Game of Thrones spoiler! Αυτός ανεβαίνει στον θρόνο!

Προσοχή ακολουθεί spoiler!

Game of Thrones spoiler! Αυτός ανεβαίνει στον θρόνο!

Έσκασε spoiler για το Game of Thrones και το τέλος της επιτυχημένης σειράς! Ποιος θα πάρει τον θρόνο;

Προσοχή, ακολουθεί spoiler για το τέλος! Διαβάστε παρακάτω...

Οι φοιτητές του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου του Μονάχου ανέπτυξαν μια εφαρμογή που προβλέπει ποιος χαρακτήρας έχει τις καλύτερες πιθανότητες να κατακτήσει τον πολυπόθητο Σιδερένιο Θρόνο στη δημοφιλή σειρά φαντασίας του ΗΒΟ.

Οι φοιτητές «εκπαίδευσαν» την εφαρμογή να σαρώνει στην κυριολεξία το Διαδίκτυο αναζητώντας πληροφορίες για τον καθένα από τους πρωταγωνιστές και στη συνέχεια με τη βοήθεια αλγόριθμων της τεχνητής νοημοσύνης αξιολογούνται οι πιθανότητες επιβίωσής του.

«Ξεσκαρτάραμε τα αποτελέσματα από διαφορετικές σελίδες Wiki και άλλες παρόμοιες σελίδες, σχετικά με τα βιβλία και την τηλεοπτική σειρά και ξεχωρίσαμε δεδομένα όπως το γένος και την ηλικία των χαρακτήρων» εξήγησε ο φοιτητής Κρίστιαν Νταλάγκο.

«Τα συγκεντρώσαμε όλα μαζί προκειμένου να «εκπαιδεύσουμε» τον αλγόριθμο να μας πει πότε αυτός ο χαρακτήρας θα πεθάνει».

Είναι πολύ πιθανό η εφαρμογή να πέσει μέσα στις προβλέψεις της.

Το 2016, ένας αλγόριθμος που είχαν δημιουργήσει φοιτητές της πληροφορικής στο ίδιο πανεπιστήμιο στην πόλη της νότιας Γερμανίας, λίγο πριν από την έναρξη της έκτης σεζόν, προέβλεψε με ακρίβεια ότι ο Τζον Σνόου θα επανερχόταν στη ζωή.

Η τεχνητή νοημοσύνη υποστηρίζει ότι η Νταινέρις Ταργκάριεν έχει τις καλύτερες πιθανότητες να επιβιώσει στην τελευταία σεζόν, που ξεκινά αυτήν την Κυριακή.

Απίστευτο! Αγνώριστη η Natalie Dormer από το Game Of Thrones...στη ζωή της!

Οι πρωταγωνιστές του «Game of thrones» σε νεότερη ηλικία! (photos)

Αν είσαι fan της δημοφιλούς Αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς “Game of thrones” τότε σίγουρα θες να δεις το φωτογραφικό υλικό με τους πρωταγωνιστές της σε νεότερη ηλικία!

Και σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, σε πολύ νεότερη!

O Peter Dinklagey0tpjdap9xux-640x465H Emilia ClarkedH Michelle Fairley5oha6tdbw64x-640x465H Carice van Houtentb-d34p2jmx-640x465O Richard Maddenmajlhhfo8mxx-640x465O Aidan Gillenef3gcqvjmohx-640x465O Iwan Rheonl3rao39nlv_x-640x465H Nathalie Emmanuelpu4phe2x414x-640x465O Jack Gleeson0xktjcnftfpx-640x465H Lena Headey1O Jerome Flynn2O Alfie Allenvu5vt1ztdmax-640x465H Diana Rigg1O Nikolaj Coster-Waldau2O Isaac Hempstead Wright3O Sean Bean4O Charles Dancepbydj1qnb-xxO Kit Haringtond-lkznvwibpxO Liam Cunninghamta-taf3kl-sxH Maisie Williamsh_hjsllvvpqxH Gwendoline ChristiekwvsrcfebflxH Rose Lesliea7aooy-n0ssxH Natalie Dormer8ksxcwdpmyoxO Kristian Nairnh3b5m6nrqtqxH Sophie Turnerz-tyubi5yecxO Rory McCannx6spvovluwexO Jacob Andersonkrli1z3r441xO Conleth HillsoncrbcidkixO Iain Gleny_j1zsknrpqx