Master Chef: "Ο Σταμάτης είναι διπρόσωπος"! - Ο Ζαχίρ "ξεσκίζει" τον παίκτη! (βίντεο)

Χαμός στο σημερινό επεισόδιο!

Master Chef:

Χαμός επικρατεί στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, με τον Ζαχίρ να "ξεσκίζει" όλους τους παίκτες αλλά περισσότερο τον Σταμάτη.

Συγκεκριμένα, στο σημερινό επεισόδιο έγινε ένας χαμός, με τον Σταμάτη, να παρουσιάζει επίτηδες ένα πιάτο στους κριτές το οποίο δε τρωγόταν, επειδή δεν ήθελε να μη φύγει ούτε η Σπυριδούλα, ούτε ο Πάνος.

Ο λόγος όμως δεν ήταν μόνο αυτός. Τον τελευταίο καιρό και μετά την επιστροφή παικτών που είχαν αποχωρήσει, είχε ακουστεί πώς ο Σταμάτης δείχνει έναν άλλο εαυτό μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Ο Ζαχίρ λοιπόν, στο σημερινό επεισόδιο και μετά τη διαδικασία μαγειρικής των τριών παικτών, μιλώντας στη Σπυριδούλα και στην Εύα χαρακτήρισε ξεκάθαρα τον Σταμάτη διπρόσωπο. Δείτε ακριβώς τι είπε στο παρακάτω βίντεο:

MasterChef: Έφτυναν ένας - ένας οι κριτές το φαγητό! Η δολιοφθορά και η... δηλητηρίαση!

"Μαγειρική τραγωδία" χαρακτήρισε το πιάτο του Σταμάτη, ο Πάνος Ιωαννίδης στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, και πραγματικά, όλοι μας έχουμε συγκλονιστεί και έχουμε μείνει άφωνοι, διότι ο παίκτης με το πιάτο του θα μπορούσε να... δηλητηριάσει τους τέσσερις κριτές.

Συγκεκριμένα, ο Σταμάτης ήθελε να αποχωρήσει γι’ αυτό και παρέδωσε στους κριτές ένα πιάτο, το οποίο δεν τρωγόταν!

Μάλιστα, ένας-ένας οι κριτές έφτυναν στο πιάτο το φαγητό, και φυσικά είχαν πάθει σοκ με αυτό το πιάτο που είχαν μπροστά τους, διότι πραγματικά ο παίκτης έκανε μια δολιοφθορά. Δείτε το στιγμιότυπο παρακάτω:

MasterChef: "Έχουμε φάει μία π@@@@α να!" Άγριο ξέσπασμα από τη Σπυριδούλα! (video)

Απίστευτο ξέσπασμα της Σπυριδούλας στο MasterChef και έριξε ατάκες-βόμβες on camera!

Τι προκάλεσε την έκρηξή της;

Η απόφαση του Σταμάτη να επιλέξει για τη δοκιμασία αποχώρησης την Σπυριδούλα αντί της Εύας, έφερε την έκρηξη της πρώτης.

Ο λόγος ήταν πως οι παίκτες που επέστρεψαν έφεραν αναταράξεις και η Σπυριδούλα ξέσπασε λέγοντας μεταξύ άλλων πως: «εμείς έχουμε φάει μία π@@@@@α να»!