Δούκισσα Νομικού: Ανακοίνωσε πώς πάει στο OPEN!

H παρουσιάστρια πήρε την απόφαση!

Δούκισσα Νομικού: Ανακοίνωσε πώς πάει στο OPEN!

Η Δούκισσα Νομικού με ανάρτησή της στο instagram έκανε γνωστό πως θα βρεθεί στο OPEN!

Η παρουσιάστρια πήρε την απόφασή της! Διαβάστε παρακάτω...

Η Δούκισσα Νομικού είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και λίγο μετά το τέλος της από τον ΑΝΤ1, έκανε γνωστό πως επιστρέφει στην τηλεόραση έπειτα από δύο χρόνια.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως θα βρεθεί στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, με την παρακάτω φωτογραφία όπου έγραψε:΅«Αυτή ήταν η τελευταία μου τηλεοπτική εμφάνιση (14 Ιουλίου 2017)! Πριν από 2 χρόνια σχεδόν. Μετά από πολύ καιρό λοιπόν, αύριο ζωντανά στο πλατό του Νίκου Μουτσινά! Είπα να πάω για την παρεά!».

Δούκισσα Νομικού: Σπάει την σιωπή της για την δεύτερη εγκυμοσύνη! Οι πρώτες δηλώσεις...

Tις πρώτες δηλώσεις της μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης, έκανε η Δούκισσα Νομικού.

Η επιτυχημένη παρουσιάστρια, που διανύει τους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της, έτρεξε για καλό σκοπό, όπως σας είχαμε γράψει χτες, και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου».

«Ήμουν από πάντα πολύ κοντά στα παιδιά αλλά από τότε που έγινα μανούλα προσπαθώ να κάνω ευτυχισμένα τα παιδιά.

Πόσο μηνών είμαστε; Φαινόμαστε! Φαινόμαστε!» είπε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δούκισσα Νομικού/ ΑΝΤ1: Οι απαιτήσεις της παρουσιάστριας που της έδειξαν την έξοδο από το κανάλι!

Με μια λιτή ανάρτηση, το βράδυ της Τετάρτης, η Δούκισσα Νομικού ανακοίνωσε ότι μετά από 8 χρόνια, αποχωρεί από τον ΑΝΤ1!

Η παρουσιάστρια, που είναι έγκυος στο δεύτερο της παιδί, αποτελεί πλέον παρελθόν από το κανάλι του Αμαρουσίου και εγώ στο Vanda's blog σας έχω όλο το παρασκήνιο!

Είναι αλήθεια, ότι η Δούκισσα εδώ και αρκετό καιρό ήταν on/off με τον ΑΝΤ1, αφού, το τελευταίο project που παρουσίασε ήταν το So you think you can dance (πριν το γάμο της, ακόμα), ενώ είχε κάνει συζητήσεις για άλλες εκπομπές!

Στο τραπέζι συζητήσεων με το κανάλι είχε πέσει η ιδέα να κάνει το πρωινό του Σαββατοκύριακου, αλλά η Δούκισσα Νομικού είχε ξεκαθαρίσει ότι τα Σαββατοκύριακα είναι αφιερωμένα στην οικογένεια της, επομένως δεν ενδιαφέρεται!

Και εδώ ξεκινάει το ζουμί: Ο ΑΝΤ1, δεν μπορούσε να σπάσει το συμβόλαιό του με την παρουσιάστρια, μιας και η ρήτρα ήταν πάρα πολύ υψηλή (σκεφτείτε ότι ήταν περισσότερα χρήματα από το να μην έκανε τίποτα και απλά να πληρωνόταν) και έτσι περίμενε μια αντιπρόταση από την Δούκισσα!

Η αντιπρόταση ήρθε, αλλά δεν ικανοποιούσε κανέναν! Η Δούκισσα ήθελε το Πρωινό, μόνο που στην κεντρική θέση ήταν η Φαίη Σκορδά, η οποία μόλις έμαθε τι επρόκειτο να συμβεί, ξεκαθάρισε στο κανάλι ότι δεν θέλει την ξανθιά καλλονή δίπλα της! Φυσικά, το όλο θέμα δεν έχει να κάνει με κάποιο κόμπλεξ της Φαίης, όπως πολλοί κακοπροαίρετοι έσπευσαν να πουν, μιας και η ίδια είναι άριστη επαγγελματίας.

Η Φαίη, είναι σχεδόν όλη μέρα πάνω από την σκαλέτα της εκπομπής, και έχει από κοινού την επιμέλεια μαζί με την αρχισυντάκτρια της! Έτσι λοιπόν, η ίδια έχει επιλέξει πολύ σοφά την ομάδα της και δεν ήθελε να κάνει κάποια προσθαφαίρεση αφού ως γνωστόν «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει».


Όπως καταλαβαίνετε, μετά από αυτό, θέση στον ΑΝΤ1 για την Δούκισσα.... δεν υπήρχε! Για τον λόγο αυτόν, χτες, λίγους μήνες πριν την λήξη της σεζόν της ανακοινώθηκε ότι το συμβόλαιό της δεν θα ανανεωθεί και η ίδια σαν σωστή κυρία ευχαρίστησε όσους την στήριξαν και έφυγε με ψηλά το κεφάλι!