Τραγωδία! Εκτροχιάστηκε τρένο! Τους έξι έφτασαν οι νεκροί!

Εικόνες σοκ!

Τραγωδία! Εκτροχιάστηκε τρένο! Τους έξι έφτασαν οι νεκροί!

Σοκ προκαλεί η είδηση με τρένο που εκτροχιάστηκε και καταπλάκωσε σπίτι με τους νεκρούς να είναι έξι.

Οι εικόνες είναι σοκαριστικές! Διαβάστε παρακάτω...

Εμπορευματικός συρμός εκτροχιάστηκε και καταπλάκωσε σπίτι στην κεντρική Κίνα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο άνθρωποι που βρίσκονταν στο κτίριο και τέσσερις εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο. Σοκαριστικές εικόνες κατέγραψε drone από τον εκτροχιασμό του τρένου με τα 14 βαγόνια που ανατράπηκαν και μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα.

Τα πτώματα των έξι ανθρώπων που αγνοούνταν μετά τον εκτροχιασμό της μηχανής και δεκατριών βαγονιών ανασύρθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Νέα τραγωδία: Τρένο παρέσυρε ασθενοφόρο! Δύο νεκροί!

Νέα τραγωδία συγκλονίζει! Τρένο παρέσυρε ασθενοφόρο και υπάρχουν δυο νεκροί!

Σε κατάσταση πανικού ο οδηγός του ασθενοφόρου, προσπαθούσε να ξεμπλοκάρει το όχημα από τις κατεβασμένες μπάρες. Διαβάστε παρακάτω...

Εικόνες σοκ κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας σε διάβαση οχημάτων από σιδηροδρομικές γραμμές στην Πολωνία. Ένα τρένο, με μεγάλη ταχύτητα, παρέσυρε ασθενοφόρο, το οποίο είχε «εγκλωβιστεί» στις γραμμές. Αποτέλεσμα ήταν να χάσουν τη ζωή τους ο οδηγός και ο γιατρός που ήταν μέσα στο ασθενοφόρο.

Οι εικόνες, όπως καταγράφηκαν από την κάμερα ασφαλείας, προκαλούν σοκ, αλλά και πολλά ερωτηματικά. Το ασθενοφόρο εμφανίζεται στις ράγες, παρ' ότι η μπάρα έχει ήδη κατέβει. Στη συνέχεια, ο οδηγός του ασθενοφόρου κάνει μανούβρες, δείχνοντας να τελεί υπό καθεστώς πανικού, λίγο πριν τη σύγκρουση.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, το τρένο, που κάνει το δρομολόγιο από την πόλη Γκντίνια, στο Κατοβίτσε, εμφανίζεται στο πλάνο. Η σύγκρουση είναι σφοδρή και το ασθενοφόρο παρασύρεται σαν... παιχνίδι για πολλά μέτρα.

Δείτε το βίντεο από το σοκαριστικό δυστύχημα στην Πολωνία: