ANT1/Φαίη Σκορδά: Σφαγή στο κανάλι! «Τρελάθηκε» η παρουσιάστρια...

Χαμός με την Φαίη! Όλη η αλήθεια...

ANT1/Φαίη Σκορδά: Σφαγή στο κανάλι! «Τρελάθηκε» η παρουσιάστρια...

Τρελή σφαγή για την Φαίη Σκορδά στο κανάλι του ΑΝΤ1, αφού εδώ που τα λέμε την τελευταία βδομάδα η Φαίη Σκορδά έχει περάσει πάρα πολύ άσχημα!

Και έχει περάσει πάρα πολύ άσχημα, διότι όλες τις ημέρες στην τηλεθέαση η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης από την τηλεόραση του star την περνάγανε όπως σας αποκάλυψε το youweekly.gr! Διαβάστε παρακάτω....

Μάλιστα προχθές στα νούμερα τηλεθέασης το στη «Φωλιά των Κούκου» έριξε στην Φαίη Σκορδά 11 μονάδες!

Εχθές η Φαίη Σκορδά και η εκπομπή της το Πρωινό έβαλαν τα δυνατά τους και κατάφεραν να περάσουν και πάλι πρώτοι μετά από καιρό στην πρωινή ενημέρωση.


Το Πρωινό λοιπόν κάνει 20,1, η Καραβάτου στη Φωλιά των κούκου 17,6, η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day 20,8 στην τηλεόραση του ΑLPHA TV και η Κατερίνα Καινούργιου στο OPEN 11,8...


Μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι εχθές η Φαίη Σκορδά πήρε μία ανάσα και είμαστε σίγουροι ότι από εβδομάδα θα δούμε μία διαφορετική παρουσιάστρια... Eίναι πολύ σκληρό καρύδι ο συγκεκριμένος άνθρωπος για να αφήσεις να χαθεί η χρόνια στο φινάλε!

Φαίη Σκορδά: Έφαγε άδειασμα από τον Νίκο Μουτσινά! Το παρασκήνιο της συνεργασίας που ναυάγησε!

Μια απίστευτη αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής έκανε η Φαίη Σκορδά.

Αποκάλυψε το άδειασμα που έφαγε από τον Νίκο Μουτσινά, λίγο πριν υπογράψει με τον ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, με αφορμή ένα βίντεο που πρόβαλαν από την χθεσινή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο Open tv, η Φαίη Σκορδά είπε χαρακτηριστικά:

«Εγώ είχα κλείσει τον Μουτσινά, είχαμε πάει σύσσωμος όλος ο ΑΝΤ1, στην πρεμιέρα προκειμένου να υπογράψουμε. Πήρα όλα τα στελέχη τους κουβάλησα και ενώ είχαμε πει «Ναι» με το Νίκο, αλλά αυτός είχε κλείσει αλλού. Αλλά ήμουν δεν ήμουν άρρωστη και χρειαζόμουν βοήθεια, έχω να πω ότι ήταν εδώ πάντα να στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς να είναι κολλητός ή να μιλάμε εκατό φορές στο τηλέφωνο».

Δείτε το σχετικό βίντεο: