Εβελίνα Σκίτσκο: Αυτός είναι ο κούκλος ποδοσφαιριστής σύντροφός της!

Η πρώτη κοινή φωτογραφία τους!

Εβελίνα Σκίτσκο: Αυτός είναι ο κούκλος ποδοσφαιριστής σύντροφός της!

Μετά τον χωρισμό της από τον πατέρα του παιδιού της, η Εβελίνα Σκίτσκο έχει βρει τον έρωτα στα μάτια κούκλου ποδοσφαιριστή.

Το μοντέλο, το γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM και ήταν από πολλούς φαβορί από την αρχή του παιχνιδιού. Διαβάστε παρακάτω...

Μπορεί να έχασε στο τέλος από την Ειρήνη Καζαριάν, ωστόσο έχει μεγάλη επιτυχία στην καριέρα της και είναι πλέον στην ομάδα της Έλενας Χριστοπούλου.

Τόσο στα επαγγελματικά της, όσο και στην προσωπική της ζωή διανύει μια όμορφη περίοδο. Η Εβελίνα, έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του κούκλου ποδοσφαιριστή Ευγένιου Αντωνίου, παίκτη του Ολυμπιακού Λευκωσίας.

Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια τρυφερή κοινή τους φωτογραφία από την Ακροπολή.

Εβελίνα Σκίτσκο σύντροφος

Εβελίνα Σκίτσκο: «Με τον Ανδρέα χωρίσαμε όταν ήμουν έξι μηνών έγκυος... Ήταν δύσκολη περίοδος για εμένα»!

Η Εβελίνα Σκίτσκο μετά το τέλος του GNTM έδωσε την πρώτη της αποκλειστική συνέντευξη στο Youweekly.gr.

Το μοντέλο ξεκινάει δυναμικά την καριέρα της. Μιλάει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα για τον χωρισμό, ενώ ήταν ακόμη έγκυος. Διαβάστε παρακάτω...

Σου πέρασε έστω και φευγαλέα η σκέψη να κάνεις έκτρωση;
Ποτέ, ούτε για ένα δευτερόλεπτο δεν το σκέφτηκα.

Ο Ανδρέας πώς αντέδρασε όταν του το ανακοίνωσες; Έπεσε σαν κεραμίδα πάνω στο κεφάλι του;

Είναι μεγαλύτερός μου σε ηλικία, είναι 27 ετών. Το είδε πολύ θετικά το ενδεχόμενο να γίνει μπαμπάς, η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα. Χάρηκε πολύ, άρχισε να το λέει από την πρώτη στιγμή στους φίλους του την ίδια ώρα που εγώ προσπαθούσα να καταλάβω τι μου έχει συμβεί. Με στήριξε, με βοήθησε πολύ ακόμη και μετά τον χωρισμό μας. Είχαμε κανονίσει να έχει εκείνος, η μαμά μου και η μητέρα του την ευθύνη της μικρής όταν πήγα στο «GNTM».

Γιατί χωρίσατε;
Eίχε φύγει ο έρωτάς μας και μάλιστα χωρίσαμε ενώ ήμουν έγκυος. Επειδή ήταν μουσικός δούλευε κάθε βράδυ, είχαν δημιουργηθεί μεταξύ μας διάφορα προβλήματα. Το προσπαθήσαμε όμως πολύ πριν χωρίσουμε, δώσαμε ευκαιρίες ο ένας στον άλλον αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα.