Δύσκολες ώρες για τον Σαρμπέλ! Το πρόβλημα υγείας που τον τσάκισε!

Τι συνέβη;

Δύσκολες ώρες για τον Σαρμπέλ! Το πρόβλημα υγείας που τον τσάκισε!

Δύσκολες ώρες πέρασε ο Σαρμπέλ, ο οποίος βρέθηκε στην Ελλάδα για τις ανάγκες του Your Face Sounds Familiar και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον κάλεσε στο «The 2night show», ώστε να μιλήσουν για τo πρόβλημα υγείας του!

Ο τραγουδιστής μίλησε για τους λόγους για τους οποίους πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο Λονδίνο. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Σαρμπέλ, εξήγησε πως εκείνη την περίοδο ήταν άρρωστος ο πατέρας του και ήθελε να βρίσκεται στο πλευρό του και αποκάλυψε ότι έφυγε από τη ζωή πριν δυο χρόνια.

Όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε για την απώλεια του πατέρα του, ο Σαρμπέλ «λύγισε» on air και είπε ότι δεν θέλει να μιλήσει, καθώς είναι ένα θέμα που τον στενοχωρεί, καθώς ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή με άσχημο τρόπο.

Τέλος, ο τραγουδιστής εξήγησε πως έχει ρίξει την περισσότερη προσοχή του στην μητέρα του, την οποία έχει σαν παιδί.

Σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου, εάν η μητέρα του σκέφτεται να ξαναφτιάξει τη ζωή της, ο Σαρμπέλ είπε πως του έχει πει ότι αυτό είναι κάτι που δεν θα ξανακάνει, καθώς πιστεύει πως δεν θα ξαναβρεί τέτοιο άντρα.

Τέλος, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στο δικό του πρόβλημα υγείας, όταν διαγνώστηκε με όγκο στο λαιμό και οι γιατροί μετά την επέμβαση του απαγόρευσαν να μιλήσει για έναν μήνα. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Τρελά ερωτευμένος ο Σαρμπέλ! Δείτε την κούκλα σύζυγο του...

Την απόλυτη ευτυχία ζει ο Σαρμπέλ εδώ και αρκετό καιρό στο πλευρό της αγαπημένης του, που ακούει στο όνομα Ελπίδα Τούμα .

Οι δύο τους γνωρίστηκαν στη Γλυφάδα και από τη πρώτη στιγμή ερωτεύθηκαν ο ένας τον άλλο και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου μετά από 6 χρόνια σχέσης, δηλαδή στις 29 Αυγούστου 2014, στην ειδυλλιακή Σαντορίνη.

Το ζευγάρι κρατάει χαμηλούς τόνους και βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας! Ωστόσο ο Σαρμπέλ έχει ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο μαζί με την καλή του!

Στο Youweekly.gr κάναμε την έρευνά μας και βρήκαμε κι άλλες φωτογραφίες από τον γάμο τους και σας τις παρουσιάζουμε! Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

Ο Σαρμπέλ και η σύζυγός του
Ο Σαρμπέλ και η σύζυγός του