Survivor διαρροή (13/4): Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία σήμερα;

Spoiler alert! Όποιος δεν θέλει να μάθει ας μην κάνει το κλικ!

Survivor διαρροή (13/4): Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία σήμερα;

Survivor spoiler: Το Survivor επιστρέφει με νέα εβδομάδα σήμερα (13/04) με αγώνα ασυλίας! Μαύροι ή άσπροι κερδίσουν απόψε και κάνουν το 1-0;

Απόψε θα δούμε ένα ξεχωριστό αγώνισμα, από τα πρώτα που είχαμε δει στο Survivor 1, με την μάχη να ξεκινάει από μια μεγάλη νεροτσουλήθρα και να συνεχίζεται εντός αγωνιστικού χώρου! Διαβάστε παρακάτω....

Στα παρασκήνια θα δούμε φυσικά την Σαμπριγιέ να φοβάται να πέσει και την Κατερίνα Δαλάκα να την... στηρίζει αλλά και ένα επικό τσακωμό στην άσπρη ομάδα ανάμεσα στον Χικμέτ και την Σεντά, με την αρχηγό να ξεσπά κατά του, αντικειμενικά, καλύτερου παίκτη της ομάδας!

Ποιος κερδίζει απόψε;

Πρώτος αγώνας ασυλίας λοιπόν για Μαύρους και Άσπρους, με τους πρώτους να έχουν χάσει την ασυλία της περασμένης εβδομάδας (όπου αποχώρησε η Μελίσα) και δεν τους παίρνει για νέα απώλεια! Από την άλλη, οι άσπροι ίσως και να βολεύουνται με μία χαμένη ασυλία ώστε να διώξουν κάποιον αδύναμο παίκτη! Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως κατά 99% οι παίκτης που αποχωρεί αυτή την εβδομάδα είναι Έλληνας!

Σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές που έχουν κυκλοφορίσει στο διαδίκτυο συνομικά την ασυλία την κερδίζει η Μαύρη Ομάδα, δηλαδή εκείνη της Κατερίνας Δαλάκα, ενώ άλλες διαρροές το έχουν πάει ακόμα πιο κάτω και αναφέρουν πως υποψήφιοι προς αποχώρηση από την άσπρη ομάδα είναι ο Τόνι και ένας εκ των Ρία ή Κυριάκου! Βέβαια το Youweekly.gr δεν συμμερίζεται ακόμα κάτι και θα σας αναφέρει μόνο όταν έχει σίγουρη διαρροή - spoiler!

Μείνετε συντονισμένοι στο Youweekly.gr, όπου μέχρι το βράδυ θα σας έχουμε το δεδομένο spoiler!

Survivor Ελλάδα Τουρκία trailer: Το πρώτο αγώνισμα ασυλίας και οι απίστευτοι καβγάδες!

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα εμείς εδώ στο Youweekly.gr είμαστε πιστοί στο ραντεβού μας για να σας μεταφέρουμε όλο το καυτό παρασκήνιο από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor Ελλάδα Τουρκία και τον Άγιο Δομίνικο!

Για ακόμη μία φορά θα δούμε τις δύο ομάδες να «τρώγονται» μεταξύ τους, αφού δεν λείπουν τα καρφιά και οι σπόντες μεταξύ των παικτών!

Στο σημερινό επεισόδιο έχουμε αγώνα ασυλίας και οι δύο ομάδες θα παλέψουν μέχρι τελικής πτώσεως σε ένα αγώνισμα νερού, προκειμένου να πάρουν την πολυπόθητη νίκη και να μην χάσουν επιπλέον μέλος!

Ωστόσο, δεν λείπουν και τα παραλειπόμενα αφού η Σαμπριέ φοβάται να... αγωνιστεί, με τους συμπαίκτες της να γίνονται έξαλλοι!

Δείτε το σημερινό trailer