Master Chef: Δεν έχει ξαναγίνει! Οι κριτές έφτυναν το φαγητό στο πιάτο! (βίντεο)

Η δολιοφθορά και η... δηλητηρίαση!

Master Chef: Δεν έχει ξαναγίνει! Οι κριτές έφτυναν το φαγητό στο πιάτο! (βίντεο)

"Μαγειρική τραγωδία" χαρακτήρισε το πιάτο του Σταμάτη, ο Πάνος Ιωαννίδης στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, και πραγματικά, όλοι μας έχουμε συγκλονιστεί και έχουμε μείνει άφωνοι, διότι ο παίκτης με το πιάτο του θα μπορούσε να... δηλητηριάσει τους τέσσερις κριτές.

Συγκεκριμένα, ο Σταμάτης ήθελε να αποχωρήσει γι’ αυτό και παρέδωσε στους κριτές ένα πιάτο, το οποίο δεν τρωγόταν!

Μάλιστα, ένας-ένας οι κριτές έφτυναν στο πιάτο το φαγητό, και φυσικά είχαν πάθει σοκ με αυτό το πιάτο που είχαν μπροστά τους, διότι πραγματικά ο παίκτης έκανε μια δολιοφθορά!

Δείτε το στιγμιότυπο παρακάτω:

MasterChef: "Έχουμε φάει μία π@@@@α να!" Άγριο ξέσπασμα από τη Σπυριδούλα! (video)

Απίστευτο ξέσπασμα της Σπυριδούλας στο MasterChef και έριξε ατάκες-βόμβες on camera!

Τι προκάλεσε την έκρηξή της;

Η απόφαση του Σταμάτη να επιλέξει για τη δοκιμασία αποχώρησης την Σπυριδούλα αντί της Εύας, έφερε την έκρηξη της πρώτης.

Ο λόγος ήταν πως οι παίκτες που επέστρεψαν έφεραν αναταράξεις και η Σπυριδούλα ξέσπασε λέγοντας μεταξύ άλλων πως: «εμείς έχουμε φάει μία π@@@@@α να»!

MasterChef: Έξαλλος ο Ζαχίρ! "Δεν αντέχω αυτό το θέατρο!"

Ξέσπασε ο Ζαχίρ στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef!

Ο παίκτης του διαγωνισμού μαγειρικής δε δίστασε να μιλήσει για τους διπρόσωπους συμπαίκτες του, οι οποίοι μόλις έμαθαν ότι έξω ο Ζαχίρ είναι συμπαθής στον κόσμο, άρχιζαν να τον "γλείφουν"…

«Από τη μέρα που μπήκαν τα παιδιά στο σπίτι και φέρανε τα νέα.. Και μας είπαν πώς φαινόμαστε έξω, ποιος μας γουστάρει και ποιος όχι, κάποια παιδιά που ακούσανε ότι δεν τους συμπαθεί ο κόσμος, αρχίσανε να αλλάζουν στάση απέναντι μου! Αν είσαι κακός, δεν πρόκειται να αλλάξεις! Πάλι κακός θα είσαι!» είπε μεταξύ άλλων ο Ζαχίρ.