Μάρω Κοντού: «Μου είπε φτου σου, πο#ταν@κι»! Απασφάλισε η μεγάλη κυρία....

Ποιος της το είπε, γιατί και πότε! Στο φως το μεγάλο μυστικό....

Μάρω Κοντού: «Μου είπε φτου σου, πο#ταν@κι»! Απασφάλισε η μεγάλη κυρία....

Η Μάρω Κοντού μιλώντας στην εκπομπή «Βινύλιο» του Αντώνη Κανάκη απασφάλισε κυριολεκτικά! Ποιος είπε στην μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου: «Μου είπε φτου σου, πο#ταν@κι»!


Η ίδια αναφέρθηκε στο πως αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική, δήλωσε ότι ήθελε από την πρώτη στιγμή να γίνει ηθοποιός, κάτι που δεν ισχύει για τον Γιώργο Κωνσταντίνου, ο οποίος δεν σκεφτόταν ποτέ αυτό το ενδεχόμενο. Διαβάστε παρακάτω....

Θυμίζοντας αξέχαστες κινηματογραφικές στιγμές, η Μάρω Κοντού και ο Γιώργος Κωνσταντίνου μοιράστηκαν με το τηλεοπτικό κοινό ιστορίες και αναμνήσεις, από την εποχή που ο ελληνικός κινηματογράφος μεσουρανούσε.

«Ο ασπρόμαυρος κινηματογράφος είχε μια μαγεία που τώρα δεν υπάρχει», περιγράφει η Μάρω Κοντού.

Μάλιστα η μεγάλη ηθοποιός δεν δίστασε να αποκαλύψει και την ατάκα που άκουσε από την οικογένειά της, όταν τους αποκάλυψε ότι θα ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική!

Μπορεί η ίδια να ήθελε από πολύ μικρή να γίνει ηθοποιός, ωστόσο η οικογένειά της ήταν παντελώς αντίθετη!

Μάλιστα, η γιαγιά της όταν έμαθε ότι θα γίνει ηθοποιός τής είπε μία ατάκα – «φωτιά» που η ίδια θυμάται μέχρι σήμερα! Συγκεκριμένα της είπε: «Φτου σου πο@τανάκι»! Δείτε ολόκληρη την εκπομπή στο παρακάτω βίντεο:

Mάρω Κοντού: Βάζει τέλος στα κουτσομπολιά! - "Με την Βουγιουκλάκη..."

Μια αφοπλιστική συνέντευξη παραχώρησε η Μάρω Κοντού, με αφορμή το ανέβασμα του "Χτυποκάρδια στο θρανίο" στο οποίο θα παίξει!

Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε στην Real Life και τον Βασίλη Μουζιώτη και μεταξύ των άλλων, απάντησε και για την σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, βάζοντας τέλος στις παραφιλολογίες! Aυτό το θέμα για την Αλίκη, το έχετε δει; Αλίκη Βουγιουκλάκη: Γιατί εκτέλεσαν τον πατέρα της μπροστά στα μάτια της; Συγκλονιστική εξομολόγηση!

Ακολουθεί απόσπασμα από τη συνέντευξη

Παίζει περίεργα «παιχνίδια» η ζωή. Θα σας δούμε στα «Χτυποκάρδια» που έπαιζε η Αλίκη Βουγιουκλάκη, με την οποία λέγεται πως δεν είχατε ιδιαίτερα καλή σχέση.

Είχαμε παίξει μαζί στη «Σωφερίνα». Μια χαρά σχέση είχαμε. Ξέρω τι θα ρωτήσετε! Γι' αυτό που συζητιέται τόσο έντονα πως μου πήρε τον άντρα. Αυτά, αγαπητέ μου, είναι σαχλαμάρες. Για να μπει τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση, πάει να πει πως υπάρχει μια χαραμάδα για να εισβάλει... Πάει να πει πως κάτι έχει τελειώσει και δίνεται η ευκαιρία να μπει στη μέση ένας τρίτος ή μια τρίτη. Κάναμε παρέα με την Αλίκη και μετά την ταινία- μαζί μας ήταν και η αγαπημένη μου φίλη Σμαρώ Στεφανίδου.