Ψίθυροι καρδιάς: «Παλεύει» ηθοποιός της σειράς! Τα ναρκωτικά και ο θάνατος που τον τσάκισε!

Το χτύπημα της μοίρας που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί!

Ψίθυροι καρδιάς: «Παλεύει» ηθοποιός της σειράς! Τα ναρκωτικά και ο θάνατος που τον τσάκισε!

Ποιος ηθοποιός από τη σειρά του Mega «Ψίθυροι καρδιάς» έδωσε μάχη με τα ναρκωτικά μετά από θάνατο που τον τσάκισε;

Ο ίδιος, έχει επιλέξει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και εξήγησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ποιοι λόγοι τον ανάγκασαν να δει τα πράγματα διαφορετικά. Διαβάστε παρακάτω....

Όπως εξήγησε ο Θανάσης Ζέρβας, αυτό που τον στιγμάτισε ήταν ο θάνατος της συντρόφου του έπειτα από το τροχαίο ατύχημα που είχαν με τη μηχανή του πριν αρκετά χρόνια.

Ο Θανάσης Ζέρβας τόνισε πως τα ναρκωτικά στάθηκαν αφορμή για να μην προχωρήσει έτσι όπως θα ήθελε, αλλά τον βοήθησαν κάποια στιγμή να δει διαφορετικά τη ζωή και να μπει στη διαδικασία ν’ αλλάξει πολλά πράγματα στη ζωή του.

Όταν αναφέρθηκε στην απώλεια της συντρόφου του, εξήγησε πως συνέβη Μεγάλη Παρασκευή, μετά από βόλτα που είχαν βγει με φίλους! Ο ίδιος περιέγραψε πως έπιναν τσίπουρα και αλκοόλ, αλλά τόνισε πως εκείνο το βράδυ δεν έτρεχε.

Το όλο περιστατικό, συνέβη, όταν ήταν στο πικ του με τη σειρά του Mega, και μάλιστα του κόστισε και στην καριέρα του και έστειλε το μήνυμά του στα νέα παιδιά. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Η απίστευτη αποκάλυψη για τους «Ψίθυρους καρδιάς» - «Είχα εξαγριωθεί...»! (βίντεο)

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος αποκάλυψε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1,«The 2 night show» τις αγριότητες που είχαν συμβεί με τους «Ψίθυρους καρδιάς».

Ο γνωστός ηθοποιός περιέγραψε τα περιστατικά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Ποτέ δεν καβάλησα καλάμι. Στους Ψίθυρους καρδιάς είχα εξαγριωθεί. Έβλεπα ότι δεν μπορούσα να βγω έξω, στο σούπερ μάρκετ που φιλούσαν τα χέρια και τέτοια πράγματα. Όχι μόνο σε μένα, σε όλους τους ηθοποιούς. Συνέβησαν αγριότητες, οι οποίες με απογοήτευσαν. Όταν φεύγεις από τον θαυμασμό και βλέπεις κάποιον να σε κοιτάει σαν θεό… Τους έλεγα “ποιος είμαι ρε παιδιά; Ο… τεστ Παπ; Ο Παπανικολάου; Είμαι κανένας ευεργέτης; Ένας απλός ηθοποιός είμαι, εργαζόμενος, που έτυχε κι έκανα μια επιτυχία”. Αυτό με απογοήτευσε!». Αν δεν έχετε διαβάσει για τον χωρισμό του.... Ιδού το σχετικό κείμενο!

Δείτε το βίντεο: