Πένθος στην ελληνική μουσική! Νεκρός στα 48 του ο...

Θλίψη!

Πένθος στην ελληνική μουσική! Νεκρός στα 48 του ο...

Πένθος στην ελληνική μουσική σκηνή, αφού βρέθηκε νεκρός στα 48 του πολύ γνωστός μουσικός!

Πιο συγκεκριμένα, θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο των Χανίων και όχι μόνο, η είδηση του θανάτου του αγαπητού μουσικού και καλλιτέχνη του γυαλιού Σταμάτη Ζολινδάκη, ο οποίος πέθανε σε ηλικία μόλις 48 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του και τους πολλούς του φίλους. Διαβάστε παρακάτω....


Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Παρασκευή στο νεκροταφείο του Ιερού ναού Αγίου Γεωργίου στα Κατσιφαριανά, ενώ η οικογένεια η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στον “Ορίζοντα” Χανίων.

Οι φίλοι και συνεργάτες από το τελευταίο του συγκρότημα, τον αποχαιρετούν γράφοντας:

“Σήμερα μετά από πολύμηνη μάχη, ο αιώνιος ροκάς των Χανίων, ο αμετανόητα ρομαντικός συμμαθητής μου, ο φίλος, ο μουσικός, ο άνθρωπος, ο Σταμάτης Ζολινδάκης μας άφησε για να παίζει μπάσο στην γειτονιά των αγγέλων. Καλό ταξίδι φίλε και καλή αντάμωση.”

Ο μουσικός Σταμάτης Ζολινδάκης που πέθανε στα 48 του

Επέμβαση καρδιάς για πασίγνωστο τραγουδιστή! Η ανακοίνωση για την υγεία του!

Επέμβαση στην καρδιά του έκανε ο τραγουδιστής, γεγονός που ήταν αφορμή να ακυρώσει και την προγραμματισμένη περιοδεία του. Ποιες είναι οι εξελίξεις όμως στην υγεία του;

Με μια φωτογραφία, ανακοίνωσε τι συνέβη.

Ο λόγος για τον Μικ Τζάγκερ, ο οποίο θέλησε να καθησυχάσει τους διαδικτυακούς του φίλους, αλλά και όλους τους θαυμαστές του που είχαν τρομοκρατηθεί από το γεγονός αυτό.

Στον λογαριασμό του στο Twitter ο τραγουδιστής δημοσίευσε μια φωτογραφία να ποζάρει με φόντο λευκά λουλούδια σε βόλτα στο πάρκο.

Ο 78χρονος τραγουδιστής υποβλήθηκε στις αρχές Απριλίου σε εγχείριση για αντικατάσταση βαλβίδας.

Μικ Τζάγκερ χειρουργείο

Επέμβαση καρδιάς για πασίγνωστο τραγουδιστή! Η ανακοίνωση για την υγεία του!

Το προφητικό μήνυμα πασίγνωστου τραγουδιστή λίγο πριν τον σκοτώσουν!

Ανατριχιάζει το προφητικό μήνυμα του τραγουδιστή λίγες ώρες πριν τον σκοτώσουν.

Ο θάνατος του κάνει τον γύρω του διαδικτύου.

Ο λόγος για τον Nίπσεϊ Χάσελ! Ο Αμερικανός ράπρερ ήταν υποψήφιος για βραβείο Grammy και σκοτώθηκε την Κυριακή κοντά σε κατάστημα ρούχων που διατηρούσε ο ίδιος στο Λος Άντζελες.

Λίγες ώρες πριν τον σκοτώσουν ανατριχιάζει η ανάρτηση του στα social media όπου έγραψε «Το να έχεις ισχυρούς εχθρούς είναι ευλογία».

undefined