Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γυναίκα χωρίς όνομα: Πρωταγωνίστρια της σειράς αποκαλύπτει! «Ο κόσμος μου γυρνούσε την πλάτη γιατί...»!

Απίστευτο περιστατικό!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Πρωταγωνίστρια της σειράς αποκαλύπτει! «Ο κόσμος μου γυρνούσε την πλάτη γιατί...»!
News 13.04.2019 18:42

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η πρωταγωνίστρια της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» που προβάλλεται στον ΑΝΤ1.

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη που υποδύεται την κακομαθημένη Ελλη στην καθημερινή σειρά, αποκαλύπτει τα πάντα για τον νέο έρωτα που μπαίνει στη ζωή της, τον Αρη, εξηγεί γιατί στα μάτια της η Μαρίνα είναι η μεγαλύτερή της εχθρός και δεν αποκλείει στο μέλλον οι δυο τους να γίνουν πολύ καλές φίλες. Διαβάστε παρακάτω...

Ποια είναι η εντύπωση που σχηματίσατε για την Ελλη όταν πρωτοδιαβάσατε το σενάριο;
«Λέω “εντάξει, κόντρα ρόλος”. Δεν ήξερα από πού να την πιάσω. Αν δεν είχα συζητήσει άμεσα με τη Μαρία Γεωργιάδου προκειμένου να μου εξηγήσει κάποια πράγματα, θα είχα χαθεί για αρκετό καιρό».

Τι σας είπε και σας ξεμπέρδεψε;
«Προσπάθησε να μου εξηγήσει την ψυχολογία της ηρωίδας και πώς προκύπτει αυτός ο χαρακτήρας που έχει. Τι έχει ζήσει για να φτάσει να λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο και την κατάλαβα. Είναι καλό να έχουμε αυτή τη λειτουργία οι ηθοποιοί, να παρασυρόμαστε και να ζούμε και λίγο τον ρόλο. Η φαντασία κάποια στιγμή δεν είναι αρκετή».

undefined

Δηλαδή είστε και λίγο... Ελλη τώρα;
«Δεν είναι ότι έχω πάρει τον χαρακτήρα της αλλά κάποια στοιχεία της που τα μετουσιώνω σε κάτι καλό. Γιατί έχει καλά στοιχεία. Δεν παραδίνεται ποτέ, ξαναπέφτει με τα μούτρα στον έρωτα κι ας είναι απογοητευμένη, αναγεννιέται και αντέχει. Εχει πολλή αγάπη μέσα της. Απογοητεύεται ξανά και ξανά αλλά δίνεται. Αλλοι άνθρωποι κουμπώνονται. Εκείνη είναι μαχήτρια».

Στην αρχή φαινόταν η κακιά της υπόθεσης αλλά τώρα θεωρείτε ότι έχει ελαφρυντικά για τον τρόπο που λειτουργεί;
«Ναι και νομίζω ότι στα επόμενα επεισόδια θα αποδειχθεί ακόμη πιο δικαιολογημένη η όλη της στάση και χαίρομαι καθώς μου αρέσει να δικαιώνω τους χαρακτήρες που παίζω».

Πάντως τον Κωστή τον αγάπησε πολύ.
«Αυτή είναι η αδυναμία της. Ωστόσο έχω την αίσθηση ότι από ένα σημείο και έπειτα δεν λειτουργούσε με την αγάπη της αλλά με εγωισμό και πείσμα κι αυτό που ένιωθε έγινε αρρωστημένος έρωτας».

Τη Μαρίνα θα συνεχίσει να τη θεωρεί εχθρό της ή θα της περάσει αυτό το μένος;
«Δεν ξέρω αν θα της περάσει αργότερα, αλλά στο άμεσο μέλλον σίγουρα όχι. Νομίζω όλοι οι άνθρωποι θέλουμε έναν εχθρό για να θεωρούμε ότι είμαστε καλοί και στη Μαρίνα βρίσκει τον μεγαλύτερο. Είναι ο πιο γνώριμος τρόπος για εκείνη να ρίχνει ευθύνες. Εχει και την Κάτια στην... μπούκα όπως και τον πατέρα της και τον Κωστή αλλά η Μαρίνα θεωρεί ότι είναι βασικός παράγοντας για τη δυστυχία της».

undefined

Θα μπορέσουν ποτέ να τα ξεχάσουν όλα και να γίνουν φίλες;
«Εγώ δίνω μεγάλες πιθανότητες. Ποντάρω σε αυτή τη φιλία που θα μπορούσε να προκύψει μόνο μέσω των παιδιών. Η ανάγκη της μιας να βρει το παιδί της και της άλλης να μεγαλώσει τα δικά της παιδιά με έναν διαφορετικό τρόπο από εκείνον που η ίδια μεγάλωσε μπορεί να της ενώσει. Αλλά αυτό ίσως να συμβεί πολύ αργότερα και εφόσον εξασθενήσει το θέμα του Κωστή».

Η Κάτια φέρεται στην Ελλη με μητρικό ενδιαφέρον. Το καταλαβαίνει εκείνη;
«Ισχύει αυτό. Εχει αρχίσει να τη βλέπει με διαφορετικό μάτι και συνειδητοποιεί πράγματα. Νομίζω ότι πρόκειται για την κλασική σχέση μητέρας και κόρης. Οταν δεν πάνε καλά τα πράγματα στη ζωή του παιδιού φταίει η μαμά ή ξεσπάει στη μαμά και εκείνη είναι εκεί πάντα. Το γεγονός ότι δεν θέλει τον Αντρέα στο σπίτι, δείχνει ξεκάθαρα την αντίδραση ενός παιδιού που δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι η μητέρα του έχει μια νέα σχέση. Συνέβη και σε μένα. Οταν χώρισαν οι γονείς μου και πέρασαν τα χρόνια, η μαμά μου μας γνώρισε μια νέα της σχέση και δεν ήθελα με τίποτα να αποδεχτώ την κατάσταση παρόλο που ήξερα μέσα μου ότι πρέπει να συνεχίσει τη ζωή της. Εχει να κάνει με τον φόβο που έχει κάθε παιδί μη χάσει τον γονιό του».

Η Ελλη έχει πια δύο μαμάδες καθώς έχει εμφανιστεί και η Αλίκη.
«Με την Αλίκη νομίζω ότι θα αναπτύξουν μια πολύ καλή σχέση. Ούτως ή άλλως η βιολογική της μητέρα γνωρίζουμε ότι έχει κάποια ψυχολογικά θέματα τα οποία την κρατούν λίγο μακριά από τους υπόλοιπους ανθρώπους γενικά και από την κόρη της ειδικά. Αν η Ελλη μπορεί να στηριχτεί σε κάποιον συναισθηματικά αυτή είναι η Αλίκη. Σε θέματα που επιζητούν άμεση λύση και δράση απευθύνεται στην Κάτια. Κάτια και Αλίκη είναι μια μαμά για την Ελλη».

Η ηρωίδα σας, μετά από όσα έχει περάσει, νοσηλεία σε ψυχιατρική κλινική, απαγωγή, πυροβολισμό, ξαναστέκεται στα πόδια της και ερωτεύεται τον Αρη, τον οποίο υποδύεται ο Ιβάν Σβιτάιλο.
«Ναι και ταιριάζει πολύ στον ρόλο αυτό. Είναι ένας τύπος μπρουτάλ, που δεν δίνει σημασία στο γεγονός ότι είναι πλούσια. Της δείχνει από την αρχή ότι δεν τον ενδιαφέρει ποια είναι και όλο αυτό την ελκύει. Η Ελλη αρχικά ζητάει να τον διώξουν από τον Ομιλο. Ολο μέσα στην κόντρα είναι αυτό το κορίτσι».

Φαίνεται ένας εντελώς διαφορετικός τύπος από αυτούς που έχει γνωρίσει.
«Και είναι. Αυτό την ιντριγκάρει γιατί δεν έχει καμία σχέση ούτε με τον Χριστόφορο, ούτε με τον Κωστή. Εκείνοι είναι δικηγόροι, δουλεύουν σε ένα γραφείο, έχουν άλλο στυλ. Εκείνος είναι ένας “άξεστος” άνθρωπος, που είναι εξοικειωμένος με τα άλογα και τη φύση και δεν υπολογίζει στο χρήμα. Ξεκινάει μεταξύ τους μια κόντρα και η Ελλη προσπαθεί να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, να επιβληθεί. Αυτός όμως δεν σηκώνει επιβολή. Σε εκείνον δεν καταφέρνει να απαιτήσει τον σεβασμό του αλλά να τον κερδίσει. Και οι μεγαλύτεροι έρωτες ξεκινούν από μια κόντρα. Ο Αρης, απ’ ό,τι έχω καταλάβει, έχει παρελθόν με τους πλούσιους και δεν τους πάει καθόλου. Εχει κάποια στερεότυπα στο κεφάλι και ο ένας θα ανατρέψει τη φιλοσοφία του άλλου».

Είναι αλήθεια ότι είχατε λόγο στην επιλογή του ηθοποιού που θα αναλάβει τον ρόλο;
«Ναι. Είναι σημαντικό να κάνουμε σωστές επιλογές που να μας ταιριάζουν. Η παραγωγή αλλά και το κανάλι το επέτρεψαν αυτό να συμβεί και είναι πολύ σημαντικό για μένα γιατί σημαίνει ότι με έχουν έγνοια».

undefined

Ο Κωστής θα αντιδράσει στη νέα αυτή σχέση;
«Ο Κωστής δεν ενδιαφέρεται για την Ελλη, αλλά αν θιγεί ο αντρικός του εγωισμός μπορεί και να γυρίσει για να ζητήσει τα ρέστα. Είναι αρσενικό και τα αρσενικά διεκδικούν ακόμη και αυτό που δεν θέλουν».

Νιώθετε ότι η Ελλη έχει γίνει πιο συμπαθής στο κοινό;
«Στα πρώτα είκοσι επεισόδια έβγαινα στο δρόμο και με ρωτούσαν “είσαι η Ελλη;”. Οταν τους έλεγα “ναι”, άλλοι έκαναν μορφασμό, άλλοι μου γυρνούσαν την πλάτη και με είχε πιάσει άγχος. Σκεφτόμουν ότι σε λίγο δεν θα μπορώ να βγαίνω από το σπίτι μου. Μετά που άρχισε να δικαιολογείται ο χαρακτήρας της βλέπω εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση. Συμπάσχουν και λίγο μαζί μου γιατί μου λένε “τι έχεις τραβήξει κι εσύ!”. Κι αυτό είναι καθησυχαστικό. Οι μεγάλοι άνθρωποι πιστεύουν κιόλας αυτά που βλέπουν ως αληθινά. Είμαι από την Τήνο και τους ξέρω όλους εκεί. Παίρνουν τη γιαγιά μου οι γνωστές της και εκείνη τους δίνει το τηλέφωνό μου και με ρωτάνε “παιδί μου, είσαι αλήθεια στο ψυχιατρείο;”, “κλαις στ’ αλήθεια;” και τέτοια».

Ως τηλεθεάτρια πώς θα θέλατε να δείτε τους ήρωες της σειράς;
«Θα ήθελα η Μαρίνα να βρει την κόρη της. Από ίντριγκα να μάθει η Κάτια και η Μαρίνα τους δεσμούς αίματος που έχουν, να δω τον Κωστή επιτέλους στη φυλακή και την Κάτια να πληρώσει για όσα έχει κάνει. Ως Ελλη όμως θα ήθελα να ηρεμήσει και να είμαστε καλά. Για τη δική μου ηρωίδα εύχομαι να βρει τη σιγουριά και την ασφάλεια που τόσο της λείπει και να δει τον κόσμο διαφορετικά».

ΠΗΓΗ: TV24
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ

Γυναίκα χωρίς όνομα: «Ξέχνα ό,τι έγινε μεταξύ μας»! Ο Άρης απορρίπτει την Έλλη!

Ραγδαίες εξελίξεις στην σειρά του ΑΝΤ1, Γυναίκα χωρίς όνομα! Ο Άρης απορρίπτει την Έλλη και εμείς έχουμε όλο το ρεπορτάζ!

Η Μαρίνα δε, γίνεται στόχος δολοφονίας από την ίδια της την μάνα! Διαβάστε παρακάτω....

Η Κάτια πιέζει τη Λίλιαν να φύγει με την Ελπίδα μακριά αλλά εκείνη σκέφτεται να τα βρει με τη Μαρίνα. Νιώθοντας ότι δεν έχει πλέον περιθώρια, η Κάτια παίζει το τελευταίο της χαρτί. Στόχος της να βγάλει μια για πάντα την εχθρό της από τη μέση προκειμένου η ίδια να μην μπει στη φυλακή.


Ο Κωστής καταφέρνει να επικοινωνήσει με τη Λίλιαν. «Σε ψάχνω μέρες τώρα. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την Ελπίδα και για σένα. Πρέπει όμως να μιλήσουμε και να βρούμε μια λύση», της λέει προσπαθώντας να την πείσει να συναντηθούν. Εκείνη όμως έχει μια απροσδόκητη αντίδραση. «Μη με ενοχλήσεις ξανά. Μείνετε μακριά από εμένα και την κόρη μου», του λέει και του κλείνει το τηλέφωνο. Την ίδια στιγμή, ο Σταύρος ετοιμάζεται να εξαφανιστεί μαζί με την Ελπίδα. Αρχίζει να κανονίζει τα πάντα προκειμένου να φύγουν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Εν τω μεταξύ η ένταση ανάμεσα στην Ελλη και στον Αρη συνεχίζεται, με αποκορύφωμα την παραίτηση του Αρη. «Φεύγω. Παραιτούμαι. Δεν μένω άλλο εδώ», λέει αγανακτισμένος. Οταν το ανακοινώνει στην Ελλη, τα πράγματα μεταξύ τους παίρνουν απρόσμενη εξέλιξη αφού οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά και δίνουν το πρώτο τους παθιασμένο φιλί. Την ίδια ώρα, η Μάρθα ανακαλύπτει στο σπίτι το κρυμμένο όπλο του Φώτη και ταράζεται, επειδή καταλαβαίνει ότι της έχει πει ψέματα. Παράλληλα, ο Δημήτρης κάνει πρόταση στον Γιώργο να συνεργαστούν επαγγελματικά κι αυτό πυροδοτεί διαφορετικές αντιδράσεις σε Γιώργο, Σοφία και Ρία.

Ο Ιβάν Σβιτάιλο από την σειρά του ΑΝΤ1 Γυναίκα χωρίς όνομα


Η Κάτια νιώθει ότι χάνει το παιχνίδι

Η Μαρίνα μαθαίνει τυχαία ότι ο Σταύρος ετοιμάζεται να φύγει οικογενειακώς από την Ελλάδα και ξεκινάει αγώνα δρόμου για να τον προλάβει. «Δεν πρόκειται να χάσω ξανά την κόρη μου. Δεν θα αφήσω να συμβεί κάτι τέτοιο», είναι τα λόγια της. Βρίσκεται με τον Μιχάλη και τον Κωστή και προσπαθούν να βρουν μια λύση για το παιδί που να είναι κοινά αποδεκτή, χωρίς να χρειαστεί να ανακατευτεί η Δικαιοσύνη. «Δεν μπορούμε να κινηθούμε νομικά. Αυτό θα ήταν επικίνδυνο για σένα Μαρίνα, αλλά και για εκείνους που θα αποκαλυφθούν ότι έκαναν μια παράνομη υιοθεσία. Κάπως αλλιώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση», λέει ο Κωστής. «Ομως αν δεν μπορέσουμε να κάνουμε διαφορετικά;», αναρωτιέται η Μαρίνα. Αυτό, βέβαια, ανατρέπει εντελώς τα σχέδια της Κάτιας, η οποία γίνεται έξαλλη συνειδητοποιώντας ότι αυτό παρατείνει την αγωνία της για το αν θα έχει ποινική εξέλιξη η συμμετοχή της στην απαγωγή και την παράνομη υιοθεσία της μικρής. Ο Αντρέας προσπαθεί για μια ακόμη φορά να την καθησυχάσει. «Πρέπει να βρω τη Λίλιαν, να την πάρω με το μέρος μου. Να κερδίσω χρόνο», είναι η απάντησή της.


Η Λίλιαν σκέφτεται να συνεργαστεί με τη Μαρίνα

Η Κάτια τρομοκρατεί τη Λίλιαν ότι θα χάσει το παιδί της. «Πρέπει να το πάρεις και να εξαφανιστείς από όλους. Η Μαρίνα δεν θα σταματήσει αν δεν πάρει την Ελπίδα. Είναι ο μόνος τρόπος για να κρατήσεις την κόρη σου κοντά σου», της λέει πιέζοντάς τη να φύγει και γρήγορα. Η Λίλιαν πανικοβάλλεται. Δεν ξέρει τι να κάνει. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης συνεχίζει το παιχνίδι του με τη Ρία, που γοητευμένη μαζί του αρνείται να πιστέψει στα λόγια της Σοφίας ότι ο Δημήτρης την κοροϊδεύει. «Κι όμως μαμά. Πρέπει να το καταλάβεις. Δεν θέλει τίποτα από σένα. Αλλο έχει βάλει στο μυαλό του», είναι τα λόγια της κόρη της. «Κάνεις λάθος», αντιλέγει η Ρία και επιμένει στην άποψή της. Η Ελλη, πάλι, επιτίθεται στη Μαρίνα για την προοπτική να γνωρίσουν τα παιδιά της τη χαμένη αδελφή τους. «Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Το ακούς; Τα παιδιά μου δεν πρόκειται να μάθουν για την Ελπίδα», της λέει. Στη συνέχεια η Ελλη πηγαίνει στην Κάτια. «Θέλω να μου υποσχεθείς ότι θα εμποδίσεις με κάθε τρόπο αυτό το παιδί να φτάσει στη Μαρίνα», της λέει κι εκείνη το κάνει. Την ίδια στιγμή, ο Φώτης παραδέχεται στη Μάρθα πως αποφάσισε να δεχτεί μία-δύο δουλειές για να μαζέψει κάποια χρήματα. Η Μάρθα ανησυχεί, γιατί δεν θέλει ο Φώτης να μπλέξει ξανά με τα παλιά, ενώ η Λίλιαν σκέφτεται μήπως πρέπει να κάνει μια προσπάθεια να συνεργαστεί με τη Μαρίνα για το θέμα του παιδιού. Εξάλλου εμείς είχαμε γράψει από το πρωί ότι η Λίλιαν είναι σε πανικό....

Ο Αρης απορρίπτει την Ελλη

Τα πράγματα θα οδηγήσουν τη Μαρίνα και τον Μιχάλη να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να ζήσουν ο ένας χωρίς τον άλλον. Η σχέση τους είναι καρμική και το ξέρουν και οι δύο πολύ καλά, όσο και αν μπαίνουν δυσκολίες ανάμεσά τους. Δεν είναι όμως οι μόνοι που ασχολούνται με τα αισθηματικά τους. Η Ελλη κάνει πρόταση στον Αρη να βγουν μαζί μετά την προπόνηση. Εκείνος αρνείται όμως την πρόσκληση: «Ο,τι έγινε μεταξύ μας ήταν μια παρόρμηση και δεν πρόκειται να ξανασυμβεί», της ξεκαθαρίζει.

Την ίδια ώρα, η Μαρίνα ανακοινώνει στην Κάτια ότι είναι πολύ κοντά πια στο να τα βρει με τη Λίλιαν και τον Σταύρο για την κόρη της και την απειλεί ανοιχτά ότι πλέον θα έχει όλα τα στοιχεία για να την καταδώσει. «Αυτή τη φορά δεν θα τη γλιτώσεις. Θα πληρώσεις για το κακό που μου έκανες», της υπόσχεται.

Εν τω μεταξύ, ο Σταύρος επισκέπτεται την Ρένα για να δει τι κάνει και ο Αρης θυμώνει με την Ελλη επειδή δεν πήγε στην προπόνηση.

Ο Ιβάν Σβιτάιλο από την σειρά του ΑΝΤ1 Γυναίκα χωρίς όνομα

Η Μάρθα μαθαίνει ότι κάποιος θέλει νεκρή τη Μαρίνα

Η Κάτια φαίνεται να δέχεται την ήττα της... όμως δεν έχει ακόμη παίξει το τελευταίο της χαρτί για να απαλλαγεί μια για πάντα από τη Μαρίνα. Σίγουρα δεν είναι από τις γυναίκες που τα παρατάνε εύκολα και μπορεί να φτάσει στα άκρα μέχρι να πετύχει τον στόχο της και να είναι εκείνη η νικήτρια. Μόνο που αυτή τη φορά ξεπερνάει κάθε όριο. Προχωράει σε σχέδιο δολοφονίας της Μαρίνας. Δεν θα της χαριστεί και θα τη βγάλει μια και καλή από τη μέση. Πού να ήξερε ότι ετοιμάζεται να σκοτώσει το ίδιο της το παιδί! Την ίδια ώρα, ο Φώτης αρνείται να αναλάβει τη δουλειά που του προτείνει ο μεσάζοντας, ενώ η Μάρθα ανακαλύπτει ότι κάποιος έχει δώσει εντολή για τη δολοφονία της Μαρίνας. «Παναγιά μου, το παιδί μου», λέει σοκαρισμένη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ηθοποιός από το «Γυναίκα χωρίς όνομα» είχε χάσει στα Καλλιστεία πριν από 12 χρόνια από την Δούκισσα Νομικού!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Αποκλειστικό! Το πρώτο φιλί της Έλλης με τον Άρη!

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr

Share