Ναταλία Γερμανού: Αποκάλυψε την αλήθεια για την εξαφάνιση του Αλκαίου! Τι έχει συμβεί με τον τραγουδιστή; (Βίντεο)

Η δημόσια στήριξη της στα όσα πέρασε!

Ναταλία Γερμανού: Αποκάλυψε την αλήθεια για την εξαφάνιση του Αλκαίου! Τι έχει συμβεί με τον τραγουδιστή; (Βίντεο)

Για την εξαφάνιση του Γιώργου Αλκαίου από τα φώτα της δημοσιότητας μίλησε η Ναταλία Γερμανού και αποκάλυψε τι έχει συμβεί με τον τραγουδιστή.

Αφορμή ήταν οι δηλώσεις του πατέρα του, Γιάννη Βασιλείου, ο οποίος είχε μιλήσει στο Happy Day. Διαβάστε παρακάτω...

Η Ναταλία Γερμανού σχολιάζοντας το γεγονός έκανε μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε να ακούσουμε.

«Ο Γιώργος μένει στη Μήλο για πολλούς μήνες μέσα στο χρόνο, έχει φτιάξει μια φανταστική ξενοδοχειακή μονάδα, όμως αυτές τις ημέρες είναι στην Αθηνά και ετοιμάζεται για δισκογραφικό come back. Ετοιμάζεται για μεγάλη επιστροφή και τα καινούργια του τραγούδια θα τα έχουμε Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη. Τον περιμένουμε γιατί εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ τα κομμάτια του», είπε σχετικά η παρουσιάστρια ενώ δε δίστασε να κάνει λόγο και για συναδέλφους που «κλέβουν» τη δουλειά του, όταν εκείνος λείπει. «Άκουσα ένα τραγούδι τις προάλλες στο ραδιόφωνο που είναι ολόιδιο με το «Συγχωρέσε με» του Αλκαίου. Δεν θα εκθέσω τον άλλο καλλιτέχνη αλλά Γιώργο μου γύρνα», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γιώργος Αλκαίος: Πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα ο γνωστός τραγουδιστής!

Πολλοί από εσάς σίγουρα απορείτε τι κάνει και πώς είναι ο Γιώργος Αλκαίος σήμερα, ο οποίος, μετά την συμμετοχή του στην Eurovision, χάθηκε από την ελληνική showbiz.

O πατέρας του, Γιάννης Βασιλείου, άνοιξε το σπίτι του στην κάμερα του Happy Day και μίλησε για όλους και για όλα. Διαβάστε παρακάτω...

Ο γνωστός τραγουδιστής μάλιστα αποκάλυψε μεταξύ άλλων, τον λόγο που ο γιος του αποφάσισε να αποσυρθεί από τον χώρο, μετά τη συμμετοχή του στη Eurovision το 2010.

“Δεν μου άρεσε καθόλου όταν είπε πως θα ασχοληθεί με το τραγούδι. Τυχαία άκουσα το “Τι τι” στο ραδιόφωνο. Δεν μου είχε πει τίποτα. Άλλαξε όνομα για να γίνει μόνος του τραγουδιστής. Μετά τη Eurovision εξαφανίστηκε γιατί δεν είχε υποστήριξη. Τσαντίστηκε, τα πήρε στο κρανίο και αποσύρθηκε», δήλωσε ο Γιάννης Βασιλείου και πρόσθεσε ότι είναι πολύ καλά, αλλά δεν ασχολείται πλέον με τον χώρο. Δείτε το σχετικό βίντεο: