Κορυφαίος χορευτής αδειάζει τον Μεταξόπουλο! «Προσπαθεί να πείσει για στρέιτ αλλά...»

Μίλησε με ντοκουμέντα! Η φωτογραφία βόμβα!

Κορυφαίος χορευτής αδειάζει τον Μεταξόπουλο! «Προσπαθεί να πείσει για στρέιτ αλλά...»

Κορυφαίος Έλληνας χορευτής, άδειασε δημόσια τον Φώτη Μεταξόπουλο με αφορμή την συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Βινύλιο στον ΣΚΑΪ! Ο ίδιος, μεταξύ άλλων είπε: «65 χρόνια τώρα προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι είναι στρέιτ! »


Η φράση του Φώτη Μεταξόπουλου στην εκπομπή «Κανείς δεν φανταζόταν οτι εγώ ήμουν άντρας… Όλοι έλεγαν ότι δεν μπορεί κάτι έχει δε γίνεται….Υπήρχε προκατάληψη … Στην πρώτη εμφάνιση που έκανα σαν χορογράφος πια στο θέατρο Βέμπο, όταν τελείωσε η παράσταση, ο κόσμος έλεγε «να πάτε να δείτε ένα χορευτή ο οποίος πετάει, αλλά πιο πολύ απ΄όλα, αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι είναι άντρας» πυροδότησε αντιδράσεις! Διαβάστε παρακάτω....

Τα λόγια αυτά του Φώτη Μεταξόπουλου στην εκπομπή ενόχλησαν τον Τάκη Σαγιόρ, ο οποίος ξέσπασε μέσα από το προφίλ του στο facebook, κάνοντας μεταξύ άλλων λόγο για ρατσισμό και τονίζοντας πως ο Φώτης Μεταξόπουλος πέτυχε όχι επειδή ήταν στρέιτ αλλά επειδή ήταν καλός χορευτής!

Ο χορευτής Τάκης Σαγιόρ

Διάβασε όσα έγραψε ο Τάκης Σαγιόρ: «Ο ρατσισμός σε όλο του το μεγαλείο!!! Την είδα την εκπομπή και λυπήθηκα και για αυτά που είπε ο Φώτης αλλά και για πολλά … άλλα!!!! Ο Μεταξόπουλος είναι ένας εξαίρετος χορευτής χορογράφος! και έκανε μια πετυχημένη καριέρα!!Ας μείνει σ αυτά. 65 χρόνια τώρα προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι είναι στρέιτ! Το εμπεδωσαμε πια Φώτη μου! Τέσσερις γάμους έκανες, μας έπεισες. Ο Καστρινός ήταν γκέι αλλά στη σκηνή ήταν αντρακλας και είχε χιλιάδες θαυμάστριες!! Ο χορευτής ,ο χορογράφος,ο ηθοποιός δεν κρίνεται από τον Κωλο του αλλά από το ταλέντο του!!!!!

Η ανάρτηση που έκανε ο Τάκης Σαγιόρ για τον Φώτη Μεταξόπουλο

Ο Φλερύ ήταν και το διατυμπανουσε γκέι ,έκανε τόσο μεγάλη καριέρα και γνώρισε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό τόση επιτυχία που κανείς μας δεν την έφτασε!!!!!!!!! Φώτη μου ξέρεις ότι σ’ αγαπώ αλλά σταμάτα πια Μ αυτές τις εμμονές!! Πέτυχες γιατί ήσουν καλός σ αυτά που έκανες κι όχι γιατί πηδουσες γυναίκες και θα σου πω και κάτι ΦΛΕΡΎ δεν έγινες! Αυτής της εμβέλειας καριέρα δεν έκανε κανείς μας!!!και για φαντάσου,ήταν γκέι!!!!!!!!Γερασαμε ηρέμησε πια»!!!!!!!!!Ο Τάκης Σαγιόρ είναι από τους πρώτους μεγάλους χορευτές της Ελλάδας. Σκηνοθέτησε και έντυσε με τις εμπνευσμένες χορογραφίες του, επιθεωρήσεις των μεγαλύτερων συγγραφέων του τόπου μας: Σακελλάριου, Πρετεντέρη, Λυμπερόπουλου, Νικολαΐδη, Καραγιάννη, Μακρίδη, Ελευθερίου, Δαλιανίδη, Μαστοράκη κ.α. Λίγο πριν φύγετε.... αυτό το θέμα το έχετε δει; 10 διάσημοι Έλληνες που έχουν παραδεχθεί πως είναι gay! Ποιοι μίλησαν ανοιχτά;

Αποκάλυψη - βόμβα! Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός είναι ομοφυλόφιλος: "Δεν ενόχλησε η γκέι ζωή του..."

Απίστευτες αποκαλύψεις με αφορμή το θεατρικό έργο Μαριχουάνα Stop που θα ανέβει τον ερχόμενο χειμώνα στο θέατρο,έκανε η Εύα Κουμαριανού στην εφημερίδα Espresso.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε έναν πασίγνωστο ηθοποιός ζεν πρεμιέ ο οποίος ήταν ομοφυλόφιλος!

Ο τότε χορευτής Κώστας είχε γοητεύσει και έναν αγαπημένο ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του ’70, με τον οποίο ήρθαν πολύ… κοντά σε κινηματογραφικό γύρισμα.

Ωστόσο η Εύα Κουμαριανού δεν θέλει να αποκαλύψει δημόσια το όνομά του, διότι, όπως μας εξηγεί, δεν έδωσε ποτέ δικαιώματα για την gay ζωή του: «Είναι ένας πολύ όμορφος άντρας και πάρα πολύ δημοφιλής ηθοποιός, ειδικά την εποχή που πρωταγωνιστούσε σε ταινίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, πλάι σε πολύ μεγάλα ονόματα. Ο άνθρωπος αυτός δεν ξέρω αν παντρεύτηκε ποτέ, το βέβαιο είναι ότι δεν έχει αποκτήσει παιδιά.

Γνωριστήκαμε όταν εμφανιζόμουν στα θέατρα ως χορευτής και αμέσως δημιουργήθηκε μεταξύ μας μια πολύ ωραία σχέση που, βέβαια, δεν μπορούσε να δει το φως της δημοσιότητας λόγω της δικής μου ιδιαιτερότητας. Ωστόσο η αγάπη δεν έχει φύλο και, αν η κοινωνία μας ήταν διαφορετική και πιο προχωρημένη, θα μπορούσαμε και να είχαμε παντρευτεί» μας λέει.