Baby boom στη showbiz! Έγινε γιαγιά για δεύτερη φορά η Γιάννα Αγγελοπούλου!

ευχάριστα νέα!

Baby boom στη showbiz! Έγινε γιαγιά για δεύτερη φορά η Γιάννα Αγγελοπούλου!

Ευχάριστα νέα στην showbiz η Γιάννα Αγγελοπούλου έγινε πάλι γιαγιά.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Θεόδωρος και η Γιάννα καθώς η οικογένειά τους απέκτησε νέο μέλος! Διαβάστε παρακάτω...

Ο γιος του Θεόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου, Παναγιώτης Αγγελόπουλος και η αγαπημένη του Ελλη Παπαδιαμάντη έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Να σημειωθεί ότι αυτό είναι το δεύτερο εγγόνι της Γιάννας Αγγελοπούλου, η οποία έγινε γιαγιά το 2014 από την κόρη της Καρολίνα Αγγελοπούλου.

Η Καρολίνα Αγγελοπούλου παντρεύτηκε τον επί 10 χρόνια αγαπημένο της, επιχειρηματία Βασίλη Αμβροσίου το 2013 στο Λονδίνο.

Το μωρό της Καρολίνας Παρθένη Αγγελοπούλου, η μικρή Ελλιάνα, η οποία ήρθε στη ζωή στα τέλη του 2014, βαπτίστηκε το στο χωριό της Γιάννας Αγγελοπούλου στην Κρήτη.

Πηγή: iefimerida.gr

Baby boom! Αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά!

Νέο baby boom στην ελληνική showbiz! Γνωστός ηθοποιός θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά!

Σε λίγους μήνες θα υποδεχτεί τον καρπό του έρωτά του με την ζωγράφο σύζυγό του, που θα ολοκληρώσει την οικογενειακή ευτυχία τους. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Λάγκο, ο οποίος έχει περάσει στη συνείδηση των τηλεθεατών ως ο καλοκάγαθος Σταύρος από τη σειρά του Mega «Κλεμμένα Όνειρα» και φυσικά έχει αποδείξει εδώ και αρκετά χρόνια πώς είναι ένας από του πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του.

Baby boom! Αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά!

Μιλώντας στην εφημερίδα Real Life, ο ίδιος δήλωσε: «Είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς. Πολύ!». Παρότι το ζευγάρι είναι μαζί πάνω από 13 χρόνια, δεν παντρεύτηκε ποτέ και, παρά τις ευχάριστες εξελίξεις στη ζωή του, δεν κάνει σχέδια γάμου. «Απλώς δεν είχε προκύψει. Δεν το αποφεύγουμε ή κάτι τέτοιο».

Πάντως, όνειρο του Κωνσταντίνου είναι μια πολυμελής οικογένεια με την αγαπημένη του, Χριστίνα. «Αν ήταν στο χέρι μας θα είχαμε μια μεγάλη οικογένεια. Αλλά, όπως όλοι ξέρουμε η ζωή έχει έναν τρόπο να αλλάζει διαρκώς τα όποια σχέδια», εξομολογήθηκε.

TAGS