηριστική, μάλιστα, είναι η προσπάθεια της τραγουδίστριας και στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media! Και τι εννοώ με αυτό;

Έγκυος η Ελένη Χατζίδου! Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Αν παρατηρήσετε το προφίλ της στο instagram θα δείτε πως πλέον η Ελένη Χατζίδου δημοσιεύει φωτογραφίες που την δείχνουν είτε από την μέση και πάνω, είτε φορώντας φαρδιές μπλούζες!

Να σας θυμίσω, βέβαια, πως το ζευγάρι πάει για... γαμοβάπτιση! Το αρχικό τους πλάνο ήταν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο 2019 αλλά με το έκτακτο νέο που τους έσκασε είπαν να τα συνδυάσουν...

Έγκυος η Ελένη Χατζίδου! Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Εμείς το μόνο που μπορούμε να τους ευχηθούμε είναι... άντε με το καλό!

Σήμερα, λοιπόν, λίγες εβδομάδες μετά το αποκλειστικό μου στο Vanda's blog, στο οποίο πρώτη σας είχα ανακοινώσει πως η Ελένη Χατζίδου είναι έγκυος, η ίδια με ένα post που έκανε πριν από λίγα λεπτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ μου!

Αποκλειστικό: Έγκυος η Ελένη Χατζίδου!

Να σου ζήσει, κορίτσι μου!