Σοκ για γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια! Πέθαναν ξαφνικά η μητέρα, ο πατέρας και ο αδερφός της!

Πολύ δύσκολες ώρες! Το δημόσιο μήνυμα....

Σοκ για γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια! Πέθαναν ξαφνικά η μητέρα, ο πατέρας και ο αδερφός της!

Πολύ δύσκολες ώρες για γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια, αφού πέθαναν ξαφνικά η μητέρα, ο πατέρας και ο αδερφός της!


Η ίδια, μιλάει για την τραγωδία που έζησε όταν στην πιο γλυκιά περίοδο της ζωής της, την εγκυμοσύνη της, έχασε όλη την οικογένειά της. Διαβάστε παρακάτω....

Ο λόγος για τη Λένα Αλκαίου η οποία σε συνέντευξή της αποκάλυψε όλα όσα βίωσε στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της, όταν έχασε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, μητέρα, πατέρα και αδελφό! Μάλιστα, νωρίτερα σας είχαμε αποκαλύψει ότι έφυγε ξαφνικά πάνω στην σκηνή και ένας αγαπημένος ηθοποιός της showbiz!

Η τραγουδίστρια Λένα Αλκαίου

Μέσα σε λίγο καιρό χάσατε τους γονείς και τον αδερφό σας. Πραγματικά είναι πολύ σκληρό.

(Σιωπή) Ήμουν ευτυχισμένη και χαρούμενη και ξαφνικά τελείωσε. Άγρια και αιφνίδια. Έχασα τον «δεσμό». Έχασα την αγκαλιά, τη μυρωδιά τους. Η απώλεια δεν περιγράφεται με λόγια. Είναι πόνος της καρδιάς. Της ψυχής. Με κράτησε όμως η κόρη μου. Όταν έχεις ένα παιδί, πρέπει να σταθείς στα πόδια σου. Να παλέψεις. Κρατάω την αγάπη από την οικογένειά μου και τη δίνω απλόχερα στο κοριτσάκι μου.

Πότε συνέβη η πρώτη απώλεια;

Πρώτα «έφυγε» ο αδελφός μου και έπειτα ο πατέρας μου, όταν ήμουν έξι μηνών έγκυος. Ήταν η εποχή που τραγουδούσα με την Κατερίνα Κούκα. Μόλις γέννησα, πέθανε η μητέρα μου.

Πηγή: Espresso

Αυτοκτόνησε η κόρη πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού! Ραγδαίες εξελίξεις....

Αυτοκτόνησε η κόρη πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού, ο οποίος έγινε πασίγνωστος απ' άκρη σ' άκρη στην Ελλάδα τη δεκαετία του '80, εδώ και λίγο καιρό ζει εκτός Αθηνών και μάλιστα έχει απομονωθεί σε ένα ορεινό χωριό στο νομό Φωκίδας και συγκεκριμένα στον Επτάλοφο, τη γνωστή σε όλους μας Αγόριανη η οποία βρίσκεται στις βορειοανατολικές πλαγιές του Παρνασσού.


Ο ηθοποιός μετά το αναπάντεχο χτύπημα της μοίρας όταν η κόρη του Εύα αυτοκτόνησε, βυθίστηκε στο απόλυτο πένθος.

Ποτέ δεν κατάφερε να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι ένα από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα δεν ήταν κοντά του και παρά τα χρόνια που έχουν περάσει από τότε, συνεχίζει να είναι απομονωμένος.

Μετά και την πρόσφατη απόφασή του να φύγει από την Αθήνα, ο ηθοποιός Νίκος Παπαναστασίου ζει μία τελείως διαφορετική ζωή και έχει θάψει στο μακρινό παρελθόν τα φώτα, τη δημοσιότητα, τη λάμψη του καλλιτεχνικού χώρου... τα πάντα!

O ηθοποιός Νίκος Παπαναστασίου και η κόρη του

Τώρα, εκείνο που του αρέσει να κάνει είναι να διαβάζει μπροστά από το αναμμένο τζάκι, να κάνει ποδήλατο, να πίνει καφέ στην πλατεία του χωριού και ενίοτε να κάνει και τζόκινγκ μιας και του αρέσει πολύ να αθλείται.

Πέραν τούτου όμως, ελάχιστα βγαίνει από το πετρόχτιστο σπίτι του στο χωριό, προτιμώντας να ζει μία ήρεμη ζωή, μακριά από τον κόσμο και τη φασαρία, σύμφωνα με την Espresso.